Deltapark Neeltje Jans

3.1
3.7

Bestellen

3.1

Service

2.3

Prijs

3.2

Levering

7.7%

Zou hier weer kopen

Deltapark Neeltje Jans

De Deltawerken zijn de waterafsluitingen die ervoor zorgen dat ons mooie Zeeland niet overstroomd. Maar wist je dat er nog veel meer te doen is dan alleen naar de Deltawerken kijken? Maar het is misschien lastig om te weten wat je van Deltapark Neeltje Jans kunt verwachten. Wat zal bijvoorbeeld de kwaliteit van hun aquarium zijn? Zal het waterpark en alle attracties die daar te vinden zijn wel genoeg vertier bieden voor het hele gezin? Zullen de schoolreisjes wel goed georganiseerd zijn? Zal het lastig zijn om tickets te bestellen via hun website? En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice van Deltapark Neeltje Jans? De enige manier om hierachter te komen is via reviews geschreven door mensen die Deltapark Neeltje Jans al eens bezocht hebben. Lees wat zij te zeggen hebben zodat je wat meer informatie over Deltapark Neeltje Jans krijgt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je vertellen of een bezoekje brengen aan Deltapark Neeltje Jans een goed idee is.


Geschiedenis van Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een waterpark met een rijke geschiedenis. De Deltawerken zijn geplaatst langs de kust van Zeeland nadat in 1953 een Noordwesterstorm het water van de Noordzee tot zo’n 4.20 boven NAP deed stijgen. Honderden gaten in de dijken zorgden er toen voor dat er zo’n 200.000 hectare land overstroomde. 1.853 mensen zijn bij deze ramp hun leven verloren. Iedereen was het ermee eens dat zoiets nooit meer mag gebeuren. De Deltawerken zijn daarna opgericht om in de toekomst de Noordzee af te kunnen sluiten als zich opnieuw zo’n storm voordoet.
Wat is er Bij Deltapark Neeltje Jans te Doen?

Nu zijn er vele andere dingen die bij Deltapark Neeltje Jans te doen zijn. Je kunt bijvoorbeeld een rondvaart boeken. Ze zullen je dat de unieke natuur laten zien die de Oosterschelde te bieden heeft. Misschien zie je zelfs wel zeehonden en/of bruinvissen rondzwemmen. Ook kun je er verschillende shows zien of zwemmen met zeeleeuwen of haaien. Het Bluereef aquarium is het grootste zeeaquarium van Zeeland en bevat onder andere pijlstaartroggen, zeeanemonen, luipaardhaaien en ander onderwaterleven. Ook krabben, kreeften en roggen zijn er volop te vinden. Daarnaast is er een waterpark met een orkaanmachine, waterglijbaan en waterspeelplaats. In mei 2018 zal er een aquasplash geopend worden. Daarnaast organiseert Deltapark Neeltje Jans activiteiten voor groepen en schoolreisjes. Je kan er dus bijvoorbeeld een kinderfeestje of bedrijfsuitje regelen.


Diensten van Deltapark Neeltje Jans

Je kunt tickets bestellen via de website van Deltapark Neeltje Jans. Als je van plan bent vaker langs V te gaan kun je ook een abonnement afsluiten. Verder heeft Deltapark Neeltje Jans een klantenservice die je kan helpen als je een vraag of probleem hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Deltapark Neeltje Jans

Als je al eens eerder bij Deltapark Neeltje Jans bent geweest horen wij graag meer over je ervaring met dit bedrijf. Hoe is je bezoek bevallen? Hoe mooi vond je het aquarium? Was er genoeg te beleven in het waterpark? En hoe vriendelijk is hun klantenservice? Vertel ons alles via een klanten review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Daguitstap met buurvrouw

