Madelon Vos

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Madelon Vos

Heb jij interesse in bitcoins, investeringen, aandelen, traden en macro-economie? Dan is Madelon Vos - MoneyTalks Community wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit platform bekend is. Alle reviews die je leest zijn onafhankelijk geschreven.


Wat is Madelon Vos - MoneyTalks Community?


Madelon Vos – MoneyTalks Community is een online community over investeren, bitcoins, aandelenhandel, macro-economie en traden. Dit platform heeft als doel om geïnteresseerden in cryptohandel, investeringen, beurzen, economie en technische analyses bij elkaar te brengen. Ze willen deze personen graag assisteren zodat ze een mooi eigen vermogen kunnen opbouwen en beheren. Er wordt geholpen bij de ontwikkeling van een goede financiële mindset. Ook wordt het kennisniveau omhoog gebracht. Dit is nodig als je streeft naar rust op het gebied van je financiën. Deze organisatie kan op volle toeren draaien door de inzet van een goed team mensen. Elroy Ryon, Madelon Vos, Jean-Paul van Oudheusden en Elmer Hogervorst bevinden zich in de top van deze onderneming. Daarnaast zijn er nog meer mensen actief. Zo wordt het team gecompleteerd door 4 admins en 3 analisten. Er wordt aangegeven dat ze 24/7 voor je klaar staan.


De MoneyTalks community


Voordat je van start gaat wil je natuurlijk weten wat de MoneyTalks community precies inhoudt. Dit zetten we hier voor je op een rijtje. Je kunt inzichten en tools verkrijgen zodat je betere financiële keuzes kunt maken. Het is mogelijk om dingen te vragen, kennis te delen en gezamenlijk succes te vieren. Ook wordt er veel inspiratie geboden. Je kunt dagelijks op ieder moment begeleid worden door vakspecialisten binnen het platform. Specialisten maken iedere dag een technische analyse. Dit wordt ook gedaan door Madelon. Leden kunnen video’s en livestreams bekijken. Ieder lid zal op de hoogte blijven van belangrijke economische nieuwsberichten. Jouw eigen technische analyses kunnen door experts beoordeeld worden. Wil je het platform als ondernemer gebruiken? Dan is het goed te weten dat kosten aftrekbaar zijn van de winst. De BTW kan verrekend worden.


Abonnementsinformatie


Voordat je start met een abonnement kun je een proefperiode aangaan. De kosten voor een lidmaatschap zijn € 39,95 per maand. Het is mogelijk om maandelijks minder te betalen. Dan moet je een kwartaal- of jaarabonnement afsluiten. Als je lid wordt zit je nergens voor langere periode aan vast. Maandabonnementen kunnen op elk moment opgezegd worden. Kwartaalabonnementen zijn eens per kwartaal en jaarabonnementen eens per jaar opzegbaar. Voor ieder abonnement geldt een bedenkperiode van 2 weken waarin je je bestelling zonder opgaaf van reden kunt opzeggen. Mocht je niet opzeggen wordt een abonnement automatisch verlengd.


NRTO-keurmerk


Deze onderneming beschikt over een NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is bedacht door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Het doel hiervan is om professionaliteit en kwaliteit in de wereld van opleidingen te waarborgen. Als je een NRTO-keurmerk hebt zijn je diensten transparant en wordt er vakkundig omgegaan met klanten. De opleidingen die worden gegeven hebben gerichte leeruitkomsten. Er wordt altijd gestreefd naar verbetering en er wordt waarde gehecht aan klanttevredenheid.


Klantervaringen


Ben jij al lid van de Madelon Vos – MoneyTalks Community? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn.  Wat vind je van deze gemeenschap? Heb je via dit bedrijf veel nuttige dingen geleerd? Zou je andere mensen aanbevelen onderdeel te worden van deze community? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)