Belevenissen.nl

6.2

Bestellen

4.8

Service

5.3

Prijs

5.4

Levering

50.6%

Zou hier weer kopen

Belevenissen.nl

Het leven is te kort om er niet van te genieten. Daarom kun je maar het beste zoveel mogelijk bijzondere dingen doen. Deze belevenissen blijven je immers het beste bij. De vraag is echter waar je deze belevenissen vindt. Je zou eens bij Belevenissen.nl kunnen kijken. Maar wat voor kwaliteit bijzondere uitstapjes zullen zij aanbieden. Zullen die locaties om uit eten te gaan echt wel zo bijzonder zijn? Hoe romantisch zullen die superromantische belevenissen nou echt zijn? Zal het makkelijk zijn om een sensationeel uitje te plannen via hun website? En zal de klantenservice van Belevenissen.nl je wel helpen als je om raad verlegen zit? Hier kun je alleen achterkomen via klanten die al iets beleefd hebben via Belevenissen.nl. Kijk eens naar hun eerlijke reviews om erachter te komen wat hun gedachtes over Belevenissen.nl zijn. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een indicatie geven van wat je van Belevenissen.nl kunt verwachten.


Over Belevenissen.nl

Belevenissen.nl is een bedrijf dat uitjes aanbiedt. Het bedrijf is in 2006 opgericht. Toen kwamen twee voormalig studenten commerciële economie op het idee om leuke ervaringen op een rijtje te zetten. Ze konden namelijk zelf door alle aanbiedingen het bos niet meer zien. Ze gingen dus op hun zolderkamertje in Nijmegen op zoek naar leuke ervaringen. Deze ervaringen moesten niet gewoon ervaringen zijn maar echte belevenissen zodat ze je lang bij zullen blijven. Inmiddels zijn ze actief in 2 landen en hebben ze een hoofdkantoor in dezelfde stad als waar ze ooit begonnen zijn.


De Belevenissen van Belevenissen.nl

Er zijn vele belevenissen op de website te vinden. Er zijn cadeaus voor hem, cadeaus voor haar en cadeaus voor jullie samen. Je kunt de actie en sensatie opzoeken. Denk hierbij aan strandzeilen, ballonvaarten, helikoptervluchten, zeiltochten ijskarten of rijden in een echte Ferrari. Hun assortiment bijzondere uitstapjes bestaat uit high tea, wellness, spa arrangementen, zeehondensafari, wadlopen en nog vele andere dingen. Ook kun je uit eten gaan op een hele bijzondere locatie. Brunchen in een rijdende trein, bijvoorbeeld. Ook hebben ze genoeg unieke plekken om te overnachten. Zo zul je de nacht van je leven beleven. Andere dingen waaraan je kunt denken zijn een dagje Londen of een culinaire treinreis.
Diensten van Belevenissen.nl

Je kunt heel makkelijk een belevenis reserveren via hun website. Mocht je niet willen wat de ontvanger leuk vindt, dan kun je ook een belevenis naar keuze geven. Dan kan diegene zelf kiezen wat hij of zij wil beleven. Verder heeft Belevenissen.nl nog een klantenservice die je bij kan staan als je het zelf even niet meer weet.


Klachten, Complimenten en Tips voor Belevenissen.nl

Heb jij al eens iets beleefd via Belevenissen.nl? Dan willen wij graag weten hoe die belevenis was. Was het makkelijk om een uitje of etentje te organiseren via hun website? Was de sensationele belevenis echt zo uniek? Arriveerde de belevenis naar keuze nog op tijd om hem te kunnen geven? En hoe reageerde de klantenservice van Belevenissen.nl toen je ze nodig bleek te hebben? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk van Belevenissen.nl vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (91)

Race ervaring voor mijn zoon

Ze adverteren met een belevenis, maar er zijn heel veel voorwaarden en afhankelijkheden waar ze niet transparant over zijn. Natuurlijk is het te vinden in de kleine lettertjes maar dat is meer "je indekken" Race ervaring geboekt voor mijn zoon. Bleek dat dit alleen door de weeks wordt aangeboden en je alleen kunt inschrijven als er een mogelijkheid wordt geboden door de aanbiedende partij. Mijn zoon heeft genoten maar voor mij nooit meer een belevenis via deze aanbieder.

R

rao

20-12-2023

0

UITJE

Het gemak waarmee je kunt bestellen en de unieke cadeaus is een plusplunt. Ik hoef niet meer urenlang op zoek te gaan naar een cadeau.

S

Semad

12-06-2023

0

uitje waardebon

beperkte geldigheid waardebonnen, beperkte coulance regeling..jammer..het geld is binnen nu doen ze niets meer voor je.

