Adventure Tickets

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Adventure Tickets

Heb jij ervaring met dit boekingsplatform en wil je daar graag een review over schrijven? Of zie je iets in hun aanbod staan wat je bevalt, maar ken je ze nog niet? Hier vind je beoordelingen en meningen van anderen over dit bedrijf. Wellicht dragen ze bij aan jouw keuze.

I think I’m ready for another adventure

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een dagje avontuur in de buitenlucht een goed idee is. Wie weet is het een jaarlijks iets met vrienden of vriendinnen tijdens een vakantie of weekendje weg, een vrijgezellenfeest, verjaardag, en ga zo maar door. Wat of waarom je ook kiest, de dag dat je ging paragliden, raften, (indoor) skydiven, bungeejumpen of canyoning vergeet je nooit meer. Net als je eerste keer....een kajaktocht maken, die speedboottocht, mooie fietstocht, cross country en off road met een quad, zeilen met dolfijnen, hondensledetocht of wandeltocht door dat schitterende landschap.

Spannende Europese landen voor adrenaline junkies(-to-be)

Voor de waaghalzen onder ons, is er alleen al binnen Europa veel te beleven. Wat dacht je van een dagje duiken of surfen terwijl je op zonvakantie bent? De Canarische eilanden, Griekenland, Spanje, Portugal Frankrijk, Italië of Kroatië zijn bekende vakantielocaties onder de zon. Of wellicht hou je liever van wat woestere natuur, zoals Ijsland, Zweden, Schotland en Noorwegen. Tel daar in gedachte even het Noorderlicht bij op! Maar ook binnen Nederland of dichtbij in Duitsland en België valt veel te beleven. Oostenrijk en Zwitserland zijn het hele jaar door in trek voor avontuurlijke outdooractiviteiten.Adventure Tickets

Dit is een online boekingsplatform waar avonturiers losse dagactiviteiten in verschillende Europese landen kunnen regelen. De website van dit boekingskanaal en hun servicecentrum zijn overigens gewoon in het Nederlands, dus mocht er iets niet bevallen, is het niet nodig dit in het uiterst niet-zo-elegante Nederengels uit te leggen. Ze zijn naar eigen zeggen makkelijk te bereiken via telefoon, mail of chat.

En? Was het wat?

Wellicht heb je al ervaring met dit bedrijf en wil je graag jouw mening delen voor de consumenten na jou. Schrijf dat gerust een review. Of heb je er een avontuurlijke activiteit die je erg aanspreekt, maar vraag je je af hoe deze beoordeeld is door mensen voor jou? Lees dan gerust de reviews om een indruk te krijgen van het bedrijf waarmee je in zee wilt gaan.


Lees hier hoe de avonturiers voor jou dit boekingsplatform hebben ervaren. Hoe beoordelen ze de outdooractiviteit? Of kom jouw mening hier reviewen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Let goed op!

Kaartjes zijn veeeeeel te duur. Op 1 kaarte 7.50 extra moeten betalen... dus 2 reserveringen 15 euro meer moeten betalen!!!

S

Scherjon

27-07-2021

0