TopTicketshop

5.9

Bestellen

5

Service

4.2

Prijs

5.1

Levering

45.2%

Zou hier weer kopen

TopTicketshop

Wanneer je een concert wilt bezoeken, maar de kaarten zijn via de officiële weg uitverkocht, dan kun je natuurlijk op verschillende particuliere verkoopsites gaan zoeken. Dit geeft wel wat risico’s. Je kunt ook kijken of TopTicketshop nog kaarten heeft, zodat jij jouw favoriete band niet hoeft te missen. Vaak hebben zij nog wel kaarten. Ze zijn een wederverkoop website die tickets aanbied voor allerlei voorstellingen en evenementen. Wat de ervaringen van anderen zijn met TopTicketshop lees je hier.


Over TopTicketshop

TopTicketshop is een internet webwinkel die valt onder het bedrijf Movic bv. Dit bedrijf ontwikkelt internetconcepten en heeft een aantal verschillende webshops in beheer. De vestigingsplaats is Utrecht. TopTicketshop is opgezet om klanten een goede ervaring te kunnen laten beleven bij het online kopen van kaartjes voor een evenement of voorstelling. Zij hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van  moeilijk te verkrijgen tickets, die bij de concurrenten vaak al zijn uitverkocht. Daarnaast kun je bij hen natuurlijk veilig online kaarten kopen en betalen met 100% aankoopgarantie. Zij investeren continu in functionaliteit en informatievoorziening. Dit kun je onder andere zien aan de uitgebreide ‘Veel gestelde vragen’ pagina met veel uitleg.
Diensten

Bij TopTicketshop kun je kaarten bestellen uit verschillende categorieën, je kunt je zoekopdracht verder verfijnen op plaats bijv. Amsterdam, Arnhem, Nijmegen etc. en locatie zoals De Flint, Carré, De Kleine Komedie, etc. De categorieën zijn:

  • Concerten
  • Cabaret en theater
  • Musicals
  • Evenementen
  • Aanbiedingen

Ook staat er een kopje ‘Klantenbeoordelingen’ bij de categorieën, daar kun je zelf lezen wat anderen van TopTicketshop vinden. De kaarten die aangeboden worden zijn meestal duurder dan de officiële prijs, dit komt omdat het om doorverkochte kaarten gaat. Het gebeurt ook dat er tickets onder de kostprijs worden aangeboden, deze vind je in de categorie ‘Aanbiedingen’. De prijzen voor de tickets zijn inclusief btw en andere heffingen en exclusief de verzendkosten en € 12,50 servicekosten per reservering. Je kunt bij TopTicketshop betalen met iDeal, Creditcard, of via een eenmalige machtiging. Je kunt de tickets ook tijdens kantooruren bestellen via (085) 74 414 47.


Klachten

Wanneer je klachten hebt, dan horen zij dit graag, zodat zij hun diensten kunnen verbeteren. Tijdens kantooruren kun je contact met ze leggen via e-mail, telefoon en een live chat. Omdat TopTicketshop 100% gegarandeerde aankoopgarantie geeft, krijg je, wanneer je buiten jouw schuld om geen toegang krijgt met je tickets, je aankoopbedrag volledig terugbetaald. Behalve wanneer dit duidelijk niet te wijten is aan TopTicketshop, bijvoorbeeld bij faillissement van de organisator.


Heb jij ervaring met TopTicketshop?

Laat dan ook hier jouw mening weten. Was je veel duurder uit dan via de officiële weg, of kon je via hen nog kaarten krijgen tegen een goede prijs voor een voorstelling die elders was uitverkocht? Dus was jij heel blij met hun? Deel je ervaringen hier bij NederlandReview, zo laat je anderen weten of ze hier vertrouwd mee in zee kunnen gaan. 


Een evenement helaas uitverkocht? Bezoek dan TopTicketshop, bij hen kun je wellicht nog wel kaarten vinden zodat jij die ervaring niet hoeft missen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (314)

K3 tickets

Zo dom om hier je kaartjes te kopen. Woekerprijzen vragen ze. 79 euro voor kaartjes die op de site van de RAI nog ruim op voorraad waren en 30 euro goedkoper. Echt. Doe het niet. Bestel via de originele aanbieder of probeer ticketswap.

