Duinrell

4.2

Bestellen

3.2

Service

3.3

Prijs

3.7

Levering

51.9%

Zou hier weer kopen

Duinrell

Duinrell, daar kikker je van op.’
Daarna komt altijd dat gekwaak van de kikker. De slogan van Duinrell is natuurlijk bij iedereen bekend. Wie ging er niet met schoolreisje in de bus naar het attractiepark? We konden allemaal niet wachten om de kikker weer te zien en renden meteen naar de Aqua Swing. Wist je trouwens dat die kikker Rick heet? Ben jij minder bekend met het park en ben je op zoek naar reviews van anderen die het park al bezocht hebben? Lees dan hier de onafhankelijke beoordelingen op NederlandReview. Je leest in de beoordelingen alles over de ervaringen van de gasten van Duinrell! Kikker je van Duinrell namelijk echt op of springen gasten het liefst meteen weer naar de uitgang?


Geschiedenis Duinrell

In 1935 werden de poorten van Landgoed Duinrell voor het eerst voor het publiek geopend. Philip van Zuylen van Nijevelt was cavalerist en kamerheer van koningin Wilhelmina en woonde met zijn vrouw Constance op het Landgoed in Wassenaar. Het begon allemaal met een theetuin en speeltoestel, maar is in bijna 85 jaar tijd uitgegroeid tot één van de populairste attractieparken in Nederland. De zoon van Philip, Hugo, nam het project in 1962 van zijn vader over en voegde nieuwe attracties toe. In 2000 werd het uiteindelijk gekocht door Philip en Roderick die nu nog altijd de eigenaren zijn. 


 


Wat is er te doen bij Duinrell?

Het park telt meer dan 40 verschillende attracties, maar het Tikibad is toch wel het meest bekend. Het zwembad heeft in totaal meer dan 1.3 kilometer aan glijbanen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De attracties op het park zelf hebben ook voor elk wat wils. Kinderen kunnen genieten van de ballenzee, terwijl de ouders de Falcon ingaan. Spring op en neer op de trampolines of wordt nat in de Splash. Of ontspan in Wonderland en vlieg de lucht in met de Wild Wings. Duinrell is het perfecte park voor groepsbezoeken, maar ook kinderfeestjes kunnen bij Duinrell gevierd worden. Voor de prijzen van de tickets en informatie over de verschillende attracties kun je het Duinrell Magazine aanvragen.


Neem contact op met Duinrell

Wil je meer informatie over de groepsbezoeken? Of wil je met jouw school op schoolreisje in het attractiepark? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze helpen je graag verder bij vragen en staan ook klaar voor klanten met klachten. Op de website vind je het telefoonnummer voor algemene informatie en reserveringen; Het is mogelijk om het feedbackformulier in te vullen of je kunt contact opnemen via Social Media. Alle contactgegevens staan op de website vermeld. Op de website zelf kun je overigens ook het contactformulier invullen.


Schrijf een review over Duinrell!

Ben jij net terug van een bezoek aan het attractiepark met je kinderen? Laat anderen dan weten hoe jouw kinderen het park hebben ervaren. Ben jij dit jaar voor het eerst naar Duinrell geweest? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over het park. Zijn de attracties veilig? Zijn de kaartjes duur? Kun je altijd parkeren? Geef jouw mening over Duinrell! 


Wat vinden klanten van de attracties in het park? Wat zijn hun ervaringen met het tikibad? Kun je goedkoop parkeren? Lees hier reviews over Duinrell.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (27)

Duinrell pretpark

Zonde van het geld! Wat een troosteloze bedoeling in Duinrell. Veel attracties dicht of in onderhoud. En de attracties die wel open waren, waren afwisselend open. De openingstijden die gecommuniceerd werden via de app of via bordjes bij de attractie zelf, klopten niet. Sommige attracties waren maar heel kort open, en waren daarna de rest van de dag gesloten. Heel erg zonde van het geld. Wij hebben namelijk wel de volle mep betaald (31,50). Verder vinden we het park verouderd. Onderhoud moet echt beter. Ik ga niet niet meer heen. Wat een teleurstelling.

W

Wendy

27-02-2023

0forum

Zwembad

Ik zou hier nooit weer naartoe gaan. We hebben 3 uur gereden om te komen zwemmen maar wat was het een tegenvaller. Ik was continue naar de grond aan het kijken waar ik liep ben nog nooit in zo'n vies zwembad geweest. Overal lag haar, zand, groene alg op tegels en ramen. Wat een domper op de feestpret voor de kinderen. Wij gaan hier nooit weer naartoe.

