Elite Gifts

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Elite Gifts

Ben je op zoek naar een platform waar unieke cadeaus besteld kunnen worden? Dan is EliteGifts wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is EliteGifts?


Bij EliteGifts kun je gepersonaliseerde cadeaus met naam & foto bestellen. Je kan hier presentjes bestellen voor volwassen, maar ook voor kinderen en baby’s. Hetgeen je kunt kopen is in allerlei categorieën in te delen. Voor het gehele aanbod kun je het beste een kijkje op de website van EliteGifts nemen. Het assortiment is onder andere in te delen in kindergeschenken en speciale gelegenheden. Het kan leuk zijn om deze cadeaus te bestellen voor verjaardagen, bruiloften, jubilea of andere feestelijkheden. Het verschil met vele andere cadeauwinkels is dat je de producten helemaal op maat kunt laten maken. Dit zou voor diegene die jij gaat verrassen een welkome verrassing kunnen zijn.  


Bestellen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Op de website wordt beschreven hoe een en ander in werking gaat. Er moet allereerst een product in de online shop gekozen worden. Daarnaast kan er een maat, kleur of soort geselecteerd worden. Vervolgens dien je op ‘personaliseren’ te klikken. Dan is het tijd om eigen tekst en foto toe te voegen. Er wordt geadviseerd goed te kijken wat er allemaal aangepast kan worden. Dit is belangrijk zodat er niks vergeten wordt. Als je iets niet wilt kun je het gewoon leeg laten. Na het voltooien van deze stappen wordt je bestelling gemaakt. Deze zal worden geleverd bij het adres wat je opgeeft tijdens het bestelproces.


Betalen


Een bestelling is pas definitief geplaatst als de betaling is gedaan. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Zo kan er bijvoorbeeld betaald worden via iDEAL. Dit is een snelle manier van afrekenen. Volgens dit bedrijf is het ook geheel veilig. De iDEAL-betalingen verlopen via de eigen bank. Andere afrekenmogelijkheden zijn via creditcard, bankoverschrijving of met een kortingscode. Er kan ook via Bancontact/Mistercash afgerekend worden.  


Verzend- en retourinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wat je onder dat bedrag moet betalen wordt getoond tijdens het bestelproces. De verwerkingstijd voor orders ligt tussen de 1 en 3 werkdagen. De pakketten worden verzonden via PostNL of B-Post. Items zoals T-shirts kunnen via reguliere post verstuurd worden. Je ontvangt je bestelling op het door jou afgegeven leveringsadres. Het kan voorkomen dat je niet thuis bent op het bezorgmoment. Er wordt dan een briefje door je brievenbus gegooid. Hierop staat hoe je iets alsnog in ontvangst kunt nemen. Heb je niks ontvangen? Dan hoef je niet in paniek te raken. Stuur dan een e-mail naar info@elitegifts.be. Omdat de cadeaus persoonlijk zijn is er geen sprake van een 14 dagen retourtermijn. Als er door EliteGifts een fout is gemaakt en je hebt bijvoorbeeld iets verkeerds ontvangen, kun je wel een terugbetaling ontvangen.


Klachten


Als er klachten zijn dan kunnen deze via een contactformulier worden ingediend. Dit loopt via de afdeling klantendienst van EliteGifts. Iedere klacht wordt automatisch verwezen naar de goede persoon. Klachten worden op werkdagen behandeld. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen jou zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Uiteindelijk zal er een oplossing worden voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden zijn er nog meer opties. Dan kun je de klacht bijvoorbeeld indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij EliteGifts? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke aankopen heb jij hier gedaan? Ben je blij met de dingen die je hier gekocht hebt? Ga je hier vaker iets bestellen? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)