Libertex

4

Bestellen

3

Service

2

Prijs

3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Libertex

CFD's zijn erg complexe instrumenten en hebben een hoog risico om snel geld te verliezen door hefboomwerking. 83% van particuliere beleggers verliest geld als zij CFD's verhandelen bij deze aanbieder. Je moet jezelf afvragen of je echt begrijpt hoe CFD's werken en of je het hoge risico om geld te verliezen kunt veroorloven.


Je kunt je spaargeld gewoon op een spaarrekening zetten, maar de spaarrente is daar op het mometn zo laag dat je er niet heel veel meer op zult schieten. In plaats daarvan kun je ook gaan beleggen, maar dan moet je natuurlijk eerst een betrouwbaar bedrijf vinden om je hierbij te helpen. Één bedrijf dat dit voor je kan doen is Libertex. Maar is deze financiële instelling nou echt wel zo betrouwbaar? Zullen zij wel goed voor je geld zorgen? Zal het lang duren voor je enig rendement ziet uit de aandelen waarin je belegd? En kun je vertrouwen op de klantenservice van Libertex als je ze nodig hebt? De enig manier om dit te onderzoeken is via echte klanten van Libertex. Lees hun reviews om te bekijken of hun vermogen is gegroeid door te beleggen in aandelen via Libertex. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je een goed beeld van Libertex geven.


Over Libertex

Libertex is een bedrijf dat handelt in aandelen. Je kunt dus via hun website beleggen in allerlei soorten aandelen. Ze beloven aandelen met hoge volatiliteit. Je kunt er volgens hen dus vanuit gaan dat je beleggingen aardig wat op zullen leveren. Ze zeggen op hun website ook dat hun commissies lager zijn dan het marktgemiddelde. Je hoeft dus niet veel te betalen voor hun diensten en transactiekosten. Je bent immers met aandelen veel bezig met het kopen en verkopen van aandelen en wilt dus niet bij iedere koop or verkoop hoge transactiekosten moeten betalen. Moet dat wel, dan gaat je winst immers al snel weer verloren en duurt het wel heel lang voor je iets opgebouwd hebt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je aandelen koopt van een bedrijf dat nog veel potentie heeft om te groeien. Later, als je aandelen meer waard zijn, kun je deze aandelen weer met winst verkopen. Let er wel goed op dat je weet wat je doet. Te vroeg of juist te laat verkopen van aandelen kan ervoor zorgen dat je aardig wat geld misloopt of zelfs verlies draait.


 


Diensten van Libertex

Je kunt via de website van Libertex dus online beleggen. Het is vrij makkelijk om je hiervoor te registreren. Op de homepage zie je meteen een formulier dat je kunt invullen. Ze willen natuurlijk wat persoonlijke details van je weten zoals je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Ook je geboortedatum is van belang omdat je als minderjarige nou eenmaal niet mag beleggen. Als je je geregistreerd hebt ontvang je minimaal 70 US blue chips. Verder kun je dan meteen beginnen met beleggen door gebruik te maken van hun 170 beleggingsinstrumenten.


Klachten, Complimenten en Tips voor Libertex

Heb jij al een beleggingsrekening bij Libertex? Dan ben jij de perfecte persoon om ons te informeren over hoe Libertex werkelijk werkt. Was het echt zo gemakkelijk om een account te openen en te beleggen via hun website? Hoe handig zijn hun beleggingsinstrumenten nou echt? En is deze financiële instelling wel betrouwbaar? Vertel ons alles over Libertex door een review achter te laten en ons te vertellen over jouw ervaring met Libertex.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Crypto

Zeer slechte service. Ik wacht al maanden op teruggave van gelden, wat ze zonder reden vasthouden. Ze bellen niet terug. Handelen de klachten niet af en wanneer je op winst staat sluiten ze soms je account en staat er technisch onderhoud. Ik wacht nog steeds op geld.

E

eva

26-05-2021

0

ZE STOPPEN MET REAGEREN

Laat ze met rust, ze investeren je geld graag, maar wanneer je iets probeert weg te nemen, verdwijnt het en geven ze je verzoek niet terug om contact met hen op te nemen. Ik moest Marcus en zijn team inhuren om al mijn verliezen terug te verdienen ... als we beiden op dezelfde pagina zijn, neem dan contact op via marcusgate_consultant_com

C

Casey Tucker

01-08-2018

0