I

Ilone Markerink

24-02-2023

0forum

Attractiepark en Tikibad

Een park uit de prehistorie? Wat een waardeloos park, sorry. We zijn er vandaag geweest en we komen nooit meer terug. Het attractiepark heb ik geen woorden voor: Alles onder constructie, dicht, of mega vies en verouderd. Het Tikibad is enorm groot, en de glijbanen waren eigenlijk veel te lomp voor mijn zoontje van bijna 7, die toch bijna 130cm is. De cycloon moet een waarschuwing voor zijn, dat dit NIET GESCHIKT IS voor kinderen onder de 150cm. Mn zoontje was erdoor van slag. We hadden goede hoop op dit park, we wilden zelfs een vakantie eraan gaan toewijden, maar dit gaat never nooit niet gebeuren. Helaas.

P

P

20-02-2023

0forum

Drank in de pub

Vooreerst is het uitzonderlijk dat ik een review geef, nu kan ik echt niet anders. Bij het boeken krijg je enkele kortingsbonnen waaronder een bon om met z’n allen iets te drinken in de pub. Dit leek ons wel leuk om de laatste avond van ons verblijf te doen. Daags ervoor was ik trouwens getuige dat alles van de tap (alco) mocht gekozen worden, en verschillende mensen bestelden ook. Wanneer ik echter op donderdagavond wou bestellen was enkel nog een Heineken klein mogelijk, niettegenstaande dit daags ervoor volledig anders werd gezegd en gedaan. Wanneer ik de barvrouw daarop attent maakte kreeg ik een heel lelijke blik en snauwde me toe dat het nu eenmaal zo was. Het personeel is erg erg erg onvriendelijk. Alles met een lang gezicht en klantvriendelijkheid was echt heel ver te zoeken. Uiteraard heb ik enkele foto’s genomen van het personeel om door te sturen aan HRM of de directie. Mijn aanwezigheid in Duinrell was een test om met de ganse familie (15 personen) in het voorjaar terug te komen. Dit zet me zeer aan het twijfelen. Ofwel ander personeel ofwel personeel beter opleiden en hoger loon zodat ze misschien even vriendelijk zijn en kunnen lachen. Zonde …. Echt zonde

T

Tom Peeters

04-11-2022

0forum

Tikibad Duinrell

Mijn zoon 8 jaar/ 135 cm was met zijn oom naar Duinrell & Tikibad geweest. Hij was thuis aangekomen met een blauw oog! Dit gebeurde tijdens het glijden van de Cycloon in de Tikibad. Let op: achteraf kwam ik erachter dat je tijdens het glijden van de Cycloon een snelheid berikt tussen 60 en 70 km p/u! In de rij van de Cycloon hoorde zijn oom een kind (van dezelfde lengte / leeftijdcategorie) tegen zijn moeder zeggen dat hij de laatste keer een harde klap tegen zijn hoofd kreeg en dat hij twijfelde om er nog een keer vanaf te gaan. Er werd aan de jongen en mijn zoon duidelijk uitgelegd wat de veiligheidsvoorschriften waren (door zijn oom).  Desondanks heeft mijn zoon toch een klap gehad aan de zijkant van zijn oog, met een  dik blauw oog als gevolg. Mijn zoon had tot het moment dit incident een fantastische tijd. Jammer dat deze gebeurtenis er een ander wending aan heeft gegeven. De is Cycloon naar mijn mening, en die van zijn oom, niet geschikt voor kinderen onder de 150 cm. 

K

Kel

23-07-2022

0forum

strawberrys with chocolate

ok, let me start off by saying the park itself is quite allright. espesially if you have the aspergs or your in a rolling chair youfeel.me. having said that, when leaving i was lured into a purchase by a seemingly well mannered middle eastern man to purchase some of his chocolate covered delights. being a good seminarian, and considering the fact that this guy has been standing here for i assume about 8 hours. j decided to purchase one of his best works. which basically meant getting a small cup, putting 4 berry in there and throwing some sort of chocolate concuction on there which tasted very similar to camel doodoo. and than having the balls to charge 8 motherfucking euro,s 50 cancerous eurocents for the monstrosity. destroyed the entire day, and made me promise myself that i would boycot duinrel and everything, (including the dom fuckkng frog) and also the entire country of turkey. havkng said that that, 7/10. thank you all, and goodnight

P

papa john

03-04-2022

0forum

Wintertickets

Toch wel teleurstelling. Meer dan de helft dicht of stuk. Wij dachten leuk voor kinderen van 5 en 7 maar waren ook nog voor veel te klein om in de meeste attracties ( die wel open waren) te mogen. Te laat uit zwembad is bijbetalen. Hele dure dag voor wat we ervoor kregen.

