NederlandReview

    Ervaringen 123test

    Weet jij al wat je later wilt doen? Misschien heb je al een tijd een baan maar is het toch niet wat je zoekt. En anders heb je misschien wat hulp nodig bij het uitzoeken van je eigen persoonlijkheid. In alle gevallen ben je misschien wel op zoek naar de beste tests. Maar waar kun je die vinden? Één website waar je online tests kunt doen is 123test. Maar wat voor vragen zul je bij die tests allemaal moeten beantwoorden? Zullen de tests wel de goede vragen stellen? Zullen ze je echt kunnen beoordelen aan de hand van een stel multiple choice vragen? En zal hun klantenservice je kunnen helpen als je echt ergens niet uit komt? Dit kun je het beste horen van mensen die al eens eerder een test hebben gedaan bij 123test. Lees hun reviews om erachter te komen hoe goed die tests van 123test nou echt zijn.

    Over 123test

    123test is een bedrijf wat beroepskeuzetests en andere tests aanbiedt. Je kunt er bijvoorbeeld de klassieke IQ test vinden. Dus als je altijd al hebt willen weten wat je IQ nou echt is, dan is dit een plek waar je terecht kunt. Ze hebben zelfs een cultuurarme IQ test die iedereen kan doen ongeacht wat je achtergrond ook is. Ook hebben ze verschillende beroepskeuzetests en studiekeuzetests die je kunnen helpen als je moet beslissen welke richting je opgaat qua vervolgopleiding na je middelbare school. Dit is immers een lastige maar ook hele belangrijke keuze waar je toekomst van af hangt en bepaald wat je tijdens je werkende leven gaat doen. Heb je al een baan, maar ben je niet zeker of deze baan of functie nog bij je past? Dan kun je een carrièretest doen. Ze kunnen je dan van loopbaanadvies voorzien. Ook een competentietest kan je inzicht geven in je eigen kunnen. Misschien kan je wel hogerop komen dan je dacht. Ook een managementtest of werkwaardentest kunnen hierbij handig zijn. Heb je een baan of functie op het oog maar ben je niet zeker of je wel geschikt bent? Een assessmenttest kan je laten zien welke vaardigheden je al in huis hebt en waar je nog aan moet werken. Ook zijn er persoonlijkheidstests die je meer inzicht kunnen geven in je eigen persoonlijkheid en persoonlijke ontwikkeling.


    Je kunt ook trainen voor een IQ test.

    Diensten van 123test

    Je kunt heel makkelijk online een test doen. Bezoek hun website en klik één van de tests aan. Je zult dan een aantal vragen moeten beantwoorden door bepaalde dingen wel of juist niet aan te vinken. Veel van hun tests zijn gratis, maar aan sommigen zit een betaling vast. Daarnaast heeft 123test een klantenservice om je te helpen als zich ergens een probleem voordoet.

    Klachten, Complimenten en Tips voor123test

    Heb je al eens eerder een tests bij 123test gedaan? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat in zijn werk ging. Was het makkelijk de vragen van de studiekeuzetest te beantwoorden? Kon je je vinden in de uitslag van de competentietest die je kreeg toegestuurd? En wat vindt je van de klantenservice van 123test? Schrijf een review en vertel ons er alles over.

    123test
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

    8.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over 123test

    Uw beoordeling

    123test - iq test pakket

    Vooral figuur reeksen en verhaaltjes sommen waren goed om mee te oefenen en hier heb ik veel aan gehad. Er is behoorlijk wat materiaal, maar dit mag altijd nog meer worden. Ik heb alles ‘uitgespeeld’ en ben daarna de testen die ik moest doen voor mijn sollicitatie gaan voltooien. Dit heeft goed uitgepakt!

    Een ander onderdeel: dubbele analogieën was bij 123test veel minder complex dan bij de uiteindelijk test. Hier zou 123test nog in kunnen verbeteren.

