Iamsterdam

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Iamsterdam

Je bent vast wel eens in Amsterdam geweest, maar wist je dat er meet te bezichtigen is dan je in eerste instantie dacht? Je wilt echter niet voor alle musea en andere bezienswaardigheden apart tickets moeten kopen. I Amsterdam biedt een par aan waarmee je dit makkelijk kunt doen. Maar wat voor bezienswaardigheden zul je allemaal in kunnen met zo’n city card van I Amsterdam? Zal je op deze manier echt goedkoper uit zijn? Hoe lang zal het duren voordat je de city card echt in huis hebt? En wat voor een klantenservice zal je kunnen verwachten als de pas toch niet zo werkt als het volgens jou zou horen? Hierover kunnen alleen mensen die al een pas van I Amsterdam hebben je meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of die city card echt zo handig is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je een idee geven van wat die pas nou precies inhoudt.


Over I Amsterdam

I Amsterdam is een bedrijf dat dagtickets en andere tickets aanbiedt. Ze doen dit voornamelijk voor bezienswaardigheden en andere attracties in en rondom Amsterdam. Er zijn heel veel dingen die je dat kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een canal cruise boeken en Amsterdam beleven door op een boot de Amsterdamse grachten te ontdekken. Ook is er een ticket waarmee je toegang hebt tot het nachtleven van Amsterdam. Dit ticket heet dan ook het Nightlife Ticket. Mocht je liever wat cultuur opsnuiven dan kan I Amsterdam je voorzien van tickets naar allerlei musea. De bekendste Amsterdamse musea zijn natuurlijk het Rijksmuseum, Koninklijk Paleis Amsterdam. Anne Frank Huis, Nemo Science Museum, Er is voor het hele gezin wat te doen. In de Kalverstraat en het shopcentrum er omheen kun je ook nog eens uitgebreid shoppen. En je kunt één van de bars of cafe’s bezoeken die Amsterdam rijk is. Mocht je meerdere dingen willen zien, dan kun je ook gaan voor een I Amsterdam City Card. Ze zeggen op hun website dat dit niet alleen voor buitenlanders maar ook voor Nederlanders die Amsterdam willen ontdekken een goede keus is.
Diensten van I Amsterdam

Je kunt via de website van I Amsterdam heel gemakkelijk tickets boeken voor verschillende attracties. Je kunt een los ticket boeken voor een museum of boottocht, maar je kan ook de I Amsterdam City Card online bestellen. Die kaart wordt dan netjes bij je thuisbezorgd. Ook heeft I Amsterdam een klantenservice die je kan helpen als er iets mis mocht gaan.


Klachten, Complimenten en Tips voor I Amsterdam

Heb jij al een kaart van I Amsterdam of in ieder geval tickets voor een museum gekocht via hun website? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met I Amsterdam was. Hoe makkelijk was het om tickets te kopen via hun website? Kon je met die I Amsterdam City Card nou echt overal in of waren er alsnog een hoop beperkingen? En wat voor een klantenservice biedt I Amsterdam aan als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen I Amsterdam review en vertel ons hoe hij over I Amsterdam denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)