S

Sabrina Massink

23-02-2022

0forum

Midweek bungalow

Waardeloos. Helaas kwam direct na booking een lockdown. Hierop werd geen enkel alternatief geboden. Stond ik op Schiphol met kinderen en kon er niet heen

R

Robert

24-12-2021

0forum

Tickets

Slecht met blokken. Dan toch een wachtrij bij de ingang ivm parkeerkaart. Ondanks blokken erg druk..heel bijzonder. Ik denk ochtend groep eruit .middag groep erin. Je betaald voor beide evenveel. Amaturistisch geregeld ondanks zoveel jaar al bestaan. Neem een voorbeeld aan de efteling of walibi

P

Paul

20-10-2021

0forum

Tikibad tickets

Tikibad tickets aangeschaft voor de zondagavond. Wat blijkt bij aankomst? De openingstijden zijn sinds kort gewijzigd voor de zondag(hierover wordt niks gezegd in het ticket process, en op Google staat er ook nogsteeds doodleuk 22:00). Hierdoor konden wij maar 2 uur zwemmen ipv de 3 uur waarvoor wij betaald hebben. Gezien dit bij zo ongeveer iedereen in de rij als een verrassing kwamen, lijkt het me toch dat er aan de kant van duinrell iets fout gaat. Lekker onduidelijk aangeven maar wel lekker de volle prijs cashen. En we hadden nog gebeld naar de klantenservice om te vragen of het restaurant open zou zijn, dat zou niet open zijn en ze wisten niet wanneer wel(3 dagen van tevoren). Bleek dus mooi wel open te zijn. Overal op hun website staat er dat er het restaurant gesloten is. Handig, als je zelfs niet de info van de klantenservice kan vertrouwen. Het excuus van "coronacrisis" kan hier ook echt niet gebruikt worden.

L

Lion

20-09-2021

0forum

20 entree

Met een grote groep mensen met een beperking naar Duinrell geweest. We hebben het heel leuk gehad met z'n alle. Helaas stonden de openingstijden op 18:00 maar ging alles om 16:00 uur dicht. De groep wilde graag leuke souvenirs kopen in het winkeltje daar aangekomen om 16:00 wilde meneer ons niet meer helpen wij waren te laat. De groep was erg teleurgesteld omdat ze geen souvenirs konden kopen. Heel erg jammer dat er geen begrip was voor onze cliënten. We moesten ons al haasten omdat we er laat achter kwamen dat alles al om 16:00 uur dicht ging in plaats van 18:00. Heel erg jammer. Zeer teleurgesteld

M

M.

20-09-2021

0forum

6 entree kaarten

4 kaarten met de vriendenloterij gewonnen. Bij aankomst was er dus geen plek voor vrijkaarten wegens coronabeleid. Mochten niet naar binnen. Wel als we ze meteen online bestelden. Pure geld klopperij.

R

Richard Van Altena

12-09-2021

0forum

Dagje Duinrell incl Tikibad met 3 kinderen

Pluspunten: Falcon en Splash zijn geweldig, Rodelbaan is nog altijd leuk. Leuke grote speeltuinen, kwaliteit van het eten is erg goed. De kluisjes die je kunt huren om zware spullen of spullen die je (nog) niet nodig hebt, in te bewaren zijn super, daar kan menig park iets van leren! Parkeren is goed geregeld, park is netjes. Het Tikibad is geweldig. Geweldige glijbanen, en veel vermaak voor alle leeftijden. Fantastisch! Nadelen: Korte rides, relatief lang in de rij staan voor attracties, ook al kwamen we in een rustige periode (Regio Noord en midden zijn alweer naar school) . Nadeel vond ik vooral dat het personeel vooral ook mensen in twee- of drietallen liet instappen in een attractie waar 8 mensen in kunnen (Falcon). Gevolg: nodeloos lang wachten op je beurt. Eetgelegenheden zijn al om half 6 's avonds aan het sluiten. Bizar! Rond etenstijd?! Het park zou geopend zijn tot 21:00 uur. Bleek om 18:00 uur dicht te gaan maar je mag er nog wel blijven tot 21:00 uur? Hoezo wordt dit niet gecommuniceerd? Alle attracties waren al dicht nadat we onze max 2 uur in het zwembad geweest waren. En er was alleen nog maar een "All you can eat" buffet open. Tikibad zou wel veel langer open mogen zijn voor gasten. We kwamen vooral voor het Tikibad, wat erg leuk was. Paar minuten te lang doen over je schoenen strikken? € 25 bij betalen. Kortom: Tikibad was super, park was okay, maar het is vooral heel leuk voor kinderen tot ca. 8 jaar oud. Ik vond het eten erg duur maar de kluisjes wel erg handig. Leuke dag weg geweest met de kinderen.

