Poobies

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Poobies

Soms kun je het perfecte kaartje gewoon niet vinden. Je hebt alle winkels doorgelopen en het is allemaal niet wat je zoekt. Gelukkig kun je dan online je eigen kaarten ontwerpen. Dan heb je altijd het perfecte kaartje. Bij Poobies wordt een eigen kaartje ontwerpen bijna kinderspel. Ben je van plan een kaartje te ontwerpen bij Poobies, maar wil je eerst meer weten over de kwaliteit? Lees dan hier de reviews van andere klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de kaartjes. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over het eindresultaat. Je weet namelijk precies wat je van Poobies kunt verwachten.


Over Poobies

Bijna 13 jaar geleden werd Poobies opgericht om klanten professioneel drukwerk te leveren. Ze hebben die jaren ervaring omgezet in een kwalitatief product waar iedereen van onder de indruk zal zijn. Het Nederlandse bedrijf is op dit moment in 12 verschillende landen actief en alle kaarten worden in eigen huis geproduceerd. Ze hebben geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen die je helemaal zelf kunt aanpassen. Om altijd unieke ontwerpen te kunnen bieden, wordt het assortiment van de webshop regelmatig uitgebreid. Er komen altijd nieuwe ontwerpen bij. Kwaliteit, een eerlijke prijs en de beste service staan bij Poobies centraal. Maak het geboortekaartje van je kleintje nog persoonlijker met Poobies.


Diensten Poobies

De webshop heeft een uitgebreid assortiment met verschillende kaarten. Ze hebben echter nog meer leuke cadeaus en geschenken die je helemaal zelf kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan muurstickers, broodtrommels, knuffels of rompertjes. Je kiest eenvoudig een artikel uit de webshop en kunt daarna zelf het ontwerp aanpassen. Je kunt je eigen foto’s toevoegen of een persoonlijke tekst schrijven. Je kunt één van de vele ontwerpen in de webshop selecteren en aanpassen of je creativiteit helemaal vrijlaten en zelf aan het werk gaan. Je kaarten worden altijd zo snel mogelijk geleverd, want niemand zit op een lange levering te wachten. Je betaalt bij Poobies ook altijd veilig met iDeal, MasterCard, Visa, PayPal of Bank overschrijving. 


Klantenservice Poobies

Heb jij vragen over de kaarten in de webshop? Of wil je een klacht melden? De klantenservice van Poobies staat altijd voor je klaar. Ze horen graag van hun klanten. Je kunt op de website gebruikmaken van de LiveChat die op werkdagen altijd online is. Mocht de chat toch offline zijn, dan kun je ook het telefoonnummer en e-mailadres op de website vinden. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of je vriendelijk geholpen bent.


Wat vind jij van Poobies?

Heb jij het geboortekaartje van je dochter zelf ontworpen bij Poobies? Of stuur jij elk jaar een gepersonaliseerde kerstkaart? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met de kaarten en geef jouw beoordeling over Poobies. Wat vind je van de kwaliteit van de kaarten? Is de levering betrouwbaar? En kun je eenvoudig zelf een kaart ontwerpen? Laat het in jouw review allemaal weten. 


Geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen ontwerp je zelf bij Poobies. Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier hun reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)