Börner Germany

7

Bestellen

6

Service

7

Prijs

4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Börner Germany

Ben je zoekende naar een bedrijf waar je producten kunt kopen voor in de keuken? Wellicht is Börner Germany een mooie uitkomst voor je. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over Börner Germany bekend zijn.  


Wat is Börner Germany?

 


Börner Germany is een bedrijf welke keukengerei verkoopt. Börner Germany is zoals de naam doet vermoeden in Duitsland gevestigd. Het bedrijf geeft aan dat het om innovatieve en hoogwaardige keukenhulp van topkwaliteit gaat. Er wordt aangegeven dat ze garantie geven. Dankzij de hulp van Börner Germany heb je in korte tijd je gezonde voeding op je bord. De producten van Börner Germany draagt bij aan een actief leven.  


Leveringen

 


De levering van goederen vindt regelmatig plaats door middel van de verzendwijze en op het door de klant opgegeven afleveradres. Bij de afhandeling van de transactie is alleen het afleveradres dat tijdens het aankoopproces is aangegeven relevant. Als de klant PayPal selecteert als betalingskeuze, is het afleveradres dat is opgegeven op het moment van het uitvoeren van de PayPal-betaling van toepassing.  


Mocht het zo zijn dat het vervoersbedrijf de goederen terugstuurt naar de verkoper, na een mislukte afleverpoging, draagt de klant alle kosten. Dit geldt niet als de klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht door aanvaarding te weigeren, als hij niet verantwoordelijk is voor de omstandigheid die heeft geleid tot onmogelijkheid tot levering of als hij de aangeboden dienst niet heeft kunnen aanvaarden, tenzij de verkoper hem op de hoogte heeft gesteld van de service binnen een redelijk tijdsbestek.  


Het risico van onopzettelijk verlies van onbedoelde verslechtering van goederen die verkocht zijn zal in principe overgaan bij overdracht aan de klant of een persoon die bevoegd is om de levering te accepteren. Börner Germany behoudt zich het recht voor om de overeenkomst te herroepen in geval van onjuiste levering. Dit is alleen van toepassing in het geval dat de verkoper niet verantwoordelijk is voor het niet leveren, met name in het geval van het sluiten van een congruente dekkingstransactie met de leverancier.


De verkoper zal alle redelijke maatregelen nemen om de goederen te leveren. Indien de goederen niet of slechts gedeeltelijk beschikbaar zijn, wordt de klant hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht en wordt de betaling onverwijld terugbetaald.  


Contact opnemen en betalen

 


Mocht je contact op willen nemen dan is dit mogelijk. Het telefoonnummer dat je moet bellen is +49 6575 9512 0. De klantenservice is geopend vanaf 08:00 uur 's ochtends tot en met 16:00 uur 's middags. Mocht je een betaling willen verrichten dan is dit op meerdere manieren mogelijk. Zo kun je met verschillende creditcards en via PayPal betalen.  


Het bedrijf stelt garantie te bieden voor de snijapparaten van Börner. Originele producten van Börner zijn volgens de medewerkers van het bedrijf merkproducten van hoge kwaliteit. Op de V-vormige stalen snijapparaten Börner V1 ClassicLine, V3 TrendLine, V5 PowerLine en V6 ExclusiveLine zit een garantie van vijf jaar. De garantie dient vooraf geactiveerd te worden. Dit doe je door jouw product te registreren. De volledige garantievoorwaarden staan vermeld op de website van Börner Germany.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Börner Germany? Ben je tevreden over de producten/diensten van Börner Germany? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Börner Germany? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Rasp V5 Powerline

Ik schreef eerder over de levering van de verkeerde kleur. Natuurlijk ook het verhaal aan Borner gedaan. De communicatie per mail gaat gewoon in het Nederlands. Mijn welgemeende complimenten.!!!!!!!!!!!! De afdeling Service van Borner werkt zeer snel en optimaal. In de kortste keren was het probleem van de verkeerde kleur levering opgelost. Nu in het bezit van een fraaie rode uitvoering en de verkeerde is retour gegaan.

L

L. de Heer

04-07-2021

0

Borner V5 rasp

Op 21 juni 2021 besteld een Rasp V5 Powerline met order 2422. KLeur ROOD, want die vind ik zo mooi. Maar dat is erg moeilijk voor Borner. Wat wat krijg je geleverd : Kleur ORANJE. Als zelfs zo'n eenvoudige opdracht niet netjes kan worden uitgevoerd durf je de goederen niet retour te zenden. Dan krijg je natuurlijk berichten als : Niet retour ontvangen, en geen geld terug. Ipv op het aanrecht staat het nu in een donkere kast en vertellen we aan alle kennissen: Nooit iets kopen bij Borner, want zelfs de eenvoudigste opdracht kunnen ze niet aan.

L

L. de Heer

27-06-2021

0