Transavia

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Transavia

Ben je op zoek naar een vliegticket? Wil je jouw ticket bij een luchtvaartmaatschappij boeken? Dan kan Transavia weleens een goede uitkomst zijn. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Transavia?


Transavia is een budget luchtvaartmaatschappij die is opgericht in 1965. Deze organisatie geeft aan passagiers al ruim 50 jaar met plezier naar vakantie- en zakenbestemmingen in Europa te vliegen. De luchtvaartorganisatie valt onder de paraplu van AIR FRANCE KLM groep. Transavia omschrijft zichzelf als de nummer 1 budget airline. Er wordt aangegeven dat ze de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland zijn. Ze stellen vluchten aan te bieden tegen scherpe prijzen. Gastvrijheid, service en digitale dienstverlening spelen hier een belangrijke rol. Transavia vliegt jaarlijks negen miljoen passagiers door Europa en opereert met een moderne vloot.


Beveiliging persoonsgegevens


Deze luchtvaartorganisatie geeft aan passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatig gebruik. Als je online acties wilt uitvoeren is het ook belangrijk om jezelf te beschermen. Wanneer je een reservering maakt, ontvang je bestandsreferenties. Deze referenties dienen altijd vertrouwelijk te blijven. Door ze aan andere passagiers bekend te maken, kunnen ze toegang krijgen tot jouw boekingsinformatie via de systemen van Transavia of externe partijen die betrokken zijn bij de reis. Als je met anderen reist en niet wilt dat jouw persoonlijke gegevens aan hen worden bekendgemaakt, raden we je aan aparte reserveringen te maken.


Annuleringen


Ze doen hun uiterste best om je op jouw bestemming te krijgen. Ondanks de inspanningen van Transavia kan het voorkomen dat je vlucht wordt geannuleerd. Dit wordt omschreven als een vervelende ervaring. In dit soort situaties kunnen tickets om geboekt worden. Het is eveneens mogelijk om restitutie aan te vragen. De regels die hiervoor gelden zijn in de Europese Verordening 261/2004 vastgelegd. Als je vlucht wordt geannuleerd en je ervoor kiest om je door het bedrijf te laten om boeken naar een andere vlucht, heb je recht op extra zorg. Wat dit precies inhoudt heeft met de duur van de vertraging te maken.


Vertragingen


Ze doen hun best om je op tijd te laten arriveren op je bestemming. Ondanks dat ze dit doen kan er vertraging optreden. Er wordt aangegeven dat ze dit heel vervelend vinden. Mocht er sprake van vertraging zijn, stellen ze passagiers zo veel mogelijk in de watten te leggen. Bij een vertraagde vlucht van meer dan 45 minuten ontvang je een e-mail en sms. Deze wordt gestuurd naar het telefoonnummer en e-mailadres dat bij deze onderneming bekend is. Als je meer dan twee uur moet wachten kan je aanspraak maken op meer service. Je hebt sowieso recht op maaltijden en/of versnaperingen. Dit staat in verhouding tot de tijd die je moet wachten. Indien je een of meerdere extra nachten op een locatie moet blijven zal je accommodatie geregeld worden. Het vervoer zit daar bij inbegrepen. Alle vertragingsinformatie staat tot in de puntjes beschreven op de website van Transavia.


Klantervaringen


Vlieg jij weleens met Transavia? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen bij deze vliegmaatschappij. Hoe heb je jouw vlucht ervaren? Wat vind je van de prijs die je moest betalen? Had je soms vertraging? Is er toen iets voor jou geregeld zoals eten of een overnachting? We waarderen het als jij al je ervaringen bij deze organisatie deelt op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Retourvlucht naar Bilbao

Vlucht 2 weken voor vertrek aangepast en 2,5 dag verschoven, vervolgens geannuleerd omdat ze geen vliegtuigen hebben. Dat is toch jullie core-business??? Wat een waardeloze dienstverlening en slechte communicatie. Mij zien jullie nooit meer en ik ken talloze mensen die er zo over denken. Wil je op vakantie? Boek dan niet bij Transavia!

S

Stefan

23-05-2023

0

Vlucht

Onze vlucht in juni 2022 naar Sevilla werd gecanceld. Nog steeds aan t wachten op teruggave geld, terwijl ik dit zwart op wit heb staan in een mail. Al zo vaak contact gehad met Transavia hierover. Loopt nu al 9 maanden... slecht hoor Transavia!!

E

Els

30-03-2023

0