123test

Alle reviews

123test

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  123test

  Veel geoefend, waardoor ik zeker bij ruimtelijk inzicht beter ben geworden en zo toch mijn niveau daarin iets omhoog heb weten te krikken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  123test - iq test pakket

  Vooral figuur reeksen en verhaaltjes sommen waren goed om mee te oefenen en hier heb ik veel aan gehad. Er is behoorlijk wat materiaal, maar dit mag altijd nog meer worden. Ik heb alles ‘uitgespeeld’ en ben daarna de testen die ik moest doen voor mijn sollicitatie gaan voltooien. Dit heeft goed uitgepakt!

  Een ander onderdeel: dubbele analogieën was bij 123test veel minder complex dan bij de uiteindelijk test. Hier zou 123test nog in kunnen verbeteren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Persoonlijkheidstest

  Met zo'n kleine stap een mooie uitslag.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beroepskeuzetest

  Na twintig jaar werken ben ik aan het overwegen iets anders te gaan doen, deze test geeft inzicht!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig voor assesments

  Iq test training heeft me goed geholpen bij het voorbereiden van de assesment. Heb de nieuwe job!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blabla

  Pfff

Anderen bekeken ook

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

Slimster
4 reviews

Als je iets aanschaft wil je daar natuurlijk in geen geval teveel voor betalen. Het maakt hiervoor niet uit of het een nieuwe televisie is of juist...

Online Star Register
2 reviews

Er zijn niet heel veel dingen bijzonder, maar een ster op je naam zetten is dat wel. Dit is echter nog niet even makkelijk voor elkaar te krijgen. ...

OUTFITTERY
2 reviews

Om je als man stijlvol te kleden is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kun je jezelf vandaag de dag heel goed door echte professionals laten stijlen e...

123test

Weet jij al wat je later wilt doen? Misschien heb je al een tijd een baan maar is het toch niet wat je zoekt. En anders heb je misschien wat hulp nodig bij het uitzoeken van je eigen persoonlijkheid. In alle gevallen ben je misschien wel op zoek naar de beste tests. Maar waar kun je die vinden? Één website waar je online tests kunt doen is 123test. Maar wat voor vragen zul je bij die tests allemaal moeten beantwoorden? Zullen de tests wel de goede vragen stellen? Zullen ze je echt kunnen beoordelen aan de hand van een stel multiple choice vragen? En zal hun klantenservice je kunnen helpen als je echt ergens niet uit komt? Dit kun je het beste horen van mensen die al eens eerder een test hebben gedaan bij 123test. Lees hun reviews om erachter te komen hoe goed die tests van 123test nou echt zijn.

Over 123test
123test is een bedrijf wat beroepskeuzetests en andere tests aanbiedt. Je kunt er bijvoorbeeld de klassieke IQ test vinden. Dus als je altijd al hebt willen weten wat je IQ nou echt is, dan is dit een plek waar je terecht kunt. Ze hebben zelfs een cultuurarme IQ test die iedereen kan doen ongeacht wat je achtergrond ook is. Ook hebben ze verschillende beroepskeuzetests en studiekeuzetests die je kunnen helpen als je moet beslissen welke richting je opgaat qua vervolgopleiding na je middelbare school. Dit is immers een lastige maar ook hele belangrijke keuze waar je toekomst van af hangt en bepaald wat je tijdens je werkende leven gaat doen. Heb je al een baan, maar ben je niet zeker of deze baan of functie nog bij je past? Dan kun je een carrièretest doen. Ze kunnen je dan van loopbaanadvies voorzien. Ook een competentietest kan je inzicht geven in je eigen kunnen. Misschien kan je wel hogerop komen dan je dacht. Ook een managementtest of werkwaardentest kunnen hierbij handig zijn. Heb je een baan of functie op het oog maar ben je niet zeker of je wel geschikt bent? Een assessmenttest kan je laten zien welke vaardigheden je al in huis hebt en waar je nog aan moet werken. Ook zijn er persoonlijkheidstests die je meer inzicht kunnen geven in je eigen persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling.


Diensten van 123test
Je kunt heel makkelijk online een test doen. Bezoek hun website en klik één van de tests aan. Je zult dan een aantal vragen moeten beantwoorden door bepaalde dingen wel of juist niet aan te vinken. Veel van hun tests zijn gratis, maar aan sommigen zit een betaling vast. Daarnaast heeft 123test een klantenservice om je te helpen als zich ergens een probleem voordoet.

Klachten, Complimenten en Tips voor123test
Heb je al eens eerder een tests bij 123test gedaan? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat in zijn werk ging. Was het makkelijk de vragen van de studiekeuzetest te beantwoorden? Kon je je vinden in de uitslag van de competentietest die je kreeg toegestuurd? En wat vindt je van de klantenservice van 123test? Schrijf een review en vertel ons er alles over.

}