We zijn vandaag naar Neeltje Jans gegaan voor een leuk dagje weg. We hadden de tickets op voorhand besteld en op de website zag alles er mooi uit dus 27€ pp viel op dat moment nogal mee. Bij aankomst deden we eerst de expo wat maar zielig was. Daarna keken we even bij de zeehond die in een veel te klein bassin zat. We gingen dan door om naar de Zeeleeuwshow te kijken en die zwom ook al in een niet al te grote vijver rond. Voor we de rondvaart deden gingen we eerst nog naar de vissen kijken en vooral de haaien maar voor ons leek het meer op een iets te grote goudvissen. Om te duiken met de haaien, wat dan nog in een kooi is zou je verwachten dat er grotere haaien in zwemmen en niet een paar rifpunt haaien van iets groter dan 1m. Daarna dachten we een leuke rondvaart te doen, helaas niets te zien en voor die keerde heeft die schipper nog snel de tanks van de wc geledigd want het rook ineens naar een beerput. Terug aangemeerd gingen we iets eten en drinken. Voor een klein kom soep en 2 sneetje brood en een cola kost het 11.25€ pp. Drinken aan 3.95€ is echt schandalig duur. Het uitkijkpunt aan de delta was ook niet te zien omdat de poorten gesloten waren. Het enige leuke was de orkaan attractie. Eén ding weten we zeker. We komen hier nooit meer terug. Jammer dat ik bij : zou hier weer kopen , het niet kan verzetten naar NEE.

V

Vandeleene

23-07-2023

0forum
2

Dagje weg met familie

In de mei vakantie zijn we hier gewest, de show was oke maar het verblijf te klein , onderhoud wordt niet gedaan. En alles van de water speeltuin is kapot . Dan is de entree van 142 euro voor 4 volwassen en 2 kinderen erg veel geld ! Voor nog niet 1 uur plezier

R

Rowena Van den eshof

13-05-2023

0forum
3

Dagje uit

Vooraf tickets aangeschaft via de website. Bij aankomst werd ons direct mede gedeeld dat de rondvaartboot niet zou varen. Als tegemoetkoming hiervoor een kopje thee of koffie gekregen!? Hadden wij dit vooraf geweten dan waren wij niet gegaan. Klein adviespuntje, stel qua prijs een zomer en winter tarief in. Want nu waren alle wateractiviteiten niet toegankelijk. En voor twee volwassenen en twee kinderen is de totaalprijs van €88,- erg veel voor hetgeen je ervoor krijgt. Tussen de middag een erg kostbare lunch gegeten en daar ook de "kok" menig personeelslid voor grof vuil af zien maken. Hij was niet te genieten! Totaal geen visitekaartje voor het park. Kort samengevat zijn wij zeer teleurgesteld en heeft het een hoop geld gekost.

F

Fam. Tebes

24-04-2023

0forum
2

Dagje ( 2 uurtjes) neeltje jans

Zeer veel achterstallig onderhoud. Weinig te beleven. Niet gezellig. Peperduur voor wat ze bieden

L

Linda Luyben

02-07-2022

0forum
2

All in kaartje

A

Anja Zoetmulder

28-04-2022

0forum
4

2 volwassenen kaartjes

Heel erg duur voor wat het is, dieren zitten in veel te kleine leefomgeving, ik ging er vanuit dat dit alleen voor show was, maar ben bang van niet. Net zo erg als het dolfinarium dus.. alles erg verouderd. Geen aanrader

S

Sarah

01-09-2021

0forum
2

3 tickets

Vandaag naar Deltapark Neeltje Jans geweest. Er wordt daar niets met Coronamaatregelen gedaan! Iedereen bovenop elkaar, alcohol pompjes leeg bij toilet (in de ochtend al om 10.30uur), op de website staat zelfs mondkapjes gebruiken waar 1,5 meter niet aangehouden kan worden,.. Wat is dit erg zeg!! Ook bij infobalie gemeld.

