Nationale Geschenkbon

8

Bestellen

4

Service

6

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Nationale Geschenkbon

Wat moet je nou voor je verjaardag vragen? Of, wat koop ik nu eens voor mijn vriend/in, zij/hij heeft alles al. Wat kun je nu eens cadeau doen aan iemand die alles al heeft en zelf niets weet te vragen? De Nationale Geschenkbon is dan een mogelijkheid die je kunt overwegen. Wat kun je er mee en wat vinden mensen die dit weggaven en ontvingen van dit cadeau? Dat lees je hier!


Over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon is een onderdeel van SB Commerce BV. SB Commerce BV is weer een onderdeel van Sanoma. SB Commerce BV levert producten via diverse webwinkels. Deze webwinkels kenmerken zich door de goede service, snelle levering en betrouwbaarheid. Een aantal webshops van hen zijn VT Wonenwww.hangmat-voor-thuis.nl, www.prullenbak-voor-thuis.nl, www.gadgethouse.nl, www.living.nl etc.
Diensten

Bij de Nationale Geschenkbon kun je ten eerste kiezen voor een Keuzevoucher de ontvanger de vrijheid om zelf te kiezen uit het brede assortiment kado’s en belevenissen. Voor ieder wat wils dus. De keuzevoucher is zeer geschikt als kado voor de feestdagen, een verjaardag, als bedankje of als jubileumkado. Hij is verkrijgbaar in tien verschillende waardes uiteenlopend van € 15,- tot € 500,-. De waarde wordt aangeduid in kleuren. De ontvanger weet dus niet hoeveel geld de voucher gekost heeft. Hij wordt in een geschenkverpakking geleverd, en je kunt hem persoonlijk maken door het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Wanneer je vandaag voor 22.00 uur besteld en direct betaald d.m.v. iDeal of creditcard bijvoorbeeld, heb je de bon morgen in huis.


Verder kun je een Nationale Geschenkbon aanschaffen die recht geeft op een activiteit, product of workshop zoals: bungy jumpen, lasergamen, massages, rondvaarten, diners, Ferarri rijden, proefvlieglessen en raften tot een workshop cocktails maken. Ze vallen allemaal in één van de volgende keuzemenu’s:

  • Adrenaline
  • Erop uit
  • Fijnproevers
  • Foto & Kunst
  • Rijden
  • Vliegen
  • Waterfun

Met zo’n geschenkbon hoef je in ieder geval nooit bang te zijn dat de ontvanger het al gekregen heeft, in het ergste geval mag hij/zij twee keer uit bijvoorbeeld. De bon kan op een datum naar keuze gebruikt worden, dus dat zal geen probleem zijn! Daarbij is hij ook nog eens een vol jaar geldig. Ook deze bon wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, waarbij je een persoonlijke boodschap kunt toevoegen.


Klachten

Wanneer je een klacht hebt zorgen ze voor een snelle afwikkeling hiervan. (binnen 7 dagen ontvang je een inhoudelijke reactie) Zij onderzoeken de oorzaak van de klacht en proberen samen met jou tot een oplossing te komen. Daarna volgen zij de gemaakte afspraken op en gebruiken de ervaring om de klacht in de toekomst te voorkomen. Indien je er samen met hen niet uit kunt komen wordt de klacht voorgelegd bij de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Wanneer er geen oplossing wordt bereikt, kun je daarna nog gebruik maken van het ODR platform (Online Dispute Resolution) van de Europese Commissie via ec.europa.eu/consumers/odr.


Je kunt een klacht indienen door deze te sturen naar:
SB Commerce / Sanoma
T.a.v. teamleider klantenservice vtwonen.nl
Postbus 40079
2130 KW Hoofddorp
of mail naar:
klantenservice@sbcommerce.nl


Deel je ervaringen hier op NederlandReview!

Was jij ontzettend blij met de bon die je gekregen had, of kreeg je een leuke reactie toen je er één weggaf? Of was je teleurgesteld over wat je met de bon kon doen bijvoorbeeld? Al deze ervaringen, positief en negatief, horen wij graag van jou! Deel ze hier zodat anderen kunnen profiteren van jouw ervaringen!


Lees ervaringen, beoordelingen en reviews van klanten die een Nationale Geschenkbon bestelden. Waar kun je deze inwisselen? Kun je er overal mee betalen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Voor 22.00 uur besteld morgen in huis???

Op dinsdag besteld om een cadeau voor zaterdag te hebben? Niet bij de Nationale Geschenkenbon. Ondanks het feit dat op de site staat "voor 22.00 uur besteld, morgen in huis" en het product volgens de website op voorraad is. Met een telefoontje op vrijdag wordt je doorverbonden naar de " leverancier" ondanks dat ik het bij de Nationale Geschenkenbon heb besteld. Vervolgens een bandje van de leverancier dat ze niet bereikbaar zijn. Weer bellen met Nationale Geschenkenbon. Levert geen nieuwe info op. Ze gaan zelf ook via e-mail contact leggen. Tja, dat was dan het leuke cadeautje. Weer zelf gaan fröbelen om morgen wat te hebben.

K

Karel

11-08-2017

0

Leuk cadeau kunnen kopen met geschenkbon

Ik vind het altijd lastig om iets voor mijn verjaardag te vragen en laat me dan meestal ook verrassen. Dit keer kreeg ik een Nationale Geschenkbon van één van mijn vriendinnen. Zelf was ik hier niet bekend meer, maar het cadeau was een schot in de roos. Het is gewoon een soort pasje waar een bedrag op wordt gezet. Met dit geld kun je vervolgens zelf een leuk cadeau uitzoeken. Heel erg leuk. Al was het uitzoeken van een cadeau niet bepaald makkelijk. Er waren namelijk zoveel leuke dingen te koop! Uiteindelijk toch wat gevonden. Ik heb een complete beautybehandeling aangeschaft en heb uiteraard mijn vriendin meegenomen. We hebben allebei ontzettend genoten! Het bestellen van een cadeau is echt heel erg makkelijk en kost je maar heel even tijd.

A

Alice Houtsmit

05-04-2017

0