B

Bas Monninkhof

05-01-2023

0

Bon

Geen enkele stukje empatisch vermogen dit bedrijf. Te laat is te laat. Ik ben wel benieuwd wat ze met het verdienmodel zo doen. Geven ze dit dan aan een goed doel of geven ze zich zelf een andere auto. Erg slecht te bereiken trouwens ook. Zeer grote grove taal

B

ben fokke

08-11-2022

0

Bol.com cadeaubon

DOE GEEN ENQUÊTES BIJ STEMPUNT.NU ! Ik vind de enquêtes die je krijgt echt leuk, maar zodra je voor je gespaarde punten een cadeau hebt uitgekozen, krijg je het vervolgens NOOIT binnen! Dit is de 2e keer dat dit gebeurt. De eerste keer kreeg ik uiteindelijk mijn cadeaubon binnen, na vele mails te hebben geschreven, en kreeg als antwoord dat er een "storing" is geweest. Nu negeren ze compleet mijn mails en weer mijn cadeaubon niet, terwijl dat binnen een uur tot hooguit een dag zou worden toegestuurd. Wel konden ze meteen de mail met de 250 bonuspunten sturen, en een paar dagen later een nieuwe enquête. Daarop heb ik gereageerd met de mededeling dat ik graag eerst mijn bon zou willen ontvangen, voor ik nieuwe enquêtes invul. Ik dacht echt dat Stempunt betrouwbaar was, omdat ik ook vele goede recensies gelezen heb, maar ik lees nu steeds meer klachten, mensen die allemaal hetzelfde ervaren op het gebied van het toesturen van hun bestellingen. Wat een LOUCHE BEDRIJF! Mensen, trap er niet in, of je moet het geen probleem vinden om talloze mails te schrijven en compleet genegeerd te worden! Ik stop er in ieder geval mee.

C

Cloud

20-09-2022

0

Racen

Door corona niet aan activiteit toegekomen. Nu ben ik mijn geld kwijt en deze oplichters geven het met geen mogelijkheid terug. Diep trieste organisatie en medewerkers.

W

Wouter

07-06-2022

0

Bios

Ik wilde mijn bonnen registreren blijkt dat ze al verlopen zijn op 31 dec 2021. Nou mooi balen dan. Ik heb ze gekregen met Sinterklaas maar door dat Corona gedoe ze laten liggen. Dan ga je naar die bongo pagina……daar staat veel te veel tekst…..man man maak het toch eens wat eenvoudiger. En dan blijkt dat je er ook nog niks mee kan dan weggooien. Zonde. Voor mij nooit meer Bongo. Ooh ja je kan wel nieuwe kaartjes kopen. Pfffff ik betaal wel aan de kassa.

H

Harmien

11-05-2022

0

Mini circuit racen

Bin is niet te gebruiken. Jaar geldig maar te weinig data beschikbaar om hem in te leveren. Data zitten al meer dan een jaar van tevoren vol. Belevenissen.nl is niet van plan mee te denken of bon te verlengen. GELDKLOPPERIJ!

M

M Haken

16-03-2022

0

belevenissen.nl cadeaubon ontvangen (225 euro)

225 euro gekregen aan belevenissen bonnen. Vorig jaar in corona tijd. Doordat er niets te "beleven" viel niet actief gaan kijken maar nu met de voorjaarsvakantie in aantocht de bonnen erbij gezocht zijn ze een jaar geldig... tot 05-02-22 (het is nu 22-02-22). naar de klantenservice gebeld of dit door de omstandigheden (corona) nog te verlengen is. Maar geen enkele coulance. Het was mij volstrekt onduidelijk dat je inwisselt voor een voucher. Ik had dit kunnen lezen volgens de persoon aan de telefoon. Maar dit staat niet duidelijk op de site. Het gesprek ook heel onprettig! Dus let op als je dit product weggeeft!! via consumentenbond klachtenkompas een klacht ingediend voor de geboden service. Ik adviseer iedereen dit te gaan doen!

H

helenipenie

22-02-2022

0

Niet mogelijk

Meerde malen heb ik geprobeerd een activiteit te boeken. Echter was dit niet mogelijk door de corona. Nu was de bon maar één jaar geldig waardoor ik niets heb kunnen doen en mijn geld is weggegooid. Belevenissen geeft aan dat dit mijn eigen schuld is en hier niets mee te gaan doen. Dit vond ik heel erg jammer.

S

S. Hoogeveen

16-12-2021

0

Een voucher

Dit bedrijf zuigt echt de allergrootste piemels. Je wordt hier opgelicht waar je bij staat. ZEER klant onvriendelijke klantenservice. En als je heb betaald doen ze niks meer voor je. Als je niet krijgt wat er op hun eigen website wordt aangeboden heb je pech, betaald is betaald en daarna krijg je een dikke middelvinger.

