NederlandReview

    Ervaringen Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

    Wenstafel biedt bruidsparen de mogelijkheid om online een verlanglijstje samen te stellen en deze te versturen naar al uw vrienden en familie.

    Voordat de mogelijkheden via internet zijn toegenomen was het in diverse landen gebruikelijk om een tafel te reserveren in een warenhuis: de wenstafel. De geselecteerde producten werden daar neergezet. De genodigde kon op eigen gelegenheid een bezoek aan het warenhuis brengen en een geschenk van de tafel aanschaffen, afrekenen en meebrengen naar de bruiloft.

    Wenstafel.nl combineert de producten van diverse aanbieders, waardoor een ruime keuze wordt gecreëerd. Het biedt zowel voordelen voor u als voor uw gast: u ontvangt de geschenken die u graag wilt hebben en uw gast hoeft zijn hoofd niet te breken over een passend cadeau. Daarbij behoren dubbele cadeaus ook tot het verleden

    Gaat u trouwen? En vragen uw gasten wat u wilt als cadeau? Neem dan een verlanglijstje van wenstafel, specifiek voor bruidsparen!

    Hebt u ervaring met Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes? Laat dan nu een review achter!

    Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

    9,6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9,2
    Service
    rating
    10
    Prijs
    rating
    10
    Leveren
    rating
    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Super initiatief

    Ik had al genoeg aan mijn hoofd met het regelen van de bruiloft. Dit was een aangename tussen komst, ik hoefde niemand te vertellen wat we graag wouden hebben ze konden het gewoon op de wenstafel zien! Ik heb vaak iets moeten veranderen om wat kado´s op niet gereserveerd te zetten en dat is allemaal binnen een dag gebeurd! Hele goede service, ik kan het iedereen aanraden!

    Door: Dagmar 12-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Goede service

    Ik had wat cadeaus die weer op "niet gereserveerd" moesten komen te staan. Heb ze toen gemailed en binnen een dag was het geregeld. Top service!

    Door: Christiaan Hoofd 12-09-2015
    Klaas den Bakker 24-09-2015

    Ja, dat heb ik ook gehad!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Hartstikke handig

    Leuk dat ze het gratis aanbieden. Helemaal zelf je eigen verlanglijstje maken met cadeaus die je overal vandaan kan halen en hoefde ik niemand te vertellen wat ik graag wilde hebben want dat konden ze op de wenstafel zien. Scheelde mij weer een hoop kopzorgen!

    Door: Marjolein van Kloosteren 12-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Handige site!

    Ik had al genoeg aan mijn hoofd en wenstafel hielp mij met heel makkelijk het bruidslijstje ontwerpen. Snel opgestuurd naar gasten en iedereen wist zo wat we graag wilden hebben. Prima dus!

    Door: Chantal & Donnie 12-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wenstafel is ideaal

    Hallo! Voor een bruiloft moet vaak al genoeg georganiseerd worden. Over de verlanglijst wordt helemaal niet nagedacht. Wat ideaal dat Wenstafel er nu is! Onze weddingplanner heeft ons erop geattendeerd, wat een uitkomst! De gasten hebben het ook als erg positief ervaren!

    Door: Jules & Linda 12-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Leuk * gratis!

    Leuk idee en super handig! De reacties waren erg positief. Dat zoiets nog niet bestond! Na deze drukke periode kunnen we nu lekker van onze cadeaus gaan genieten. Bedankt!

    Door: Ralph & Plien 12-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Handig voor het trouwen!

    Wat is een leuk en origineel bruidscadeau?! Vroeg een hele goede vriend van me toen ik ging trouwen. Maar ik had geen idee wat ik als bruidscadeau wilde hebben. Toen hij vroeg wat ik graag wilde hebben reageerde ik: "Ach kijk maar...". Tsja daar schoot hij ook niets mee op. En geld geven kan natuurlijk altijd, maar vond ik ook echt niet leuk om te krijgen. Toen raadde hij mij wenstafel aan, dat had hij zelf ook voor zijn bruiloft gebruikt. Echt een verademing voor mijn gasten, haha, en zelf kreeg ik ook inspiratie van al die producten die op jullie site te vinden zijn! Top, bedankt voor de hulp!

    Door: Mika & Tina 12-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Goede service

    We hebben een onvergetelijke dag gehad! En via deze weg wilden we toch even onze dank betuigen voor de goede service. Naast alle zaken die geregeld moeten worden voor de bruiloft was de wenstafel wel een uitkomst. Onze vrienden en familie vonden het gebruik echt superpraktisch en vonden het fijn dat we ze vertelden wat we graag als gelukswensen wilden ontvangen.
    Met vriendelijke groet,
    Christian en Leonie

    Door: Christian & Leonie 12-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer tevreden!

    Goedemiddag, Hartelijk dank voor het gebruiken van uw wenstafel. Met de online-wenstafel waren we zeer tevreden. Het was erg makkelijk in gebruik en echt een uitkomst voor onze wensen. Ook de cadeaus op de website waren goede ideeën en we hoefden eigenlijk niet veel verder te kijken. We hebben van onze gasten gehoord dat ze erg blij waren dat wij onze wensen aangaven anders dan dat ze zelf een cadeau moesten zoeken. Hartelijk dank! Oh.. en de bruiloft was onze mooiste dag ooit!

    Door: Frans & samantha 12-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

    Uw beoordeling