Thermae 2000

6.8

Bestellen

6.4

Service

6.8

Prijs

6.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Thermae 2000

Thermae 2000: heerlijk ontspannen in thermaal water

Valkenburg aan de Geul is al jaren een plek waar veel mensen genieten van het landschap, de sfeer, de gezelligheid en…. van Thermae 2000. Want in dit Limburgse mergelstadje vind je dit wellness-center. Hier kun je genieten de fijnste wellness in thermaal water. Dit water heeft vanuit Duitsland zelfs het predikaat ‘cum laude’ ontvangen. Nieuwsgierig naar wat anderen van dit Thermae 2000 vinden? Kijk dan hier.


Wat is Thermae 2000?

Thermae 2000 is een kuuroord op de Cauberg. Dit welnesscentrum bestaat al sinds 1989. Het centrum met zijn verwarmde thermale baden kreeg steeds meer recreatiefaciliteiten en werd steeds geliefder, ook toeristen wisten hun weg naar dit welness-center te vinden. In 1993 werd er bij Thermae 2000 een 4-sterrenhotel gebouwd, zodat mensen die van ver kwamen langer dan een dag konden genieten van de heerlijke baden. In 2010 werd het centrum letterlijk een bron van goed leven, omdat er ook een lifestyle afdeling aan het centrum werd toegevoegd. Hier kunnen gasten van het kuuroord terecht voor advies en begeleiding op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.
Voor wie is Thermae 2000?

Thermae 2000 is er voor iedereen die lekker wil relaxen en wil genieten van de thermale baden op de Cauberg. Het water in deze baden heeft een bijzondere werking op lichaam en geest. Vroeger gebruikten mensen de baden vooral vanuit een medisch oogpunt, het water heeft immers een gunstige uitwerking op spieren en gewrichten. Inmiddel heeft het kuuroord een meer sociale functie en is iedereen welkom voor een heerlijke dag of meerdere dagen van totale ontspanning. Met wie ga jij een dag genieten?


Waarom kies je voor Thermae 2000?

Thermae 2000 heeft bijzonder water, zogenaamd thermaal water. Dit water komt uit een van de drie bronnen waar dit kuuroord op ligt. Deze bronnen zijn ongeveer 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop, Hierdoor is het niet verontreinigd en zit het vol met mineralen. Bij dit wellnesscentrum kun je relaxen in water wat opgepompt is vanaf 381 meter diepte, uit een ondergronds meer dat loopt tot de vulkanische gebieden in Duitsland. Dit is, voor zover nu bekend, het enige stromende water wat geen cesium radioactiviteit bevat. Hierdoor heeft het water het strenge Duitse keurpredikaat Ursprünglich rein, een soort cum laude voor water. Er is geen enkel kuuroord in Nederland wat dit keurmerk heeft. En? Ben jij al nieuwsgierig naar wat een bezoek aan Thermae 2000 voor jou kan doen?


Voordelen van Thermae 2000

Thermae heeft het beste van twee werelden, namelijk fijne sauna’s en heerlijke thermale baden. Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan sauna’s en stoombaden, zowel binnen als buiten. Zo heb je hier onder andere een Tuli sauna, een Eucalyptus sauna en een Valo sauna. Als je hier gebruik van hebt gemaakt, kun je verder gaan met relaxen in de spa. In allerlei verschillende baden kun jij je onderdompelen in het thermale water, met een heilzame werking voor spieren en gewrichten. Ook fijn is dat men hier badkleding-dagen en ongeklede dagen heeft. Op de website kun je zien wanneer het een badkleding of een ongeklede dag is.


Contact opnemen met Thermae 2000

Heb je een vraag of wil je ergens gewoon meer over weten? Check dan zeker even de uitgebreide veelgestelde vragen pagina op de website van Thermae 2000. Hier vind je allerlei praktische informatie over jouw welnessdag en/of je hotelarrangement. Heb je een andere vraag, een opmerking, een suggestie of een klacht? Dan wil je liever direct contact opnemen. Dat kun je doen per post, per telefoon en zelfs heel makkelijk via WhatsApp. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.


Ervaringen Thermae 2000

Heb jij al genoten van de thermale baden van Thermae 2000? En wat deed het voor jouw spieren en gewrichten? Hoe vond je de sauna, de spa en de activiteiten van dit kuuroord? Andere mensen zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen met dit welness-centre in Limburg. Heb je heel even de tijd om jouw review over Thermae 2000 te schrijven en hen te helpen aan een heerlijke dag (of dagen) relaxen?


Kom je echt tot rust bij Thermae 2000? Lees ervaringen van bezoekers en gasten die jou voorgingen in deze spa en sauna! Is het veilig, schoon en relax

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Had wonder box bonnen gehad voor verjaardag van collega's

Na 2 uur rijden met een temperatuur buiten van 34 graden kwamen we aan ,lunch , hotelovernachting alles er op en eraan.Bleken de bonnen niet goed geactiveerd waren receptie dame was echt heel behulpzaam lukte niet ze zegt gaat u eerst maar ontspannen proberen we het later wel.Na de trouwens heerlijke lunch weer geprobeerd lukte nog steeds niet ,maar complimenten voor de receptie met veel geduld zijn we eruit gekomen en door alle ellende die dag waar jullie niks aan konden doen kwam door die bonnen bood ze ons de volgende dag ook nog eens gratis entree aan toppie nog bedankt

E

Els

29-06-2023

0

We used to be delighted to come here, about once per year … beautiful experiences. However, more lately (last time, and this year) the experience with the staff (communication, arrogance) was very disappointing (to say the least)- to the extent that we walked away with anything but what we came for. Really not worth anymore driving for more than 200km (one way), spending quite a lot of money and holiday time! Very very disappointing!

M

Marius Crainic

29-10-2022

0

abonnee van wellness

Wordt bestuurd door en ongelofelijk idiote manager.

A

Abby

06-07-2022

0

Review bezoek maart 2019

Thermen 2000... alle tijd voor wat echt belangrijk is. Lekker eten, comfort en luxe, bubbelen in de heerlijk warme thermale baden. Zorgeloos Genieten van een nieuwe herinnering met een zachte G!

E

Els

27-03-2019

0

Ontspannen sauna

zeer ontspannen thuisgekomen van een dagje Thermae. Vooral de sauna's zijn zeker aan te raden! Het was redelijk druk met mensen, maar gelukkig was er veel ruimte overal

L

Lisa van Meest

12-09-2017

0