Izy by Thalys

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Izy by Thalys

Wil je tussen Brussel en Parijs reizen maar weet je niet hoe je dit moet organiseren? Dan kan Izy by Thalys je daar misschien bij helpen. Via hen kan je aan tickets voor de Thalys komen. Maar hoe zal dat nou precies in zijn werk gaan? Zul je ook inderdaad een zitplaats hebben als je een klapstoeltje of hoger tarief kiest? Hoe luxe zal dat Standaard XL nou eigenlijk in? Zal het makkelijk zijn om via de website van IZY by Thalys een kaartje te reserveren? En hoe zal de klantenservice ermee omgaan als er toch iets mis blijkt te zijn? Alleen mensen die wel eens kaartjes via IZY by Thalys hebben gekocht kunnen je hierbij helpen. Lees hun reviews om eens te kijken hoe IZY by Thalys nou eigenlijk echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien of IZY by Thalys de juiste manier van tickets voor de Thalys bestellen is.


Over IZY by Thalys

Izy by Thalys is een reisorganisatie die tickets voor the Thalys aanbiedt. de Thalys rijdt tussen Brussel en Parijs. Natuurlijk kun je ook op een later station instappen. Er zijn bij IZY by Thalys verschillende tafieven waarvoor je kunt kiezen. Het laagste tafief is €10. Hiervoor heb je wel een garantie dat je mee kunt met de trein maar geen garantie op een zitplek. Het kan dus zijn dat alle zitplekken bezet zijn door mensen die een kaartje voor een hoger tarief hebben gekocht en jij dus de hele weg zal moeten staan of op de grond zitten. Mochten er nog wel stoelen overzij dan zal de Train Manager je dat natuurlijk na vertrek laten weten. Mocht je wel willen zitten dan kun je kiezen voor een klapstoeltje, Deze zijn beschikbaar vanaf €15. Natuurlijk zijn dit niet de beste zitplekken, maar je kunt in ieder geval zitten. Dan is er nog de standaardstoel van €19. Ze zijn, volgens IZY by Thalys, een compromis tussen rust en gezelligheid. Mocht je wat extra comfort willen, dan is er altijd nog de Standaard XL. Hierbij heeft de stoel wat extra beenruimte en heb je een wat groter tafeltje. De stoel zelf heeft een licht verstelbare zitting. Het is mogelijk om extra ruimte voor je bagage te boeken of te regelen dat je huisdier met je mee kan reizen. En ook voor mensen in een rolstoel is er een aangepast rijtuig beschikbaar.
Diensten van IZY by Thalys

Je kunt via de website van IZY by Thalys dus kaartjes voor de Thalys bestellen. Laat weten of je van Parijs naar Brussel gaat of andersom. Ook moeten ze de data van je heenreis en terugreis weten, al is een enkele reis boeken natuurlijk mogelijk. Verder heeft IZY by Thalys nog een klantenservice om je te helpen als je dat nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor IZY by Thalys

Wij horen natuurlijk ook graag over jouw ervaring met IZY by Thalys. Laat een review achter en vertel ons hoe jouw boeking en reis zelf zijn verlopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)