B

Barbara

02-09-2021

0forum

2 tickets

Kut service het zijn een stelletje moeimakers achter de balie, kaarten gekregen van vrienden alleen er zat geen qr op dus ze kunnen je dan niet helpen dus weer 60 euro lichter, laatste keer dat ik hier kom

J

Joey montana

30-08-2021

0forum

Premium Duingalow 6 personen

Wat een slecht park! Ten eerste heb ik meteen mijn review op de Duinrell site geplaatst, maar deze moest eerst "beoordeeld" worden. Nou, hij staat er nog steeds niet op, maar iedereen die het park geweldig vind staat er wel gewoon op. Hoe manipuleer je dan je beoordeling!! Het huisje was totaal niet zoals op de foto's. De tuin was zeer slecht onderhouden en gewoon een rommeltje. Dat is voor een aankomst al een flinke tegenvaller! De radiatoren zaten onder de roest. Er zaten heel veel vlek plekken in het rolgordijn in de keuken. Het badkamermeubel viel nog net niet uit elkaar. De gordijnen zaten niet goed vast en dan nog de meubels. Rijp voor het grofvuil! Zo versleten dat je het nog niet gratis weg zou durven geven aan iemand. In het park zelf: minimaal anderhalf uur in de rij staan voor eten of drinken omdat er te weinig personeel is. Er is altijd wel iets defect of niet op voorraad. Het personeel is mega onvriendelijk! Je betaald je scheel aan eten en drinken, echt niet normaal duur, maar wat krijg je: aangebrande hamburgers, slappe patat, geen flesje Sourcy zoals aangegeven maar gewoon een flesje Lidl water. en ga zo maar door. Ze geven aan dat ze in de ochtend heerlijke broodjes hebben in de Supermarkt, nou reken daar maar niet op en neem je eigen ontbijt mee want anders kun je 2 uur in de rij gaan staan voordat je een gewoon basic croissantje kan kopen. En dan komen ze op de dag van uitchecken ook nog eens veel eerder bij je huisje dan de uitchecktijd. Niet rustig je tijd kunnen nemen om je spullen te pakken om voor de toch al vroege uitchecktijd weg te gaan. Maar gewoon opgehaast worden want je moet weg! Dan moet je de laatste dag ook nog eens gaan betalen voor je parkeerplek a 10 euro. Alsof je niet al genoeg hebt betaald voor dit alles. En dan nog de mega dure wifi. Ik moest zoveel betalen als wat ik normaal thuis in een maand betaal. En dan voor een hele slechte wifi connectie. Al met al heb ik een nare nasmaak over gehouden aan deze vakantie. En als ik dan ook niet serieus genomen word door Duinrell zelf dan baal ik al helemaal dat ik hier zoveel geld aan heb uitgegeven!

