Zwitserleven

5.3

Bestellen

5.5

Service

5.8

Prijs

5.5

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

Zwitserleven

Het is belangrijk om te denken aan later. Dit geldt als je jong bent en moet bedenken welk werk je tijdens je werkende leven wilt doen. Maar ook daarna is het belangrijk te blijven nadenken over je pensioen. Er zijn bedrijven die je daarbij kunnen helpen, maar welke is het meest betrouwbaar? Één verzekeraar die pensioenen en andere regelingen aanbiedt is Zwitserleven. Maar hoe duidelijk en rechtlijnig is dit bedrijf? Zul je niet voor verassingen komen te staan als je pensioen daadwerkelijk uitgekeerd gaat worden? En zal de klantenservice van Zwitserleven je vragen eerlijk beantwoorden en eventuele problemen voor je op proberen te lossen? Je kunt hier alleen achter komen via mensen die al klant zijn (geweest) bij Zwitserleven. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij echt van dit bedrijf vinden. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen zullen je helpen te onderzoeken hoe betrouwbaar Zwitserleven echt is en of het verstandig is er zelf klant te worden of niet.


Over Zwitserleven

Zwitserleven is een bedrijf dat verzekeringen en andere financiële regelingen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1901. Ze bestaan dus al meer dan een eeuw. Het is een merk van VIVAT, een grote Nederlandse verzekeraar die ook Reaal en ACTIAM voert. Hun hoofdkantoor kan je vinden in Amsterdam. Ze bieden bijvoorbeeld pensioensregelingen aan voor particulieren. Een voorbeeld hiervan is hun DGA regeling. Je kunt via hun website je pensioen berekenen. Dit is geldt niet alleen voor pensioen opgebouwd via een Zwitserleven regeling; ze nemen alle pensioen mee die je over je werkende leven hebt opgebouwd. Ook voor werkgevers zijn ze beschikbaar. Zij kunnen een collectieve pensioensregeling voor hun hele bedrijf en al hun weknemers afsluiten. Naast pensioensregelingen biedt Zwitserleven ook mogelijkheden voor verantwoord beleggen. En Zwitserleven heeft verzekeringen zoals een overlijdensrisicoverzekering. Nieuw is hun Zwitserleven Vrijetijd reisverzekering. Deze reisverzekering dat je onbezorgd op vakantie kunt en zij financieel voor je zullen zorgen als er iets met je gebeurd terwijl je op reis bent.
Diensten van Zwitserleven

Al de financiële regelingen en verzkeringen van Zwitserleven kunnen online geregeld worden. Op hun website kun je een formulieren vinden om bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering of een reisverzekering af te sluiten. Zij willen dan wat persoonlijke gegevens van je weten waarna je het formulier digitaal kunt indienen. Ook een pensioensregeling kan op die manier geregeld worden. Ze begrijpen dat je dat misschien zomaar even doet. Daarom is er een Zwitserleven klantenservice die je kan helpen als je ergens niet uit komt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Zwitserleven

Heb jij al een pensioensregeling of verzekering via Zwitserleven? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om jouw regeling via je computer te regelen? Was de berekening van hun pensioenscalculator correct, of kwam je alsnog voor verrassingen te staan? Keerde hun verzekering wel uit toen je een claim indiende? En was hun klantenservice in staat je te verder te helpen toen je ergens vast zat? Vertel ons alles over dit bedrijf door middel van een klantenreview. Op die manier weten anderen waar ze op moeten letten als ze zichzelf verzekeren via Zwitserleven.


Zal je goed beschermd zijn met een verzekering of pensioensregeling van Zwitserleven? Lees reviews over hun diensten en producten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Pensioen

Men doet niet wat men belooft. Als er iets gestuurd moet worden, bijv. een offerte dan duurt dat, na 4x nabellen, 4!! weken ipv de steeds beloofde 2 dagen!! E gaat 'steeds iets fout'. Alles moet moeilijk terwijl het makkelijk ook kan. Mensen aan de telefoon zijn erg aardig maar daar kun je weinig mee als de regeltjes zo star en talrijk zijn. Waardeloos.

A

Annemarie Semeijn

31-05-2023

0

Pensioen

S

Szalata

23-05-2023

0

pensioen

Ooit pensioenpolis door een werkgever geregeld bij Delta Lloyd. Door overnames is deze polis uiteindelijk terecht gekomen bij Zwitser Leven. Bij het behalen van de pensioen leeftijd van de polis (65 jaar) is de miscommunicatie met Zwitser Leven enorm groot. Waar ik vind dat ZL een correcte informatie- en zorgplicht heeft naar de cliënt toe, schort het behoorlijk aan duidelijkheid. Zwitser Leven is stug en log en er is niets mogelijk. Ook is mijn opgebouwde pensioen bedrag in 6 maanden tijd met € 1000.00 gedaald. De kosten die berekend worden zijn ook behoorlijk, eenmalig € 350.00, jaarlijks € 80.00 plus nog een een "distributievergoeding" van € 34.00. en dit alles voor een bruto pensioen bedrag van € 62.25 p.m

R

Romi

08-02-2023

1

I was able to recover my lost funds

Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

J

JUILET AMANDA

12-05-2021

0

pensioen

Er staat een oud klein pensioenkapitaaltje van zo'n 1500 euro waar volgens Zwitserleven 0 euro pensioen voor kan worden aangekocht. Ik bouw geen pensioen meer op, dus overdragen naar huidige pensioenregeling kan niet. Omdat het een oud klein pensioentje is valt het niet onder de pensioenregelgeving afkoop kleine pensioenen. Wettelijk gezien mag het dus afgekocht worden. Zwitserleven blijft echter maar herhalen dat ze niet meewerken aan de afkoop en refereren dan steeds aan de wet (die dus niet van toepassing is). Bepaald niet professioneel en zeker niet klantgericht.

J

judith peperkamp

30-07-2019

1

Goed kiezen

Veel uitzoekwerk welke nou de beste was, maar als je dan eenmaal hebt gekozen, is alles snel geregeld. Ik kon niks vreemds ontdekken in de voorwaarden en vond ze vriendelijk.

L

Leonie Boven

27-03-2018

0

Pensioen

Ik heb hier mijn pensioen geregeld omdat ze een goed pakket aanboden voor een schappelijke prijs. En ik er vanaf wilde zijn.

L

Lex

12-03-2018

0

Snel geregeld via Zwitserleven

Ik zat het eeuwen voor me uitgeschoven - toch maar eindelijk alles geregeld via Zwitserleven Had ik serieus wel eerder kunnen doen - zo'n moeite was het nou ook weer niet namelijk, ze nemen veel van je over en geregeld is geregeld Prima voorwaarden en tarieven naar mijn idee

A

Anneke van Buiten

10-03-2018

0