Weight Watchers Shop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Weight Watchers Shop

Veel mensen moeten wat op hun gewicht letten, maar dit is niet altijd makkelijk. Dus waar kun je nou de beste producten vinden die zowel lekker als gezond zijn? Eén van de winkels die zich richt op gezonde voeding en afvallen is Weight Watchers Shop, zoals de naam al zegt: de winkel van het bekende dieetprogramma Weight Watchers. Maar hoe gezond zijn hun producten nou echt? Hoe lang zal het duren voor je afvalt door middel van hun workout demo’s? Zal je überhaupt wel lukken af te slanken? Zullen hun recepten wel lekker zijn? En hoeveel zal je aan hun klantenservice hebben als je met een vraag of probleem zit? Zullen ze wel vriendelijk en hulpvaardig genoeg zijn om je bij te staan? De beste manier om dit te onderzoeken is door naar echte klanten van Weight Watchers Shop te luisteren. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou echt van Weight Watchers Shop  vinden. Hun ervaringen, meningen, opinies en beoordelingen kunnen laten zien of Weight Watchers Shop dieetplan methode iets voor jou is of niet.


Over Weight Watchers Shop

Weight Watchers Shop is een winkel die afslankproducten aanbiedt. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Breda. Ze willen je helpen om zo gezond mogelijk te leven en op die manier de overtollige kilos kwijt te raken. Ze bieden bijvoorbeeld een groot assortiment gezonde etenswaren aan. Zo is er brood, maar er zijn ook complete maaltijden. Om de maaltijd wat smeuïger te maken zijn er wat sauzen en lekkere desserts. En omdat je tussen de maaltijden door ook wel eens iets wilt weten hebben ze zoete en hartige tussendoortjes. In totaal kun je kiezen uit 600 verschillende recepten, dus er zal altijd wel iets tussen zitten wat je lekker vindt. Ook hebben ze wat boeken die je kunnen helpen met een gezonde maaltijd een lifestyle. Hun afdeling keukenartikelen is gevuld met onder andere bakvellen, waterflessen, cakevormen, receptenboeken, keuken weegschalen en nog veel meer. Voor sport en vrije tijd hebben ze een waterfles en een stappenteller. Zo kun je precies bijhouden hoeveel stappen je hebt gezet en blijf je ondertussen goed gehydrateerd. Als je pas begint kun je één van hun starterpakketten aanvragen. Die bevatten alles wat je nodig hebt om je op weg te helpen. En voor persoonlijke zorg is er een weegschaal. Daarmee kun je bijhouden hoeveel kilos je al kwijt bent. Ook hebben ze wat workout demo’s en andere interactieve hulpmiddelen. Zo kun je bijvoorbeeld een persoonlijk schema opstellen.


 


Diensten van Weight Watchers Shop

Er is een Weight Watchers Shop bezorgservice die je bestelde product rechtstreeks naar je huis kan verzenden. Ook introduceren ze het ProPoints plan. Ze claimen dat dit het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit is. Ze baseerden dit plan op recente wetenschappelijke kennis. En er is een klantenservice beschikbaar voor mensen die een vraag, klacht of probleem hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Weight Watchers Shop

Hoeveel kilo's ben jij al kwijt geraakt met maaltijden en andere producten van Weight Watchers Shop? Of heb je het gevoel dat ze helemaal niets hebben geholpen? Ben je tevreden met hun bezorgservice en klantenservice? Vertel het ons door middel van een klantenreview.


Hoeveel kilo's zul je kwijtraken door producten van Weight Watchers Shop? Lees over hun maaltijden, afslankplannen, tussendoortjes, sauzen & bakvellen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)