NederlandReview

  Ervaringen testalize.me

  Hoe zeer je ook je best doet, een SOA is net altijd te voorkomen. En als je er wel eentje hebt opgelopen kun je dat maar het beste zo snel mogelijk weten. Je kunt dan een test aanvragen bij Testalize.me. Maar wat zal zo’n test nou precies inhouden? Zullen de testen wel accuraat genoeg zijn of kun je een valse uitslag verwachten? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Testalize.me met jouw soatest bij je op de stoep staat? En zal de klantenservice van Testalize.me wel naar je luisteren als je je zorgen maakt of een andere vraag over hun testen hebt? Alleen mensen die al eens een test van Testalize.me gedaan hebben kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat Testalize.me nou precies aanbiedt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je laten zien wat er nou echt van Testalize.me verwacht kan en mag worden.

  Over Testalize.me

  Testalize.me is een winkel voor persoonlijke verzorging die soatests aanbiedt. Je kunt niet altijd voorkomen dat je een SOA krijgt, ook al ben je nog zo voorzichtig. Een condoom kan scheuren en andere voorbehoedsmiddelen beschermen wel tegen zwangerschappen maar niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. De kans dat je een SOA oploopt is dus altijd aanwezig. Als je vermoedt dat je inderdaad syfilis, chlamydia of gonorroe hebt kun je dat maar het beste even testen. Als je er op tijd bij bent dan is er vaak nog wel wat aan te doen. met behulp van medicatie. Je hoeft er dan helemaal niet zo lang mee te zitten en verder ook geen blijvende klachten aan over te houden. Je kunt bij Testalize.me een soatest voor mannen en vrouwen vinden. Je kunt ook nog kiezen tussen oraal of anaal. Er zit een retourbox bij zodat je de test zonder problemen naar ze kunt opsturen. Je kunt dan vervolgens op vier verschillende manieren de uitslag te weten komen. Je kunt het laten testen bij de GGD of huisarts. Je kunt via deze thuistest ook met of zonder laboratoriumonderzoek zelf de test doen.


  Anoniem testen bij Testalize.me.

  Diensten van Testalize.me

  Via de website van Testalize.me kun je dus eenvoudig een soatest bestellen. Hij wordt bezorgd door de bezorgservice van Testalize.me. Je krijgt de test dan thuisgestuurd zodat je hem in alle rust zelf thuis kunt doen. Daarnaast is er ook nog de Testalize.me klantenservice die je kan helpen als je advies of hulp nodig mocht hebben. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden of klachten te behandelen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Testalize.me

  Heb jij wel eens een soatest van Testalize.me gedaan? Dan ben je de juiste persoon om ons meer over deze online shop te vertellen. Hoe gemakkelijk was het nou echt om een test te bestellen via hun website? Kon je de test echt zo makkelijk zelf doen of had je alsnog hulp nodig? Duurde het lang voordat je de test in huis had? En wat voor een klantenservice gaf Testalize.me je toen de uitslag positief of negatief was? Schrijf je eigen Testalize.me review en laat ons weten wat je over Testalize.me denkt.

  testalize.me
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over testalize.me

  Uw beoordeling

  Soa test voor man

  Makkelijk vanuit huis testen op soa's, dus geen gesprek bij de huisarts of de GGD. Snelle levering, ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen. Vervolgens kon ik binnen 48 uur de uitslag opvragen met een code. Aanrader dus!

  Door: Lex11-12-2019
  Erwin21-12-2020

  Pakketje is bij bezorgster nota bene in persoon afgegeven en zij verzekert dat zij deze direct dag erna bezorgd heeft. Ik mail mijn bestelgegevens door, maak een foto van mijn testkaart en word erop gewezen dat de fout wel bij mij zal liggen. Ze raken namelijk nooit wat kwijt. 50 euro door mijn neus geboord en je krijgt nog een bijzonder grote mond en respectloos gedrag over de mail terug.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Handig & efficiënt

  Niet goedkoop maar wel gemakkelijk om deze test te doen. Discreet verpakt en uitslag kun je eenvoudig opvragen door de unieke code. De uitslag kun je vervolgens opslaan als PDF.

  Door: Mike 15-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Test

  Snel getest. Volgens mij echt anoniem, ze hebben geen gegevens van je.

  Door: A. No30-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Hoe stom moet je zijn?

  Een bedrijf dat adverteert met de tekst "Heb jij ONBEWUST clamydia?" moet zijn medewerkers maar eens screenen op de beheersing van de Nederlandse taal en logisch denkvermogen.
  Ik ga het niet eens uitleggen, daar zijn ze bij testalize.me echt te stom voor, denk ik.

  Door: Kees Wijlaars21-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is testalize.me een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over testalize.me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is testalize.me actief?

  testalize.me is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van testalize.me gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.