Woonaccessoires.net

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Woonaccessoires.net

Interesse in hun aanbod, maar geen idee met wie je te maken hebt? Dan is het fijn om recensies en reviews van ervaringen te lezen van eerdere consumenten. Via hun meningen en beoordelingen, kun jij je een beeld vormen van het bedrijf, de service en hun producten. En als je straks zelf ervaring hebt met ze, kom dan gerust nog eens terug om zelf een recensie te schrijven. Zo help jij op jouw beurt weer de consumenten die na jou komen bij het maken van hun keuze.

Passend presentje

Er zijn gelegenheden waar een passende gift bij hoort. Dit kunnen vrolijke momenten zijn, zoals geboorte, verjaardag of jubileum. Daar horen al snel ballonnen, rozen, knuffels, wijn of champagne bij.

Helaas zijn er ook minder leuke gebeurtenissen waar het gebruikelijk is om iets mee te nemen. Denk bijvoorbeeld bij ziekte, afscheid of overlijden. Als je op ziekenbezoek gaat, is het niet ongewoon om een fruitmand, knuffel of ballon mee te nemen, al worden goede boeken en bloemen ook gewaardeerd. Bij afscheid hangt het natuurlijk van de context en rede van vertrek af. Gaat iemand aan een nieuw avontuur beginnen of heerlijk met pensioen, dan er gerust een fles wijn open getrokken worden. Dat is positief en een feestje. Helaas zijn er ook minder gezellige vormen van afscheid nemen en dan is een bloemetje vaak gepaster. Hetzelfde geldt voor een overledene. Vaak kiezen mensen dan voor een bloemstuk of rouwkrans voor op de doodskist tijdens de uitvaart. Of knuffels, als het de begrafenis of crematie van een jong iemand of zelfs kind betreft.Woonaccessoires.net – Home & Lifestyle

Dit is de handelsnaam van Viskil Bloemsierkunst. Naast bloemstukken, bloemen en planten, verkopen zijn ook allerlei cadeaus. Wellicht ken je de naam wel van een consumentenbeurs, zoals de Huishoudbeurs in de RAI, Winterfair Ahoy en de Margriet Winterfair.

Hoewel een bedrijf zijn best doet om klanten te helpen, kunnen ze geen wonderen verrichten of toveren. Dit geldt ook voor Viskil. Voor bestellingen van een aantal geschenken geldt dat mits voor 16.00 uur besteld, deze de volgende dag per landelijke koeriersdienst bezorgd worden. Zondagen, feestdagen of de dag direct daarna uitgesloten. Het betreft de artikelen met fruit, wijn, champagne, ballonnen of geboortegeschenken. Houd hier dus rekening mee als je met een deadline te maken hebt.

Bloemen

dienen bij dit bedrijf voor 12.00 uur besteld te worden als je ze diezelfde dag nog in huis wilt hebben. Viskil verzorgt en regelt dit via een locale bloemist in de stad of het dorp van het afleveradres. Gemak dient de mens.

Reviews van en voor klanten

Als je ergens tegen aan loopt, is het fijn als iemand je een handje helpt. Dat is met recensies net zo, want door het delen van jouw ervaring en mening, help je toekomstige consumenten in het maken van hun keuze. Goed voor jouw karma, fijn voor de lezers. Dus waar wacht je nog op? Schrijf snel een review of beoordeling, dan is je goede daad voor dit jaar ook weer gedaan!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)