Biovoorjou.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Biovoorjou.nl

Wil je CBD-producten zoals olie kopen? Wil je producten kopen ter bevordering van de gezondheid die ook nog eens biologisch zijn? Dan kan het raadzaam zijn een kijkje op Biovoorjou.nl te nemen.


Wat is Biovoorjou.nl?


Biovoorjou.nl is een online shop waar onder andere CBD-olie en capsules van MediHemp gekocht kunnen worden. Deze biowinkel is onderdeel van Bio Company in Nieuwlande. Volgens deze onderneming zijn de producten tegen scherpe prijzen en uit voorraad verkrijgbaar. CBD is een afkorting voor Cannabidiol, welke voorkomt in cannabis. CBD-olie wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt omdat mensen vinden dat er veel voordelen aan kleven. Volgens de kenners helpt het onder andere tegen vervelende klachten zoals moeite om in slaap te komen, angstaanvallen, epilepsie, psychoses en chronische pijn. Via Biovoorjou.nl koop je allerlei gezonde en biologische producten. Ze stellen dat eerlijk advies, uitmuntende service en goede kwaliteit binnen het bedrijf hoog in het vaandel staan.  Het is een missie om biologisch verantwoorde producten toegankelijker voor iedereen te maken. De doelgroep bestaat uit personen die begaan zijn met het milieu en de eigen gezondheid. Er is volgens Biovoorjou.nl voor iedereen wel aanbod.


Verzendinformatie


Bestellingen kunnen op verschillende manieren bij je bezorgd worden. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. Als je de keuze maakt voor brievenbuspost hoeft er niemand thuis te zijn bij het bezorg moment. Er worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht. De kosten om iets te verzenden binnen eigen land zijn € 4,-. Bij een minimale bestelwaarde van € 25,- worden er geen kosten voor bezorging berekend. Het behoort eveneens tot de mogelijkheden pakketjes af te leveren bij een afhaalpunt van PostNL. Orders voor CBD-producten die voor 17:00 uur worden geplaatst, zullen op dezelfde dag worden verzonden. In de meeste gevallen zal je jouw pakket dan de volgende dag geleverd krijgen. Voor de andere aankopen ligt de gemiddelde levertijd tussen de 1 en 2 dagen. Dit hangt mede af van het feit of iets op voorraad is. Naar landen zoals België en Duitsland kunnen geen brievenbus zendingen gestuurd worden. De ervaring leert het bedrijf dat dit te veel tijd in beslag neemt en dat er vaak iets misgaat.


Retourservice


Op de website wordt vermeld dat ze klanten graag tevreden zien. Vanwege deze redenen is de retourtermijn op 30 dagen vastgesteld. Tijdens deze bedenk fase hoef je geen opgave van reden tot annulering door te geven. Klanten krijgen het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Dit zal binnen 14 dagen gebeuren. Producten moet ongebruikt en niet geopend zijn om in aanmerking te komen voor een terugstorting. Er kan ook gebruik gemaakt worden van het officiële herroepingsrecht. Als je dit recht wilt uitoefenen moet je contact opnemen met de medewerkers van Biovoorjou.nl. Retourneringen zijn altijd kosteloos. Je dient een retour wel vooraf aan te melden. Je krijgt dan een link om een retouretiket via PostNL of DHL te kunnen downloaden. Deze dien je vervolgens uit te printen en aan de retourzending te bevestigen. Je dient op het formulier enkele gegevens in te vullen zoals het ordernummer en wat je terugstuurt.


Klantervaringen


Door ervaringen van anderen krijgen we een goed beeld van deze organisatie. Heb jij al eens een bestelling bij Biovoorjou.nl gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? Hoe heb je het bestelproces inclusief de levering ervaren? Deel alles wat je weet via een bedrijfsreview op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)