T

Timmer

23-07-2021

0forum
4

Teleurstelling

We hebben best leuke dag dankzij mooi weer maar entree prijs is schandalig duur. Soms kregen we gevoel in een spookstad te zijn, in paar gebouwen geen personeel en bezoekers

P

Patrick

23-09-2020

0forum
2.5

neeltje jans

In december 2019 geweest, Totaal plaatje: het erg verouderd en slecht onderhouden. Dit in verhouding met de entreeprijs en p-kosten zal ik dit "park"niet snel aanbevelen.

K

K, Janssen

29-12-2019

0forum
5

10-08-2019

Erg oud en niets werkt. Een waterrad wat simpel met een nieuwe riem gemaakt kan worden een simulator die niet werkt etc. etc.

W

Wim

10-08-2019

0forum
3

Dagje Neeltje Jans

Wat na een geweldige opening midden jaren 80 een promotie was op wereld niveau voor Nederland is nu anno 2019 een schandalige poging om toeristen onder het mom van educatief park geld uit de zak te kloppen . De politiek zou zich hiermee moeten bemoeien om verdere beschadiging van onze goede naam op gebied van gastvrijheid en service internationaal te bezoedelen. De aandeelhouders van de (Spaanse!?) organisatie Aspro Ocio misbruiken de Nederlandse prestatie van wereldformaat onder de noemer van educatief park om hun portemonee te vullen. Enkele jaren terug kon je na de doorgang door een museum nog echt een schuif bezoeken, maar nu moet je hiervoor nog eens 4 euro extra betalen nadat je eerst al een flinke entreeprijs hebt betaald. Hier mag gesproken worden van uitbuiting van de toeristen. De vele buitenlanders die voor dit technische hoogstandje speciaal naar het park komen hebben na een bezoek in elk geval niet het idee dat de delta werken bijzonder zijn maar wel de vaststelling dat hun portemonee weer vele tientallen euro's lichter is geworden. SCHANDALIG Echt niet naar toe gaan

P

Piet

01-08-2019

0forum
2

toegang Neeltje Jans

Wij hadden er voor gekozen om het laaste stukje er naartoe met de bus te gaan. Uit de bus trapaf ,tunneltje onderdoor. En dan een geslotenhek recht er van een dicht gegroeid paadje. Weer terug naar de halte van de bus ,iemand die ons de weg wees 20 min lopen. Als er een bordje met pijl had gehangen dan hadden we ons door het groen kunnen werken, nog beter dat de heggen geschoren waren. Bij de kassa werd er totaal geen uitleg gegeven waar alles was. Dat zijn we wel anders gewent als we ergens naar toe gaan. Alles bij elkaar hebben we nog wel het een en ander gezien,maar is het niet voor herhaling vatbaar.

N

nettie

30-06-2019

0forum
6.5

Waardeloos

In elk denkbare vorm gericht op het uitbuiten van de consument / toerist. Als gezin met 2 kindjes (0 en 2,5 jaar) wilde we een leuk dagje uit en vertrokken op 21/03/19 in de ochtend vanuit center parcs port zelande naar Neeltje Jans. Aan de receptie vroeg mijn vrouw naar de kosten voor uitsluitend het aquarium. (Mijn zoontje is gek op vissen) Onvriendelijk werd haar lachend medegedeeld dat de prijs van maar liefst € 18.00 pp moest worden afgerekend en voor mijn oudste zoontje € 7.00. Na € 43.00 afgerekend te hebben kwamen we in een gedatteerde puinhoop van jewelste terecht. Een aquarium waar je letterlijk na 15 stappen alweer uit was, speeltoestellen waarvan 75% buiten gebruik was en een walvisattractie waarbij mijn gehele zin bijna de nek had gebroken. Als je als gast al niet zelf snel naar buiten rende dan deed dit zeker wel het getoonde voedsel in het restaurant. Wat een trieste misplaatst commerciele wanvertoning! Schaam jullie

F

Frank

21-03-2019

1forum
2