Super Experience

7.3

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Super Experience

Altijd al eens in een supergave auto willen rijden, maar je hebt het geld niet om er zelf één te kopen? Dan kun je ook een rit huren in een stoere Porsche of Maserati bijvoorbeeld bij Super Experience. Zo kun je ook eens voelen hoe het is om achter het stuur te zitten van een supercar. Over hoe anderen dit hebben beleefd en wat hun ervaringen zijn met dit verhuurbedrijf, dat lees je hier.


Over Super Experience

Super Experience BV is opgericht in 2014, het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf zorgt ervoor dat ook de niet rijken onder ons eens in een echte dure wagen kunnen rijden. Je kunt kiezen uit een Ferrari, een Porsche, een Maserati, een Audi R8, een BMW Z4 of een Lamborghini. Het enige wat je nodig hebt is een Nederlands rijbewijs.
Diensten

Je kunt heel eenvoudig een SuperCar huren bij Super Experience. Als je een korte rit wilt maken dan kan dit bij de locaties Meppel, Zoetermeer, Nijmegen, Breukelen, Eindhoven en Roosendaal. De korte ritten duren 20, 40 of 60 minuten. Deze rit voer je zelf uit, maar er zit wel een instructeur voor begeleiding bij je in de auto.


Als je langer wilt rijden, bijvoorbeeld een halve dag of een hele dag, of een auto wilt huren voor een evenement of bruiloft, dan kan dit ook op andere plaatsen. De wagen wordt naar de afgesproken locatie gebracht. Je rijdt dan zelf zonder instructeur.


Het is ook mogelijk om een ritje in een SuperCar cadeau te geven. Je bestelt dan een waardebon, dit is een tegoedbon voor een rit in één van de bijzonder auto’s naar keuze.


Go Pro Movie

Alle auto’s van Super Experience hebben een GoPro HD-cam aan boord. Dit maakt het mogelijk om vooraf een filmpje te bestellen waarin je jezelf in actie ziet tijdens de rit. Dit kost € 20,- voor 20 minuten. Voor elke 20 minuten extra komt daar een toeslag overheen van € 5,-.


Eigen risico

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor je tijdens het besturen van een SuperCar helaas schade oploopt. Super Experience is hiervoor verzekerd, maar je hebt een eigen risico van € 2.500,-. Dit kun je afkopen voor € 25,- per 20 minuten. Voor elke 20 minuten extra komt daar € 5,- bij. 


Klachten

Mochten er nog vragen of klachten zijn dan kun je ze via e-mail benaderen of bellen via (085) 88 859 00. Je kunt ze bereiken op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. Als je de rit wilt annuleren of verplaatsen, dan kan dit éénmalig tot zeven werkdagen voor aanvang van de rit. Dit dien je via e-mail bekend te maken, dan krijg je een nieuwe code waarmee je 7 dagen de tijd hebt om een andere datum en rit te reserveren. Ook kun je met ze in contact komen via een live chat.


Al eens een geweldige rit gemaakt?

Vertel hier over jouw ervaring met dit bedrijf en de diensten die zij bieden. Was je helemaal tevreden of toch niet en waarom dan niet? Zo kunnen anderen hier iets van opsteken.


Zelf een gave superauto besturen op je trouwdag via Super Experience? Een ervaring om nooit te vergeten in positieve of negatieve zin? Lees het hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Bon niet inwisselbaar!

Meer dan een maand voordat de bon verliep kon ik niet meer boeken via de site. Na contact opnemen met supercarexperience stelt men de vraag bij wie de bon verkregen is. Dit was een cadeau dus weet niet waar deze bon verkregen is. Doet er volgens mij niet toe omdat er duidelijk op de bon staat dat ik via hun site moet boeken. Nu krijg ik als enigste reactie dat ik geen contact meer op kan nemen met supercarexperience en "mijn" probleem maar op moet lossen bij die gene waar de bon gekocht is! Schandalig vind ik dit!

M

Maurice

26-11-2017

0

OPGELICHT!

Als student die het krap heeft voor mijn vriend een rit in lambo gekocht 175 euro betaald, krijg je een mail dat alle ritten zijn afgezegd, mail kan je niet sturen want bij sturen krijg je een melding dat er een storing is in hun mailsysteem en het dus niet aankomt. facebook en instagram zijn verwijderd. telefoonnummer krijg je bij alle pogingen gelijk voicemail! KORTOM TOTALE OPLICHTERIJ EN 175 EURO LICHTER!!!!! Ik wil zo spoedig mogelijk contact van ze ontvangen of er wordt werk van gemaakt!!!

D

D. Visser

13-11-2017

0

klacht

Ik heb als verrassing voor mijn man een bon van Super Experience gekocht.Maar het is nu al voor de derde keer geannuleerd.Daardoor kost het me ook iedere keer een vrije dag.Waardeloos gewoon.Ik raad het dus iedereen af om zaken te doen met Super Experience. Ellen Teuteberg

E

Ellen Teuteberg

21-08-2017

0