Informer.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Informer.nl

Ben je op zoek naar een organisatie die zelf boekhouden bereikbaar maakt voor het MKB? Wellicht is Informer.nl een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via deze pagina wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is Informer.nl?

 


Informer.nl is een bedrijf welke zelf boekhouden bereikbaar maakt voor het MKB. Dat is echt iets waar ze als bedrijf voor staan. Zij geloven dat iedere succesvolle onderneming zelf scherp de cijfers in de gaten houdt. Informer.nl stelt je daarbij graag te helpen. Ze vinden dat meerdere ondernemers moeten kunnen boekhouden. Het bedrijf stelt voor de laagste prijs te gaan, waarbij ze iedere dag top kwaliteit kunnen leveren.


Ze stellen niet de grootste, wel de snelste. Informer.nl stelt niet de grootste te zijn, maar wel degene met de meeste en snelste innovatie. Het bedrijf geeft aan dat ze het eerste bedrijf waren met een online real time bankkoppeling. Ze waren ook de eerste die de chat ondersteunde en de eerste die QR codes op facturen kon weergeven. Daarnaast is Informer.nl ontwikkelpartner van de Belastingdienst. Dat heeft ervoor gezorgd dat er een mogelijkheid is om de btw-aangifte te kunnen betalen met iDEAL.  


Voordelen

 


Mocht je met Informer.nl gaan samenwerken, zijn er een aantal voordelen. Deze voordelen zijn beschreven op de website. Er wordt aangegeven dat iedere starter, zzp'er en mkb'er zelf online kan boekhouden. Het is mogelijk om snel online te factureren, je kunt je uitgaven fotograferen, er is sprake van automatisch boekhouden, je kunt direct BTW aangifte doen en een iDEAL betaling verrichten.  


Duurzaam ondernemen

 


Het bedrijf stelt dat duurzaam ondernemen een keuze is. Informer.nl stelt dit te doen met aandacht voor hun omgeving. Ze willen in de dagelijkse bedrijfsvoering zo milieubewust mogelijk zijn. Ze geloven er heilig in dat duurzaam ondernemen een keuze van iemand is.  Er worden door het bedrijf een aantal voorbeelden van duurzaam ondernemen beschreven. Zo wordt het kantoor verwarmd door een aardwarmtepomp-installatie. Zo is het mogelijk om CO2-neutraal te verwarmen en koelen. Ze trachten ten aller tijd een zoveel als mogelijk papierloos kantoor te zijn. Papier gebruiken is soms niet te vermijden. Daarom gebruikt het bedrijf papier van het FSC® keurmerk. Daarnaast wordt er gewerkt met oplaadbare batterijen en spaar- of ledlampen. Dit is voor het bedrijf vanzelfsprekend. Alle andere duurzame initiatieven lees je op de website van het bedrijf.  


Help en service

 


Heb je hulp nodig? Het bedrijf biedt service om haar klanten tegemoet te komen. Op een speciale pagina staat beschreven welke service er precies wordt verleend. In het 'Helpcenter' tref je artikelen met webinars, uitleg en diverse instructievideo's. Mocht je een vraag hebben kun je een chat starten. Je chat dan met een medewerker van het bedrijf. Je kunt ook chatten als je bent ingelogd via je boekhouding en je kunt zelfs live geholpen worden. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je er altijd voor moet zorgen dat je veilig inlogt in je online boekhouding.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Informer.nl? Ben je tevreden over de producten/diensten van Informer.nl? Zijn de medewerkers van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Informer.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je mening over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)