Programma 'Slim beleggen' - Nesami

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Programma 'Slim beleggen' - Nesami

Wil jij meer leren over crypto’s en aandelen? Zou je graag een succesvolle belegger willen zijn? Dan is het Programma ‘Slim Beleggen’ – Nesami wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze methode bekend is.


Wat is Programma 'Slim Beleggen' - Nesami?


Via Programma ‘Slim Beleggen’ – Nesami leer je aandelen en crypto’s te kopen op de goede momenten. Dit doe je met de FUFITA-methode. Dit kan interessant zijn voor zowel de beginnende als ervaren belegger. Veel mensen denken dat het alleen slim is om beleggingen te doen als je veel geld hebt en superslim bent. Volgens de bedenkers van dit programma is dat niet waar. In het begin dacht hij dat zelf ook maar inmiddels denkt hij daar anders over. Hij ontdekte dat alle mensen succesvolle beleggers kunnen worden. Via de button ‘ja, ik wil ook een succesvolle belegger worden’ kan gestart worden.


Bestellen


Via de website wordt de mogelijkheid geboden om 1 van de 2 programma’s te bestellen. Om definitief een bestelling te doen moet eenmalig een bedrag betaald worden. Op de site wordt ieder pakket tot in detail beschreven. Als je kiest voor het duurdere programma, kan je gebruik maken van een 1-op-1 coaching sessie.


Juiste gereedschap


Als je wilt starten met beleggen moet je over het ‘juiste gereedschap’ beschikken. Daarmee wordt bedoeld dat er vooraf goede analyses gemaakt moeten worden. Dit wordt aangegeven door de persoon die deze cursus bedacht heeft. De oprichter bekeek vele YouTube filmpjes, volgde cursussen en deed aan zelfanalyses. In al die jaren heeft hij veel tijd in onderzoeken gestoken. Dat zorgde voor veel kennis over fundamentele, financiële en technische informatie. Uiteindelijk werd er zelf gestart met het beleggen in cryptocurrency. In het eerste jaar werd een rendement behaald van 87%.


Geheimen en vrijheid


Nadat de cursusbedenker zich verdiepte in beleggen, trok hij snel de conclusie dat iedereen kan beleggen. Naar eigen zeggen is het net zo eenvoudig als het online bestellen van eten. Je hoeft alleen een keuze te maken en het te bestellen. Het is niet nodig om veel geld te hebben voordat je beleggingen kunt gaan doen. Er kan al gestart worden met 100 euro of minder. Veel mensen denken dat je alleen kunt beleggen als je slim en rijk bent. Dit is volgens dit bedrijf niet waar. Via het Programma 'Slim Beleggen' - Nesami kom je erachter waar je moet beginnen. Er worden handvatten uitgereikt aan mensen die op zoek zijn naar financiële vrijheid en een aanvulling op hun pensioen. Het moet ervoor zorgen dat je geld niet verdampt raakt. Door op juiste wijze te beleggen in aandelen en crypto kan dit bereikt worden.


Voordelen


Als je besluit mee te doen aan het programma kun je van voordelen profiteren. Deze pluspunten zetten we voor je op een rijtje. Je krijgt het juiste gereedschap om op succesvolle wijze te beleggen. De opgedane kennis wordt op een makkelijke manier uitgelegd. Dit wordt op een wijze gedaan die voor iedereen te begrijpen is. Je leert objectieve keuzes te maken. Dit moet ervoor zorgen dat je geen verkeerde beslissingen maakt aangestuurd door emoties. Je leert lessen op basis van circa 1000 uur onderzoek. De cursus kan gevolgd worden op eigen tempo. Je kunt dit doen waar en wanneer je wilt. Er wordt toegang gegeven tot een specifiek Discord-chatkanaal. Via deze online ruimte kun je altijd een vraag stellen of opmerking plaatsen.


Klantervaringen


Ben jij klant bij Programma ‘Slim Beleggen’ – Nesami? Oftewel heb je deelgenomen aan dit programma? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je baat gehad bij deze methode? Zou je andere mensen aanbevelen deze training te volgen? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)