StockX

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

StockX

Ben je zoekende naar een online aandelenmarkt? Een bedrijf welke kan bemiddelen tussen koop en verkoop van aandelen? Wellicht is StockX een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij StockX bekend zijn.


Wat is StockX?


StockX is 's werelds eerste aandelenmarkt voor diverse koop en verkoop van aandelen. Je kunt het zien als een live ‘bieden en vragen’ marktplaats. Kopers plaatsen biedingen, verkopers plaatsen vragen en wanneer een bieding en vraag samenkomen, gebeurt de transactie automatisch. Volgens het bedrijf is er sprake van 100% authentiek gegarandeerd.


Transparantie


Je hoeft je nooit zorgen te maken over legitieme kopers of verkopers. Deze zitten in het midden.Transparantie is voor het bedrijf belangrijk. Er worden ‘realtime’ marktgegevens voor intelligent gekocht en verkocht. De experts van StockX verifiëren elk product dat op StockX wordt verkocht.


Betaalinformatie


Kopers kunnen betalen met alle gangbare creditcards, PayPal, Apple Pay, Google Pay, Venmo, Alipay, Sofort of iDEAL. De creditcards die ze accepteren zijn Visa, MasterCard, American Express, JCB, UnionPay en Discover. Ze accepteren debet- en cadeaukaarten met logo's van bekende kaartmerken. Kopers hebben bij het afrekenen toegang tot Apple Pay, Google Pay of Venmo als betaalmethode. Elke methode moet worden ingesteld voordat je een bestelling plaatst met behulp van de 'nu kopen optie' en je kunt niet bieden.


Digitale toegankelijkheid


StockX zet zich in voor digitale toegankelijkheid om te voldoen aan de 'Web Content Accessibility Guidelines' en de 'Americans with Disabilities Act' standaarden voor toegankelijk ontwerp van het 'Department of Justice' en andere toepasselijke regelgeving. Om dit te bereiken, werkt het bedrijf samen met ‘eSSENTIAL Accessibility’. Dit is mede om het toegankelijkheidsprogramma te beheren en toezicht te houden op het beheer ervan. Het toegankelijkheidsprogramma evalueert en controleert de digitale producten van StockX doorlopend in overeenstemming met 'best practices' en wordt ondersteund door een divers team van toegankelijkheidsprofessionals, waaronder gebruikers van ondersteunende technologieën.


Het platform


Het platform gaat bovendien verder dan de minimale compliancevereisten door een ondersteunende CX-technologietoepassing beschikbaar te stellen aan klanten, die moeite hebben met typen, gebaren, muisbewegingen of lezen. De applicatie is gratis te downloaden en bevat tools zoals muis- en toetsenbordvervangingen, spraakherkenning, spraakondersteuning, handsfree / touch-free navigatie en meer. Je dient er rekening mee te houden dat de website kan linken naar of een interface kan hebben met websites van derden, die niet worden beheerd door StockX. Deze externe leveranciers hebben mogelijk niet dezelfde inspanningen geleverd als StockX om te voldoen aan de bovenstaande normen.


Klantenservice


Als zodanig doet StockX geen uitspraken met betrekking tot de toegankelijkheid en naleving van de ADA van websites van derden en is het niet in staat om accommodaties op dergelijke websites te plaatsen. Bovendien bieden externe leveranciers bepaalde inhoud, plug-ins en widgets op hun site. Hoewel ze de externe leveranciers vragen om naleving te garanderen, kunnen ze hun conformiteit niet garanderen, maar verbinden ze zich ertoe om continu met hen samen te werken om updates en conformiteit op hun site / producten te garanderen. Het bedrijf hoort graag van jou als je barrières tegenkomt op hun digitale eigendommen. Je wordt dan verzocht contact op te nemen met de klantenservice via support@stockx.com.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij StockX? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. We stellen het op prijs als jij je visie over StockX deelt op deze pagina. Jouw mening is goud waard. Jij zorgt er mede voor dat NederlandReview een vertrouwd en onafhankelijk bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Louis Vuitton tas

Ik heb een tas verkocht op Stockx, volgens de tracking is hij daar aangekomen en nu zegt Stockx van niet. Ben dus gewoon 12.000 euro kwijt. Door die vieze oplichters. GA NOOIT IN ZEE MET STOCKX!!

W

Willem

09-03-2022

0