Cryptohopper

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Cryptohopper

Wil jij geld verdienen handel in crypto munten? Ken je de basis van crypto handel maar niet alle details? Heb je het te druk om zelf actief crypto te traden? Kijk dan eens naar Cryptohopper. Zij zijn de oplossing voor iedereen die wil handelen in crypto maar dit niet zelf wil of kan doen.

Het geautomatiseerde handelssysteem van hen helpt handelaren succesvol te zijn in cryptohandel. Ook zonder uitgebreide kennis kan je geld verdienen met crypto handel. 140.000 handelaren gingen je voor en hebben goede ervaringen met het handelssysteem van Cryptobroker. De beoordelingen die zijn gegeven zijn vrijwel allemaal positief.

Cryptohopper heeft een eigen platform ontwikkeld waarmee in crypto gehandeld kan worden. Op dit platform kan worden gehandeld in Bitcoin, Ethereum en vele andere cryptomunten. Onderdeel van dit platform zijn de eigen algoritmes, waarmee in en uitstap momenten automatisch worden gedefinieerd. Het platform is 24/7 in de lucht en verwerkt een brede hoeveelheid gegevens. Markt data en sociale data sturen de beslissingen van het systeem. Doordat het een geautomatiseerd systeem is worden menselijke fouten, zoals hebzucht, buitengesloten. Een goede basis voor succes!

Cryptohopper kan je helpen met de meest voorkomende activiteiten bij handelen op een beurs. Hierbij moet je denken aan market making, beurs arbitrage, mirror trading en paper trading. Ook bij de voorbereiding kunnen ze je helpen. Heb je zelf goede strategieën hoe je zou willen handelen? Het platform helpt je om je ideeen om te zetten in een winstgevende strategie. Werk je eigen strategie uit met de strategy designer. Test deze vervolgens met de backtesting tool. Bekijk of je strategie werkt. En als dat zo is zet deze aan het werk voor je.

Starten met Cryptohopper is simpel. Ga naar de website en registreer een account. Je hebt en username, email en een password nodig. Binnen enkele momenten heb je een account met een simulator om risicoloos het platform uit te proberen. Doe vervolgens de introductietour op de website. Deze zal je alle ins en out van het platform leren. Bij deze introductie wordt gebruik gemaakt van een “paper account”. Dit is een oefenaccount met namaak geld. Geld verliezen is er dus niet bij. Als je alle ins en outs kent van het platform kan je overstappen op een echt account. Het is dan tijd om het geleerde om te zetten, in geld verdienen met crypto handel.

Cryptohopper is gestart door twee broers. De eerste was een succesvolle daytrader. De andere een briljante webdeveloper. Toen ze met crypto handel in aanraking kwamen waren zij meteen verkocht. Door een tekort aan tijd en een tekort aan geld konden ze echter niet aan de handel deelnemen. Totdat ze op het idee kwamen om een robot te laten handelen. Deze kan 24 uur per dag aan de handel deelnemen, wordt niet moe en heeft geen emoties.

Na reviews van meerdere versies ontwikkelden ze de huidige robot. Deze bleek het zo goed te doen dat vrienden en familie vroegen of ze de robot ook konden gebruiken. Daarop besloten de broers de robot voor anderen beschikbaar te maken, zodat iedereen geld kan verdienen met crypto handel.

Crypto handel is en blijft voor velen een moeilijke en ondoorgrondelijke wereld. Wat zijn jouw ervaringen met Cryptohopper? Welke beoordelingen zou je geven aan Cryptohopper? Heb jij geld verdiend met crypto handel? Lees hier reviews van anderen en laat ook je eigen mening achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)