YouHodler

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

YouHodler

Ben je op zoek naar een organisatie waarbij je Bitcoins, Pax Gold, USD Coin, True USD kunt verdienen? Wellicht is YouHodler een uitkomst voor jou. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn. Je leest op deze pagina louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.   


Wat is YouHodler?

 


YouHodler is een bedrijf waarbij je Bitcoin (BTC), Pax Gold (PAXG), USD Coin (USDC), True USD (TUSD) en meer kunt verdienen. Het bedrijf geeft aan dat je koude activa direct om kunt zetten in warme winst door crypto in jouw YouHodler portemonnee te deponeren. Crypto rente inkomsten worden volgens het bedrijf elke week direct in je portemonnee gestort.  


Voordelen

 


Er worden door het bedrijf een aantal voordelen op de website beschreven. Volgens het bedrijf is er sprake van wekelijkse samengestelde rente uitbetalingen in stablecoins en crypto. Alle spaartegoeden zijn volgens YouHodler beschermd met een eigen veiligheidsfonds van 1 miljoen dollar. Je hebt de mogelijkheid om spaargelden te gebruiken als onderpand voor het uitlenen van producten.  


Hoe werkt het?

 


YouHodler betaalt rente op BTC, PAXG, USDC, TUSD, USDT, HUSD, PAX, BNB, HT, XRP, XLM en ETH stortingen. Als je niet over dergelijke crypto beschikt, kun je deze omrekenen van andere cryptocurrency of fiatvaluta. Verdien 12% op EUR, verdien 12% op USD, verdien 12% op GBP. Je kunt in enkele seconden fiat converteren naar stablecoins. Dit gaat met behulp van hun partners.  


Wekelijkse betalingsronde

 


Zodra het geld op je spaarrekening is gestort, begint de eerste wekelijkse betalingsperiode. Controleer de inkomsten van je spaarrekening dagelijks door de "verdiende" teller te controleren. Aan het einde van elke week wordt het verdiende bedrag op je spaarrekening gestort. Als je geld vrijmaakt voor het einde van de wekelijkse periode, ontvang je geen rente die je tijdens de niet voltooide week hebt verdiend. Deze informatie wordt door het bedrijf aangegeven op de website.  


Crypto

 


Er wordt ook aangegeven dat als je binnen de wekelijkse periode extra crypto stort, de crypto de rente van deze storting worden toegepast op de volgende week. Na elke week wordt de crypto-rente volgens het bedrijf op jouw spaarrekening gestort. Gebruikers zijn vrij om het daar te houden en nog meer winst op te bouwen. Je kunt je spaargeld verhogen en rente behouden. Je kunt met je crypto spelen en de juiste balans vinden. Je kunt volgens YouHodler een beperkt risico nemen van een asymmetrisch hoog niveau van potentiële winst.  


Crypto Portemonnee App

 


Je kunt ook een YouHodler Crypto Portemonnee App krijgen. Je kunt met deze app bewaren, omwisselen en uitgeven. Het gaat om 4 fiat valuta's, 6 stablecoins en 15 cryptocurrencies. Sparen en lenen zijn in de app geïntegreerd. Daarnaast beschikt de app ook over andere functionaliteiten. Mocht je meer over deze functionaliteiten willen weten, kun je het beste zelf in de app kijken.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je weleens in zee gegaan met YouHodler? Ben je tevreden over de producten/diensten van YouHodler? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker in zee met YouHodler? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Jij helpt mee aan het feit dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)