NederlandReview

  Ervaringen Vitatheek

  De trend rondom vitamines, mineralen en voedingssupplementen wordt steeds groter. Je wilt bij dit soort middelen alleen wel zeker weten dat het veilig is. Je wilt namelijk niet dat deze middelen je lichaam schaden. Vitatheek heeft een ruim assortiment met supplementen om je lichaam gezond te houden. Als je meer wilt weten over de betrouwbaarheid van de online drogist, lees dan eerst hier de reviews. Bij NederlandReview vind je namelijk reviews van echte klanten die je alles vertellen over hun ervaringen met Vitatheek en de producten in de webshop.

  Over Vitatheek

  Vitatheek is de online drogist voor alle middelen die je helpen om gezond te blijven zoals vitamines, mineralen, voedingssupplementen en kruiden. Bij Vitatheek worden al je producten gewoon thuis geleverd en hoef je niet naar een drukke winkel, zoals bij de gewone apotheek. Vitatheek heeft altijd kortingen voor klanten en noemt zichzelf dan ook de goedkope online drogist. Lees de recensies op NederlandReview om te ontdekken of de klanten het hier mee eens zijn. De webshop heeft producten van honderden verschillende merken op het gebied van vitamines, mineralen en voedingssupplement. Je vindt er bijvoorbeeld bekende merken als AOV, Bonusan, Orthica, Ekoland, Lamberts, Pharma Nord en het eigen merk van Vitatheek.


  De reclame van Vitatheek!

  Categorieën Vitatheek

  Vitatheek heeft een uitgebreid assortiment, maar wat kun je precies in de webshop vinden? Alle producten zijn in de webshop onderverdeeld in categorieën:
  – Vitamines en Mineralen
  – Voedingssupplementen
  – Kruiden
  – Natuurvoeding
  – Geneesmiddelen
  – Verzorging
  – Huishoudelijk

  Diensten Vitatheek

  Vitatheek is met een assortiment van meer dan 50.000 artikelen één van de grootste aanbieders voor voedingssupplementen in Nederland . In de webshop van Vitatheek krijgt de klant overigens altijd 10% tot 25% korting op de producten en de levering van de producten is gratis. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren en je krijgt je kosten dan altijd teruggestort. Je kunt bij Vitatheek eenvoudig betalen met iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, overboekingen, Rembours en sofort.

  Klachten Vitatheek

  Is er iets fout gegaan met de levering van je bestelling? Of waren er andere problemen? Stuur jouw klacht dan altijd naar Vitatheek zelf. Op de website vind je alle informatie om contact op te nemen met het bedrijf. Je vindt op de website een contactformulier en het e-mailadres als je liever zelf een mail stuurt. Je kunt op maandag van 10:00 tot 12:00 en op dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 ook met de klantenservice bellen. Of volg Vitatheek op Facebook. Ook voor vragen en opmerkingen is vitatheek bereikbaar, maar lees dan altijd eerst even de veelgestelde vragen op de website.

  Wat vind jij van Vitatheek?

  Koop jij altijd al je vitamine, mineralen en voedingssupplementen bij Vitatheek? Hou jij de kortingen elke dag in de gaten? Laat nieuwe klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met de online drogist. Is de webshop betrouwbaar? Werd je bestelling op de afgesproken tijd geleverd? Zijn de prijzen echt het voordeligste bij Vitatheek? Schrijf een review en laat met jouw beoordeling weten of je Vitatheek aanraadt aan andere klanten.

  Vitatheek is de goedkope online drogist waar klanten altijd kortingen krijgen, maar is het betrouwbaar? Lees het hier allemaal in reviews van klanten.

  Vitatheek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vitatheek

  Uw beoordeling