    Door: Rens van Eijk20-04-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+992-992-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+992-992-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+25-25-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+25-25-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+771-771-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+771-771-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+398-398-1=0+0+0+1 or '57vTtrBJ'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+398-398-1=0+0+0+1 or '57vTtrBJ'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+267-267-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+267-267-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    FgxUV1qr'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 495=(SELECT 495 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 25=(SELECT 25 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 499=(SELECT 499 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    LXoC7Qsr' OR 343=(SELECT 343 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    D2LCoouH') OR 280=(SELECT 280 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    0LePloTC')) OR 788=(SELECT 788 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    123test

    Veel geoefend, waardoor ik zeker bij ruimtelijk inzicht beter ben geworden en zo toch mijn niveau daarin iets omhoog heb weten te krikken.

    Door: Loes Huijbers26-08-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+815-815-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+815-815-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+752-752-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+752-752-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+10-10-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+10-10-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+195-195-1=0+0+0+1 or '1XOUJhmu'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+195-195-1=0+0+0+1 or '1XOUJhmu'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+312-312-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+312-312-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1JOPhlP5'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 258=(SELECT 258 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 824=(SELECT 824 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 472=(SELECT 472 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    K2wSifKi' OR 257=(SELECT 257 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    CiRFZbHi') OR 331=(SELECT 331 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    FuziLWBI')) OR 461=(SELECT 461 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Beroepskeuzetest

    Na twintig jaar werken ben ik aan het overwegen iets anders te gaan doen, deze test geeft inzicht!

    Door: Tim16-07-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+228-228-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+228-228-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+707-707-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+707-707-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+518-518-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+518-518-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+989-989-1=0+0+0+1 or 'NJVgQkr2'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+989-989-1=0+0+0+1 or 'NJVgQkr2'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+767-767-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+767-767-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    52gbTJd9'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 862=(SELECT 862 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 223=(SELECT 223 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 560=(SELECT 560 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    Zb1ISyPo' OR 931=(SELECT 931 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    nJ2bz4EE') OR 725=(SELECT 725 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    oL5JM93s')) OR 941=(SELECT 941 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Handig voor assesments

    Iq test training heeft me goed geholpen bij het voorbereiden van de assesment. Heb de nieuwe job!

    Door: Theo Janssen02-05-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+838-838-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+838-838-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+917-917-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+917-917-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+565-565-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+565-565-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+741-741-1=0+0+0+1 or '9IG88mUG'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+741-741-1=0+0+0+1 or '9IG88mUG'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+319-319-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+319-319-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    bcWv3fKC'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 410=(SELECT 410 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 621=(SELECT 621 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 115=(SELECT 115 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    wvlpHQwG' OR 189=(SELECT 189 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    QB7olfpb') OR 955=(SELECT 955 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    zb6DJD7g')) OR 828=(SELECT 828 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Persoonlijkheidstest

    Met zo'n kleine stap een mooie uitslag.

    Door: Timo09-04-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+938-938-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+938-938-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+818-818-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+818-818-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+789-789-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+789-789-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+172-172-1=0+0+0+1 or 'U2GLEK0O'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+172-172-1=0+0+0+1 or 'U2GLEK0O'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+779-779-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+779-779-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    cDb7xywp'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 299=(SELECT 299 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 515=(SELECT 515 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 638=(SELECT 638 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    WpVQqnfp' OR 790=(SELECT 790 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    y6xhN66P') OR 879=(SELECT 879 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    T2bCqSud')) OR 800=(SELECT 800 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Blabla

    Pfff

    Door: Kees27-04-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+495-495-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+495-495-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+40-40-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+40-40-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+427-427-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+427-427-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+348-348-1=0+0+0+1 or 'AwMtRywC'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+348-348-1=0+0+0+1 or 'AwMtRywC'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+966-966-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+966-966-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    JY8InA6j'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 524=(SELECT 524 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 707=(SELECT 707 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 725=(SELECT 725 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    n6g7UZHn' OR 364=(SELECT 364 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    N06MBcwv') OR 187=(SELECT 187 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    eUxEIVJC')) OR 547=(SELECT 547 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is 123test een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 6 ervaringen geplaatst over 123test. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 123test actief?

    123test is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123test gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.