W

Willem

13-12-2021

0

Voucher

Via belevenissen.nl een voucher tbv een cadeau gekregen. Door corona-maatregelen nog niet kunnen verzilveren. Bon kan wel verlengd worden, echter moet je zelf maar uitvinden hoe dit geregeld moet worden. De geboden "service" mag niet eens onder de noemer service worden geschaard; in de lunchpauze neemt men de telefoon niet op en mails worden structureel beantwoord met "dit kunt u op onze site vinden" Het cadeau zelf is zeker erg leuk, echter zou ik proberen dit via een ander bedrijf te organiseren, want de service bij deze firma is ver beneden peil. Als de telefoon dan wel opgenomen wordt, wordt je afgeblaft, laat men je niet uitspreken en word je vervolgens wederom doorverwezen naar de site. Het is dat er min 1 ster moet worden gegeven, maar voor service krijgt men er hier wat mij betreft 0

L

Linda Wijnands

05-07-2021

0

Bon

Ik heb een bon kado gekregen, en kan dus niet veel zeggen. Ik had een klacht over het inleveren daarvan en Belevenissen heeft dat serieus genomen en keurig opgelost. Top!

H

Heleen

28-06-2021

0

Voucher

Slechte klantenservice. Telefonisch elke keer dezelfde medewerker aan de lijn. Luistert niet, interrumpeert continu en onvriendelijk. Na veel aanhouden afgescheept met een afspraak teruggebeld te worden door een collega 'die nu ziek is'. Anderhalve maand later nog niet gebeld. Vier mails gestuurd waar geen respons op komt. Bij bestelling had ik niet verwacht dat de negatieve reviews waarheid zouden zijn. Erg jammer en onprofessioneel. Voor potentiële klanten: wees gewaarschuwd.

L

Linda

29-04-2021

0

2 vouchers slipcursus Rosmalen

Gezien positieve ervaringen met de "slipcursus Rosmalen" op de mi goede website, 2 vouchers besteld en betaald. Helaas na het printen waren de cadeau bonnen bedoeld voor Gouda of Eindhoven. Helaas was afwikkeling met het informatie nummer ongepast, ongehoord en schoftig. (ZEER ONVRIENDELIJKE MEDEWERKER DIE NIET KLANTVRIENDELIJK MEEDACHT AAN EEN OPLOSSING.)

A

Ad van Duijvenvoorde

14-04-2021

0

kookkeuken bon

Koop hier geen bon! Tijdens de coronacrisis ging mijn bon over de datum. Je zou zeggen dat ze dan coulant zijn, maar nee. Ik kon het niet via de mail afhandelen, alleen telefonisch. Ik moest er ruim 30m voor in de wacht staan. Misschien konden ze dan wat regelen, als ik nog maar een keer zou bellen, maar ik heb het geprobeerd en kwam er toen na 30 minuten nog niet doorheen. En via de mail weigeren ze te helpen. Waardeloos! De bonnen waren 165 euro en ik (en ik denk de kookkeuken ook niet) zien daar niks van terug.

V

Vincent Renken

13-04-2021

0

Bon gekregen van belevenissen.nl

Waardeloos bedrijf. Door Corona is het niet mogelijk de gekregen activiteit te boeken voor het einde van de vervaldatum. Om de bon te verlengen moet vervolgens bijbetaald worden. Telefonische klantenservice geeft ook geen oplossing. Als je iemand een cadeau wilt geven zonder gezeur doe het dan vooral niet via belevenissen.nl! En laat dit bedrijf ook nog eens 5 sterren nep-reviews plaatsen, te triest, reviews die ik bedoel zijn o.a. van: lorum op 19-08-2020 Himomi op 07-10-2020 Nimo op 21-10-2020

D

Dirk Jan

26-11-2020

0

2 belevenissen ter waarde van ongeveer 125 p/st

Verschuilen zich ondanks corona en door henzelf opgezegde overeenkomsten achter hun website. Geven automatische antwoorden zonder echt te lezen wat het probleem is. Door het opzeggen van hun eigen overeenkomst zijn mijn twee originele belevenissen nu volledig waardeloos. Oplichterij is wat ik denk als ik belevenissen hoor. ik probeer er toch maar een leuk tintje aan te geven.... Opgelicht worden is ook een belevenis hoor ik hen denken?

J

Jan Suijkerbuijk

26-11-2020

0

Uit eten cadeau bon

Cadeaubon voor Dineren in het donker gekregen maar door de lockdowns telkens geen mogelijkheid om te reserveren. Nu moet er om de geldigheid van de bon te verlengen bijbetaald worden zonder enige tegemoetkoming, geen aanrader.

D

Dirk Jan

26-11-2020

0

Helikoptervluchten-Voucher

Op de voucher staat vervaldatum 02-11-2020 maar in de eind van oktober konden ik het niet gebruiken. Ik schreef een email over dit en ik heb geen antwoord gekregen. Ik heb hem gebeld en dat was te laat. Als je wil geen geld verliezen gebruik belevenissen.nl niet.

J

Julia

23-11-2020

0