Moosty's NFT Cursus

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Moosty's NFT Cursus

Wil jij graag leren over NFT’s (digitale kunst)? Dan is de Moosty’s NFT Cursus wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze training bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Moosty's NFT Cursus?


Door de Moosty’s NFT Cursus kun je leren over digitale kunst. De cursus is volgens de bedenkers betaalbaar en geschikt voor alle mensen. Je krijgt uitleg over hoe je NFT’s kunt kopen en later weer kan verkopen met winst. In de video’s wordt informatie gegeven op een hands-on manier. Dit is naar eigen zeggen erg duidelijk en goed te volgen. Je leert onontdekte NFT’s te vinden en de waarde te schatten. Het betreft een educatieve basiscursus die geschikt is voor beginners. Via een paar drukken op de knoppen kun je starten met leren. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de gratis NFT cursus. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Het e-mailadres om dit te doen staat vermeld op de website.


Maarten Oostland


De man achter deze cursus is Maarten Oostland. Hij omschrijft zichzelf als ‘Business Mentor’. Hij vindt het fijn om ondernemers te helpen middels praktische begeleiding. Het moet succes opleveren bij ieders online business. Hij helpt om, zonder enige vorm van poespas, dit toe te passen. Maarten deed ervaring op als online marketeer bij een online marketing bedrijf. Deze organisatie was gehuisvest in Hilversum. Ook werkte hij als consultant bij Google in de hoofdstad. Door de jaren heen adviseerde hij vele grote organisaties. Dit deed hij zowel in Nederland als internationaal. Het ondersteunen van ondernemers zorgt bij hem voor veel positieve energie. In het ‘over mij’ gedeelte lees je meer over zijn ervaringen.


Modules en lessen


De gehele cursus bestaat uit 8 modules en 35 lessen. Er komen allerlei onderwerpen aan bod. Zo worden er voorbeelden gegeven van NFT’s die succesvol zijn. Er wordt informatie gegeven over termen die veel gebruikt worden. Andere thema’s zijn marktplaatsen, OpenSea Accounts, Twitter Accounts en verscheidene Play-to-Earn games. Je gaat aan de slag met het maken van een MetaMask en hoe je deze moet installeren. Dit kan ook weer gekoppeld worden met OpenSea. Er kan geld gestuurd worden naar MetaMask. Neem zelf een kijkje in het moduleoverzicht voor meer informatie.


Klachten


Heb je een klacht over de uitgevoerde diensten? Dan dien je deze binnen 5 werkdagen kenbaar te maken. Deze periode gaat van start op het moment dat je de cursus besteld hebt. Dit moet schriftelijk gebeuren. Als klachten gegrond zijn zullen deze behandeld worden. De tekortkomingen worden dan bekeken en opnieuw geleverd. Het kan raadzaam zijn de gehele klachtenprocedure zelf even te lezen op de website van Moosty’s NFT Cursus.


Privacybeleid


Bij deze organisatie vinden ze privacy belangrijk. Dit komt tot uiting in een speciale privacyverklaring. Als je de website bezoekt worden je persoonlijke gegevens verwerkt. In de verklaring wordt verder vermeld hoe er met persoonsgegevens wordt omgegaan. Je kunt lezen wat je rechten zijn en hoe lang je gegevens bewaard zullen blijven. Daarnaast leggen ze uit wie er toegang heeft tot je data. NAW-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer worden gebruikt om de dienstverlening goed uit te kunnen voeren.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Moosty’s NFC Cursus? Oftewel heb je deze cursus al gevolgd? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Heb je veel geleerd? Zou je andere mensen aanbevelen deze cursus te volgen? We stellen het op prijs als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)