De Kartfabrique

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Kartfabrique

Heb jij zin om iets actiefs te gaan doen? Dan vraag je je misschien af waar je het beste heen kunt. Één van de bedrijven die karten, lasergamen en andere activiteiten aanbiedt is De Kartfabrique. Maar wat voor kwaliteit karts zullen ze je in laten rijden? Zal je bij hun lasergames wel helemaal in de sfeer van het spel zitten? Wat zal Prison Island inhouden? Waar zal de locatie te vinden zijn? Zal het makkelijk zijn om een boeking te plaatsen via hun website? En zal de klantenservice van je helpen als je ze om advies vraagt of om een andere reden benaderd? Één van de beste manieren om hierachter te komen is via echte klanten van De Kartfabrique. Werp eens een blik op hun reviews om te ontdekken wat zij nou echt van De Kartfabrique vinden. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om een goed beeld van De Kartfabrique te krijgen voor je er zelf heengaat.


Over De Kartfabrique

De Kartfabrique is een bedrijf dat verschillende activiteiten aanbiedt. Je kunt de locatie vinden in de oude mengvoederfabriek die ooit aan Ulbe Twijnstra heeft toebehoord. Dit is een sfeervolle oude fabriek waarbij zoveel mogelijk het authentieke karakter van de fabriek bewaard is gebleven. Je kunt bij De Kartfabrique gaan karten. Je zal er tijden in 2000cc karts die in topconditie worden gehouden door de medewerkers. Daarbij is het parcours dat je zal afleggen ontworpen door echte professionals. Het zal dus een echte uitdaging zijn. Ervaren racecoaches zullen je zo goed mogelijk begeleiden. Je kunt er zelfs les nemen in de Race Acadamy. Een andere activiteit die aangeboden wordt door De Kartfabrique is lasergamen. Ze beweren de grootste lasergamearena van Nederland te hebben. Deze bestaat uit een speelruimte van ruim 900m2. Er zijn drie verdiepingen waar je gebruik van kunt maken. Een speciale versie van lasergamen is Special Ops. Hierbij speel je de spelvarianten Solo, Last Man Standing en Team. Maar je kunt ook gaan voor de shoot XL kids party. Daarnaast kun je nog kiezen voor Prison Island. Volgens De Kartfabrique is dus de ideale combinatie van Fort Boyard en Escape Room. Je gaat door 24 cellen en ieder van deze cellen heeft een eigen opdracht die je moet afmaken om eruit te komen.


 


Diensten van De Kartfabrique

Als je geïnteresseerd bent in één of meer van de activiteiten die De Kartfabrique organiseert, dan kun je die activiteit boeken via hun website. Er is een De Kartfabrique klantenservice om je bij te staan als je wat hulp nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips van De Kartfabrique

Heb jij De Kartfabrique wel eens bezocht? Of je nou bent gaan lasergamen, karten of meegedaan hebt aan Prison Island, wij willen graag horen wat jij over deze fabriek te zeggen hebt. Was de sfeer echt zo authentiek als je mag verwachten? Hoe intensief en uitdagend was Prison Island nou echt? Gingen de karts echt 50 kilometer per uur of heb je die snelheid nauwelijks gemaakt? Was het makkelijk online een lasergame heat te boeken via hun website? En wat is jouw oordeel over hun klantenservice? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over De Kartfabrique is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)