B

Bart

04-03-2024

0

Kaartjes

Duurdere kaartverkoop, slechte klanten service. Gaan niet in op persoonlijke dingen. Ik kan helaas niet op een 2 uitkomen anders hadden ze een 1 gekregen.

D

Dionne

20-11-2023

0

Tickets neyo

C

Christianne

18-11-2023

0

Freek Vonk Show

Ik voel me opgelicht! Wil m'n geld terug! Kaarten zijn 2x zo duur! Helaas te laat gezien!

J

Jessica V

14-11-2023

0

Tickets

A

Aart van Beek

10-11-2023

0

Kaartjes voor concert van Froukje 8 maart

Ik had drie kaartjes gekocht, maar wij kunnen helaas toch niet gaan. Ik vind het echt heel jammer dat ik mijn tickets niet kan annuleren en mijn geld terug kan krijgen.. Ik heb de tickets nog niet eens gekregen namelijk. Ik heb een formulier ingevuld en daarop zeggen jullie dat jullie niet geïnteresseerd zijn in de tickets en dat ik het ergens anders kan proberen te verkopen, maar natuurlijk gaat niemand deze kaartjes nu kopen.. Deze tickets zijn veel duurder dan de kaartjes bij ticketmaster. Ik zou het echt zo super fijn vinden als ik de tickets kan annuleren en mijn geld terug kan krijgen

J

Juul

07-11-2023

0

Ticket Micheal McIntyre

Ging op zich redelijk vlot, maar vind de prijzen wel belachelijk. Aangeven dat de tickets tussen €40-65 kosten en vervolgens uitkomen op €120 per ticket. Het is dat ik deze show gewoon echt heel graag wil bijwonen, maar dit is wel een beetje idioot. En vervolgens zal ik pas een maand voor de voorstelling mijn tickets krijgen, het is dat ik al eens eerder hier tickets heb besteld anders had ik dit niet vertrouwd.

C

Cristiano MedinaRamos

06-11-2023

0

Bruce Springsteen

M

Martien Heus

02-11-2023

0

Tin lickers

J

Jos Kok

01-11-2023

0

Kaartjes voor Urbanus in Theater Markant

We wilden voor 3 personen reserveren er waren volgens de website nog 6 plekken. Een keer 4 naast elkaar en 1 keer 2 naast elkaar. Konden niet naast elkaar reserveren, wel op 2 verschillende balkons. Vreemd.

A

Albert van den Heuvel

26-10-2023

0

Tickets

K

Konstant van der Vlist

23-10-2023

0

Concert tickets

Jammer dat tickets zo achterlijk duur worden tegenwoordig

S

Soraya van de Vreugde

22-10-2023

0

Frank Boeijen

Ticket besteld en betaald. Zelfde dag een e-mail dat ticket niet beschikbaar was met aanbod voor andere datum. Aanbod afgewezen. Netjes aankoopbedrag teruggekregen. Jammer dat de info over het concert niet up to date was. Complimenten voor de snelle service van de melding en de correcte afhandeling.

R

Rieneke

20-10-2023

0

Concertkaarten

Alles goed geregeld

H

Huub

19-10-2023

0

Madonna

E

Edwin Rutten

17-10-2023

0

Philip geubbels

Oneerlijk als je de klant zo ongeveer het dubbele laat betalen voor een ticket. De originele prijs wordt niet vooraf bekend gemaakt, maar achteraf bij levering, en als antwoord op een review op hun site antwoorden ze fan ook nog dat het andersom is. Liegen en bedriegen!

M

Mieke Roozen

16-10-2023

0

M

Monique

15-10-2023

0

Toppers

Snelle service. Klantvriendelijk. Prijs keaiteit goed.

10-10-2023

0

zeer snel geholpen en ook nog met prima locatie in de zaal

W

Wim Melten

09-10-2023

0

R

Roel arbouw

09-10-2023

0