NederlandReview

  Ervaringen 123test

  Weet jij al wat je later wilt doen? Misschien heb je al een tijd een baan maar is het toch niet wat je zoekt. En anders heb je misschien wat hulp nodig bij het uitzoeken van je eigen persoonlijkheid. In alle gevallen ben je misschien wel op zoek naar de beste tests. Maar waar kun je die vinden? Één website waar je online tests kunt doen is 123test. Maar wat voor vragen zul je bij die tests allemaal moeten beantwoorden? Zullen de tests wel de goede vragen stellen? Zullen ze je echt kunnen beoordelen aan de hand van een stel multiple choice vragen? En zal hun klantenservice je kunnen helpen als je echt ergens niet uit komt? Dit kun je het beste horen van mensen die al eens eerder een test hebben gedaan bij 123test. Lees hun reviews om erachter te komen hoe goed die tests van 123test nou echt zijn.

  Over 123test

  123test is een bedrijf wat beroepskeuzetests en andere tests aanbiedt. Je kunt er bijvoorbeeld de klassieke IQ test vinden. Dus als je altijd al hebt willen weten wat je IQ nou echt is, dan is dit een plek waar je terecht kunt. Ze hebben zelfs een cultuurarme IQ test die iedereen kan doen ongeacht wat je achtergrond ook is. Ook hebben ze verschillende beroepskeuzetests en studiekeuzetests die je kunnen helpen als je moet beslissen welke richting je opgaat qua vervolgopleiding na je middelbare school. Dit is immers een lastige maar ook hele belangrijke keuze waar je toekomst van af hangt en bepaald wat je tijdens je werkende leven gaat doen. Heb je al een baan, maar ben je niet zeker of deze baan of functie nog bij je past? Dan kun je een carrièretest doen. Ze kunnen je dan van loopbaanadvies voorzien. Ook een competentietest kan je inzicht geven in je eigen kunnen. Misschien kan je wel hogerop komen dan je dacht. Ook een managementtest of werkwaardentest kunnen hierbij handig zijn. Heb je een baan of functie op het oog maar ben je niet zeker of je wel geschikt bent? Een assessmenttest kan je laten zien welke vaardigheden je al in huis hebt en waar je nog aan moet werken. Ook zijn er persoonlijkheidstests die je meer inzicht kunnen geven in je eigen persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling.


  Je kunt ook trainen voor een IQ test.

  Diensten van 123test

  Je kunt heel makkelijk online een test doen. Bezoek hun website en klik één van de tests aan. Je zult dan een aantal vragen moeten beantwoorden door bepaalde dingen wel of juist niet aan te vinken. Veel van hun tests zijn gratis, maar aan sommigen zit een betaling vast. Daarnaast heeft 123test een klantenservice om je te helpen als zich ergens een probleem voordoet.

  Klachten, Complimenten en Tips voor123test

  Heb je al eens eerder een tests bij 123test gedaan? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat in zijn werk ging. Was het makkelijk de vragen van de studiekeuzetest te beantwoorden? Kon je je vinden in de uitslag van de competentietest die je kreeg toegestuurd? En wat vindt je van de klantenservice van 123test? Schrijf een review en vertel ons er alles over.

  123test
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123test

  Uw beoordeling

  123test - iq test pakket

  Vooral figuur reeksen en verhaaltjes sommen waren goed om mee te oefenen en hier heb ik veel aan gehad. Er is behoorlijk wat materiaal, maar dit mag altijd nog meer worden. Ik heb alles ‘uitgespeeld’ en ben daarna de testen die ik moest doen voor mijn sollicitatie gaan voltooien. Dit heeft goed uitgepakt!

  Een ander onderdeel: dubbele analogieën was bij 123test veel minder complex dan bij de uiteindelijk test. Hier zou 123test nog in kunnen verbeteren.

  Door: Rens van Eijk20-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Beroepskeuzetest

  Na twintig jaar werken ben ik aan het overwegen iets anders te gaan doen, deze test geeft inzicht!

  Door: Tim16-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Handig voor assesments

  Iq test training heeft me goed geholpen bij het voorbereiden van de assesment. Heb de nieuwe job!

  Door: Theo Janssen02-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Persoonlijkheidstest

  Met zo'n kleine stap een mooie uitslag.

  Door: Timo09-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Blabla

  Pfff

  Door: Kees27-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is 123test een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over 123test. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123test actief?

  123test is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123test gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.