J

Judith Koning

29-08-2021

0forum

via VacanSoleil

Ik had al eerder geduldig gewacht in de receptie en met een beetje van het kastje naar de muur gestuurd, haast ik me voor sluitingstijd bij de receptie van Duinrell om 1x een tweepersoons lakenpakket kan en 3x een eenpersoons lakenpakket te huren. De receptioniste komt terug met de mededeling dat “dit de laatste lakens zijn”. Niet wat ik vraag, maar 2x tweepersoons en 1x eenpersoons. Daar neem ik geen genoegen mee, want ik heb gelezen dat we een eenpersoonsbed hebben met een onderschuif bed. Dan heb ik niets aan een extra tweepersoons. Let wel, we blijven 8 nachten slapen! Enig nachtelijk comfort is dan wel gewenst. Ik blijf aandringen dat ik toch echt vind dat ze mensen niet op deze manier in de kou kunnen laten staan. Met toegenomen frustratie vraag ik, om wat olie op het vuur te gooien, of ik dan het tweepersoons laken maar doormidden moet knippen. De receptioniste raakt steeds meer geïrriteerd als ik niet van wijken weet. Ik krijg te horen dat de receptie al dicht had moeten zijn en mijn dochter mag ook niet binnenkomen om mij te ondersteunen, en dat VacanceSoleil (campings.com) verantwoordelijk is voor lakens. Terwijl de vrouw hier juist zei dat zij alleen zorgen voor lakenpakketten als ze online worden besteld en ik voor de verhuur bij Duinrell moet zijn. De sfeer wordt grimmiger, ik blijf aandringen en maak duidelijk dat ik me niet laat afpoeieren. Ten langen leste wordt de beveiliging erbij geroepen. Een vriendelijke vrouw in uniform stelt mij meteen gerust. Zij snapt mijn zorg en zegt me te zullen helpen. Binnen het uur krijg ik de nodige lakens. Wat een heisa en wat een slechte service van Duinrell! O ja, en voor het Tikibad moet je p.p. bijbetalen. Niet €6,50 zoals vermeld staat in de info, maar €7,50. Duinrell hanteert twee verschillende prijzen en voor speciale gasten (duurdere Duinrell accommodatie) is het bad zelfs gratis toegankelijk. Al met al ben je door de heisa rond onze aankomst enkele uren verder. Vervelend om zo je vakantie te beginnen met twee kleine kinderen.

D

Dinah Hagedoorn

26-08-2021

0forum

Weekje camperen

Leuk pretpark sluit aan op vele leeftijden. Maar de camping heeft als eerste zeer slecht aangegeven staan wat de plaatsen zijn. Sanitair is vrij recent maar veel te weinig 2 wc en 3 douche voor 40 gezinnen. Amper word er schoongemaakt het is gewoon smerig. Ik doe dit niet meer zo. Echt ranzig dit sanitair. Doe er wat mee Duinrell, het is zonde van jullie prachtige park!

A

Alkema

20-08-2021

0forum

Pizza en snackbar

Leuk park. Maar de meeste personeels leden zijn erg onvriendelijk. Vooral in de supermarkt, pizza afhaal en snackbar. Heel jammer dat ze zo onaardig zijn.

T

Tessa Steege

17-08-2021

0forum

Weekje

Duingalow 6 pers budget... Mega smerig (overal spinnenwebben, zand, stof, etensresten van de vorige mensen, waardeloze bedden waar de veren uitsteken, kapot en smerig beddengoed, verwaarloosde tuin, half werkende koelkast. Samenvatting: GATVERDAMME DUINRELL!

L

Lara

14-08-2021

0forum

Weekeindje Duinrell

Erg jammer, we hadden een budget duingalow gehuurd. Bij aankomst lagen de plukken stof op de grond en op de planken. Na het melden bij de receptie kwamen ze de aangegeven plekken alsnog schoonmaken. Er werd duidelijk over de porto van de schoomakers gecommuniceerd dat het huisje waar wij in zaten schoon was gemaakt en gecontroleerd was, dit moet dan door een blinde gedaan zijn. Savonds kwamen wij er achter dat het servies en bestek nog smerig was, de filter nog in het koffiezetapparaat zat, douchekop stuk was en het doucheputje niet goed doorloopt en er nog meer plekken waren die (al heel lang) niet schoon gemaakt waren. voor de douche kwam er meteen iemand langs. Er lagen ook nog allerlei spullen, bijv speelgoed van voorgaande verblijvers tussen de matrassen, het was echt ontzettend smerig. Helaas hebben wij onze eerst avond besteed aan het schoonmaken van ons huisje Terwijl je hier gewoon schoonmaak kosten moet betalen. Wij hebben overal foto's van gemaakt en die de volgende ochtend bij de receptie getoond. Als vergoeding konden ze ons een wifi voucher aanbieden. Waar je in een digitaal tijdperk vrij weinig aan hebt aangezien iedereen beschikt over 4/5g. Daarnaast vonden ze het erg vervelend voor ons maar konden verder niks voor ons betekenen. Buiten het park en het tiki-bad om voor ons een dikke vette onvoldoende

R

Rieneke Oudenrijn

04-08-2021

0forum