RBI Travel Vakantievouchers

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

RBI Travel Vakantievouchers

Wat kan je doen om meer naamsbekendheid te krijgen en dat klanten aan jouw bedrijf gekoppeld blijven? Deze vraag zal bij alle ondernemingen vaak gesteld worden. Er zijn hele martketingafdelingen opgebouwd om deze vraag te beantwoorden. Je wilt klanten namelijk niet alleen overtuigen om jouw product te kopen, maar je wilt dat ze dit hun leven lang blijven doen. Je wilt klanten vasthouden. Het blijkt nu dat klanten die een geschenk krijgen bij hun aankoop vaker terugkomen en ook vaker het bedrijf aan anderen aanraden. Hier heeft RBI Travel slim op ingespeeld. Ze hebben een vakantievoucher voor een stedentrip die jij aan jouw klanten cadeau kunt doen. Heb je interesse om samen te werken met RBI Travel? Lees dan hier de reviews van andere ondernemingen die al gebruikmaken van de vakantievouchers.


Over RBI Travel

Wie wil er nu niet een vakantie cadeau krijgen? Met deze vraag begon het allemaal bij RBI Travel. Het marketingbureau zag de positieve invloed van geschenken op het koopgedrag van klanten en besloot daarom een geschenk te creëren dat niet alleen betaalbaar is, maar ook nooit een teleurstelling zal zijn. En dit resulteerde zich in de vakantievoucher voor een stedentrip voor twee personen. RBI Travel gelooft dat er geen klant is die nee kan zeggen tegen hun vakantievoucher. En een tevreden klant, resulteert in een hogere omzet en sales.Ontdek het unieke concept van RBI Travel!


Waarom RBI Travel?

De vakantievouchers van RBI Travel kunnen gebruikt worden voor bestemmingen verspreid over Europa. Klanten kunnen de vouchers inwisselen voor een stedentrip naar Dublin, Manchester, Hamburg, Keulen, Limburg, Gent, Praag, Krakau, München, Budapest, Nice, Pisa, Rome en Barcelona. Dit zal klanten natuurlijk heel gelukkig maken en gelukkige klanten zijn loyale klanten. Dit is wat RBI Travel voor een bedrijf kan betekenen. Je vergoot met TBI Travel je marketingkracht en zal een grotere naamsbekendheid krijgen. Overigens is de voucher ook geschikt als relatiegeschenk voor zakelijke partners.


De vakantievoucher

Wat kunnen jouw klanten verwachten met de vakantievoucher, dat bepaal jij zelf. Je kunt zelf kiezen of de vakantievouchers voor een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip is. De reizen zijn altijd inclusief vlucht en hotel en RBI Travel garandeert klanten de beste kwaliteit door hun samenwerking met ANVR en SGR. Je kunt een vakantievoucher al voor 58,50 samenstellen.


Klachten RBI Travel

Ontvang jij klachten van klanten die problemen hebben met hun voucher? Of heb je zelf problemen ondervonden? Neem dan altijd eerst contact op met RBI Travel. Zij kunnen je het beste verder helpen en een oplossing bieden. Je kunt op hun website alle contactgegevens vinden. Heb jij contact opgenomen met het marketingbureau, laat andere ondernemingen dan weten hoe RBI Travel klachten afhandelt en schrijf een review.


Jouw ervaringen met RBI Travel

Is jouw omzet gestegen door de vakantievouchers van RBI Travel? Of hebben jouw klanten problemen met het inwisselen van de vouchers? Vertel dan alles over jouw ervaringen met het geschenk. Zijn de vouchers betrouwbaar? Is RBI Travel altijd bereikbaar voor vragen? Hebben de vouchers een positieve invloed op omzet en sales? Geef jouw mening.


Wat zijn de ervaringen van klanten van de vakantievouchers van RBI Travel? Stijgt hun naamsbekendheid en omzet? Lees hier de reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)