Toeractief.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Toeractief.nl

Ben je gek op leuke wandelingen en fietstochten in Nederland? Dan is het magazine van Toeractief of de site Toeractief.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is.


Wat is Toeractief?


Toeractief is een tijdschrift dat zich voornamelijk richt op het aanbieden van kosteloze wandelroutes en fietstochten in Nederland. Het kan om lange wandelingen en tochten gaan, maar ook om korte routes. Er worden ook online diensten verleend via Toeractief.nl. Via het platform/ magazine kun je gaan lopen/fietsen door allerlei natuurgebieden. Je ontmoet speciale dieren en brengt een bezoekje aan mooie steden. Via de site heb je de mogelijkheid je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je zal dan twee keer per maand een mail toegestuurd krijgen. Je leest in dat schrijven over wandelen, fietsen, evenementen en meer. Er worden ook tips en tricks gegeven. Zowel het tijdschrift als de website zijn onderdeel van BCM Media. Zij richten zich op consumenten die die op zoek zijn naar interessante informatie en content.


Abonneren


Wil je je abonneren? Dit kun je doen door een abonnement af te sluiten via www.toeractief.nl/abonneren. Abonnementsperiodes kunnen schriftelijk worden opgezegd. Je zal dan een e-mail moeten sturen naar abonnement@bcm.nl of een brief naar het adres dat op de site staat vermeld. Wil je een adreswijziging doorgeven? Dan zal je dit moeten door contact op te nemen met BCM Abonnementservice. Deze dienst is telefonisch bereikbaar op dinsdag en vrijdag tussen 08:30 en 12:30. Abonnementen kunnen ook als cadeau worden weggeven.


Digitale toegang


Ben je benieuwd hoe je toegang tot de digitale versie kunt krijgen? Dan zal je eerst zelf een account moeten aanmaken. Tijdens het registratieproces zal er een wachtwoord en gebruikersnaam gekozen moeten worden. Tijdens het registreren geef je door wat je relatienummer en postcode van de fysieke editie zijn. Het bedrijf controleert deze informatie, waarna je recht hebt om een onlineaccount aan te maken. Weet je je relatienummer niet meer? Deze staat vermeld op de factuur. Als alles in orde is kan je digitale uitgaven downloaden. Je hebt ook toegang tot de andere diensten op de site.


Losse nummers


Het is ook mogelijk om losse nummers te bestellen. Dit kan interessant zijn als je een magazine of route kwijt bent. Maar dat niet alleen. Het kan ook de moeite waard zijn voor personen die Toeractief een keer willen uitproberen. Bestel een los nummer en ontvang het wandel- en fietstijdschrift van Nederland. Lees even rustig de achtergrond- en sfeerverhalen. Bekijk fotoreportages en neem de tijd om alle andere artikelen door te lezen. In het routeboekje lees je over unieke wandel- en fietsroutes!


Thema's


Er wordt gepubliceerd over verschillende thema's. Zo wordt er onder andere geschreven over onderwerpen met betrekking tot gezondheid. Vanwege gezondheidsredenen is het aan te bevelen dagelijks een wandelingetje van een half uur te maken. Fietsen draagt eveneens bij aan een gezondere leefstijl. Er wordt geregeld aandacht besteed aan Gps-routes. Deze routes kunnen naar je eigen navigatiesysteem gedownload worden. Zo is het bijna niet meer mogelijk om ergens te verdwalen. Evenementen zijn leuk. Ieder jaar worden in Nederland diverse loop- en fiets events georganiseerd. Misschien net voor jou dat zetje in de rug om meer te gaan bewegen.


Klantervaringen


Lees jij het magazine van Toeractief al? Breng jij regelmatig een bezoekje aan Toeractief.nl? Dan zijn we enorm benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het op prijs als jij je visie over deze onderneming wil delen. Dit kun je doen via een bedrijfsreview op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)