Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

Alle reviews

Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super initiatief

  Ik had al genoeg aan mijn hoofd met het regelen van de bruiloft. Dit was een aangename tussen komst, ik hoefde niemand te vertellen wat we graag wouden hebben ze konden het gewoon op de wenstafel zien! Ik heb vaak iets moeten veranderen om wat kado´s op niet gereserveerd te zetten en dat is allemaal binnen een dag gebeurd! Hele goede service, ik kan het iedereen aanraden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service

  Ik had wat cadeaus die weer op "niet gereserveerd" moesten komen te staan. Heb ze toen gemailed en binnen een dag was het geregeld. Top service!

  Ja, dat heb ik ook gehad!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hartstikke handig

  Leuk dat ze het gratis aanbieden. Helemaal zelf je eigen verlanglijstje maken met cadeaus die je overal vandaan kan halen en hoefde ik niemand te vertellen wat ik graag wilde hebben want dat konden ze op de wenstafel zien. Scheelde mij weer een hoop kopzorgen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handige site!

  Ik had al genoeg aan mijn hoofd en wenstafel hielp mij met heel makkelijk het bruidslijstje ontwerpen. Snel opgestuurd naar gasten en iedereen wist zo wat we graag wilden hebben. Prima dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wenstafel is ideaal

  Hallo! Voor een bruiloft moet vaak al genoeg georganiseerd worden. Over de verlanglijst wordt helemaal niet nagedacht. Wat ideaal dat Wenstafel er nu is! Onze weddingplanner heeft ons erop geattendeerd, wat een uitkomst! De gasten hebben het ook als erg positief ervaren!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuk * gratis!

  Leuk idee en super handig! De reacties waren erg positief. Dat zoiets nog niet bestond! Na deze drukke periode kunnen we nu lekker van onze cadeaus gaan genieten. Bedankt!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handig voor het trouwen!

  Wat is een leuk en origineel bruidscadeau?! Vroeg een hele goede vriend van me toen ik ging trouwen. Maar ik had geen idee wat ik als bruidscadeau wilde hebben. Toen hij vroeg wat ik graag wilde hebben reageerde ik: "Ach kijk maar...". Tsja daar schoot hij ook niets mee op. En geld geven kan natuurlijk altijd, maar vond ik ook echt niet leuk om te krijgen. Toen raadde hij mij wenstafel aan, dat had hij zelf ook voor zijn bruiloft gebruikt. Echt een verademing voor mijn gasten, haha, en zelf kreeg ik ook inspiratie van al die producten die op jullie site te vinden zijn! Top, bedankt voor de hulp!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service

  We hebben een onvergetelijke dag gehad! En via deze weg wilden we toch even onze dank betuigen voor de goede service. Naast alle zaken die geregeld moeten worden voor de bruiloft was de wenstafel wel een uitkomst. Onze vrienden en familie vonden het gebruik echt superpraktisch en vonden het fijn dat we ze vertelden wat we graag als gelukswensen wilden ontvangen.
  Met vriendelijke groet,
  Christian en Leonie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeer tevreden!

  Goedemiddag, Hartelijk dank voor het gebruiken van uw wenstafel. Met de online-wenstafel waren we zeer tevreden. Het was erg makkelijk in gebruik en echt een uitkomst voor onze wensen. Ook de cadeaus op de website waren goede ideeën en we hoefden eigenlijk niet veel verder te kijken. We hebben van onze gasten gehoord dat ze erg blij waren dat wij onze wensen aangaven anders dan dat ze zelf een cadeau moesten zoeken. Hartelijk dank! Oh.. en de bruiloft was onze mooiste dag ooit!

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
7 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

G DATA
2 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

Magento Monkey
1 reviews

Wanneer je als kleine of grote zelfstandige producten of diensten aanbiedt ontkom je er tegenwoordig niet aan, je moet een goede website hebben zod...

Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

Wenstafel biedt bruidsparen de mogelijkheid om online een verlanglijstje samen te stellen en deze te versturen naar al uw vrienden en familie.

Voordat de mogelijkheden via internet zijn toegenomen was het in diverse landen gebruikelijk om een tafel te reserveren in een warenhuis: de wenstafel. De geselecteerde producten werden daar neergezet. De genodigde kon op eigen gelegenheid een bezoek aan het warenhuis brengen en een geschenk van de tafel aanschaffen, afrekenen en meebrengen naar de bruiloft.

Wenstafel.nl combineert de producten van diverse aanbieders, waardoor een ruime keuze wordt gecreëerd. Het biedt zowel voordelen voor u als voor uw gast: u ontvangt de geschenken die u graag wilt hebben en uw gast hoeft zijn hoofd niet te breken over een passend cadeau. Daarbij behoren dubbele cadeaus ook tot het verleden

Gaat u trouwen? En vragen uw gasten wat u wilt als cadeau? Neem dan een verlanglijstje van wenstafel, specifiek voor bruidsparen!

Hebt u ervaring met Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes? Laat dan nu een review achter!

}