Bitpanda

6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bitpanda

Zoek je een platform met als specialisatie het kopen en verkopen van cryptocurrencies? Wellicht is Bitpanda een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Bitpanda bekend zijn.


Wat is Bitpanda?


Bitpanda is een platform voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Bij Bitpanda geloven ze sterk in de innovatieve kracht van cryptocurrencies, gedigitaliseerde activa en blockchain-technologie. Het bedrijf stelt het als missie te zien om de barrières voor persoonlijke financiën weg te nemen en traditionele financiële producten de 21e eeuw in te brengen.


Geschiedenis


Bitpanda is een fintech bedrijf dat is gevestigd in Wenen (Oostenrijk). Bitpanda is in 2014 opgericht door Eric Demuth, Paul Klanschek en Christian Trummer. Bitpanda geeft aan 1,2 miljoen gebruikers te hebben en meer dan 190 teamleden. Bitpanda is uitgegroeid tot een populair handelsplatform voor zowel beginners als experts. Gebruikers kunnen momenteel Bitcoin, Ethereum, goud en meer dan 30 andere digitale activa verhandelen.


Industrie vooruit helpen


Het bedrijf stelt vastbesloten te zijn om de industrie vooruit te helpen. Ze hebben ambitieus talent in dienst in alle bedrijfsfuncties. Teamleden zijn niet alleen geweldig in wat ze doen, maar zijn even gepassioneerd om de missie te voltooien. Om voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie, werken ze continu aan het versterken van de positie van Bitpanda als Europa's meest toonaangevende platform op het gebied van digitale activa.


Aangeboden services


Er wordt aangegeven dat alles bij Bitpanda draait om gebruiksgemak. Een eenvoudig verificatieproces geeft je toegang tot een intuïtieve, snelle en veilige handelservaring. Ze willen investeren in digitale assets net zo gemakkelijk maken als het bestellen van een pizza of een taxi. Daarom bieden ze de eenvoudigste en snelste toegang tot het kopen, verkopen, ruilen of verzenden van digitale activa. Ze accepteren ondersteuning in euro, Zwitserse frank, Britse pond sterling en Amerikaanse dollar, evenals een breed scala aan betalings- en uitbetalingsproviders die je extra flexibiliteit bieden. Om voorop te blijven lopen, verbeteren ze continu bestaande producten en breiden ze hun scope uit met nieuwe diensten.


Vertrouwen


Op de website is een stuk te lezen over het begin van geld en het belang van vertrouwen. Voordat ze de wereld van cryptocurrencies indoken, moesten ze een stap terug doen en wat basisprincipes leren over het concept van geld. Geld is alles dat kan worden gebruikt als ruilmiddel. Geld had veel verschillende vormen in de geschiedenis van de mensheid. Voor de uitvinding van geld gebruikten mensen ruilsystemen (hoewel nieuwer onderzoek suggereert dat geld is ontstaan na de uitvinding van schulden. Bitcoin is volgens Bitpanda de grootste financiële innovatie sinds de uitvinding van geld.


Cryptocurrencies


Op de website staat beschreven hoe je het beste kunt starten met Cryptocurrencies. Volgens het bedrijf hebben zeer succesvolle handelaren gedurende meerdere jaren cumulatieve winsten geboekt, gekenmerkt door doorzettingsvermogen, zorgvuldig onderzoek, emotieloze beslissingen, realistische benaderingen en geïnvesteerde tijd en geduld. Ze vinden de handel in cryptovaluta's zeer speculatief van aard. Handelaren in cryptovaluta zijn verantwoordelijk voor hun geld. Uitgebreid onderzoek en monitoring maken volgens het bedrijf deel uit van een succesvolle handelsstrategie.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens zaken gedaan met Bitpanda? Ben je tevreden over de producten/diensten van Bitpanda? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Bitpanda zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Bitpanda? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Coins

Goeie beurs vindt zelf Bitvavo de beste Nederlandse exchange. Betaal nu geen handelskosten op Bitvavo de eerste €1000 Via ref. 51D08FE8DE

J

Jan

01-09-2022

0

Bitpanda Wallet money transfer to account

Context Crypto currency trading In a fast trading market support desk is very slow. To get your money back from your wallet it takes 7 business days. 7 Business days I can't trade with my money that Bitpanda hold For this type of support I give Bitpanda One Star *

N

Nam

23-02-2021

0