NederlandReview

  Ervaringen Biosuperfoods

  Volgens een onderzoek van het Nationaal Kompas Volksgezondheid eet zo’n 10 % van de Nederlanders voldoende fruit, en slechts 5% eet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. Dit komt de gezondheid en het welzijn van het menselijk lichaam niet ten goede. Daarom kun je als je voldoende voedingsstoffen binnen wilt krijgen om ziektes te voorkomen superfoods gaan gebruiken. Dit is in principe ook groente en fruit, al dan niet in gedroogde vorm. Je kunt ze onder andere aanschaffen bij Biosuperfoods. Wat de ervaringen zijn met de diensten en producten van deze online webshop lees je hier op NederlandReview.

  Over Biosuperfoods

  Biosuperfoods is een bedrijf dat in 2012 gestart is met het verkopen van superfoods van hoge kwaliteit. De producten die zij verkopen hebben geen onnodige kunstmatige en chemische toevoegingen. Kwaliteit leveren staat bovenaan bij Biosuperfoods, daarom zijn hun producten zoveel mogelijk biologisch en natuurlijk. De missie van Biosuperfoods is: ‘Kennis, bewustzijn en welzijn te verspreiden door middel van het internet’. Zij willen de gezondheid van hun klanten verbeteren met hun verkoop van superfoods, waarmee zij automatisch ook bij wil dragen aan het welzijn van hun klanten. Daarom zijn zij er op gericht om te blijven groeien en praktische oplossingen te bieden om het menselijk lichaam in topvorm te brengen en te houden. In de toekomst willen zij een vertrouwd gezicht op he internet in Nederland zijn voor mensen die belangrijke gezondheidsvragen hebben en hiervoor oplossingen zoeken.


  Dr. Mike legt uit hoe superfoods je gezondheid en fysiek kunnen verbeteren

  Diensten

  Door Biosuperfoods worden dus zogenaamde superfoods verkocht. Dit is een verzamelnaam voor eetbare planten en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen zoals mineralen, vitaminen, proteïne, enzymen, antioxidanten, etc. Dit is een manier om eventuele tekorten en disbalansen in je lichaam aan te vullen. Je kunt onder andere de volgende producten bij hen bestellen:

  • Goji Bessen
  • Cranberry
  • Ashwagandha
  • Kokosolie
  • Krill olie
  • Levertraan
  • Chiazaden
  • Spirulina
  • Chlorella
  • Maca
  • Pycnogenol
  • Etc.

  Bij de producten vind je een uitgebreide productomschrijving over wat het is, en welke gezonde stoffen het bevat. Wanneer je vóór 23.00 uur een bestelling doet in de webshop, wordt deze de volgende dag bij je afgeleverd. De verzendkosten zijn € 3,95 tot een bestelling van € 60,-. Bestel je voor een bedrag van meer dan € 60,- dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Je kunt je bestelling op vele veilige manieren betalen zoals via iDeal, PayPal, Afterpay, Creditcard, etc.

  Klachten

  Als je een klacht indient, wordt deze binnen 14 dagen van ontvangst beantwoord. Duurt dit langer, dan zal Biosuperfoods dit tijdig laten weten. Ook kan een klacht worden ingediend via het klachtenformulier van de Stichting Webshop Keurmerk. Deze wordt dan zowel naar Biosuperfoods als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Wordt de klacht niet binnen een redelijke termijn, dan wel binnen 3 maanden in onderling overleg opgelost, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier ook jouw review over Biosuperfoods achter!

  Wat zijn de ervaringen met de superfoods van Biosuperfoods? Voel je je fitter en gezonder als je hun producten gebruikt en wordt je minder vaak ziek?

  Biosuperfoods
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Biosuperfoods

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Biosuperfoods een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Biosuperfoods. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Biosuperfoods actief?

  Biosuperfoods is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Biosuperfoods gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.