IG markets

5.7

Bestellen

6

Service

5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

IG markets

Ontdek wat anderen over IG markets zeggen. NederlandReview is een website waar iedereen een beoordeling, review en zijn mening achter kan laten over een bedrijf. De website helpt anderen om sneller een mening en oordeel te kunnen vellen over IG markets en tal van andere organisaties en bedrijven. IG markets is een bedrijf welke u helpt om bij het beleggen van geld de juiste beslissingen te nemen.  De eerste beslissing is om belegger bij IG markets te worden schrijven ze mooi op hun website.   IG markets is een betrouwbare en ook ervaren partij in de beleggerswereld. Ze zijn al 40 jaar een broker en kunnen zo volop genieten van voldoende ervaring en aanzien. Beleggen, sparen en investeren kan bij IG markets. Hier krijgt u meer voor minder. Er zijn lage spreads, lage margins en u kunt in meer dan 10.000 markten handelen. Het handelsplatform is ook superieur te noemen.  Wees slim en begin ook te handelen bij IG markets.  

Over IG markets

IG markets maakt het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te gaan handelen in meer dan 10.000 verschillende markten. Ze bestaan al sinds 1974 en zijn al vele jaren actief in de financiële wereld. Het is gemakkelijk om een rekening te openen bij ze trouwens.

Enkele kenmerken over hun zijn:
-    Meer dan 40 jaren ervaring
-    Toegang tot meer dan tienduizend markten 
-    Nieuws en ook analyses
-    Prijswinnend online platform, innovatieve en goede technologie
-    Lage margins en ook competitieve tarieven 
-    Wij leiden beleggers op met onder ander seminars, tevens webinars en een website met een schat aan informatie voor de actieve belegger
-    Ervaren en betrouwbaar 
-    Sinds 1974 actief

IG markets is onderdeel van de IG Group Holding Plc, wat een onderdeel is van de FTSE 250. De marktwaarde is 4 miljard. Ze zijn actief in 16 landen en hebben 125000 klanten in de hele wereld. De netto inkomsten waren 550 miljoen euro. 

Natuurlijk zijn ze geautoriseerd door de juiste instanties. Zo zijn ze aangesloten bij de FCA en ook bij de AFM in Nederland.  

Diensten van IG markets

IG markets maakt het mogelijk om te beleggen en ook om te sparen. U kunt gebruik maken van een innovatief handelsplatform en met de scherpste tarieven handelen. Ontdek alle mogelijkheden. 

Klachten, tips en complimenten over en voor IG markets

Heeft u een klacht of een tip over IG markets? Dan kunt u natuurlijk via de website, schriftelijk en ook telefonisch uw klacht kenbaar maken. Vervolgens mag u verwachten dat de klacht naar behoren afgewikkeld zal worden. Als dit niet het geval is dan kunt zich uiteraard melden bij de AFM in Nederland. 

Uw mening over IG markets

Bent u een klant van IG markets? Of een klant geweest? Dan zien we graag uw mening terug op NederlandReview. U kunt dan met uw oordeel laten zien wat u van hun vindt. Anderen kunnen uw beoordeling lezen en zo beslissen om wel of niet in zee te gaan met IG markets. Wel zo fijn en goed toch?!


 


Beleggen en sparen via IG markets een goed idee? Laat u leiden door duizenden ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze allemaal op NederlandReview!

Online geld beleggen met IG Markets

Online geld beleggen kan je veel geld opleveren, maar je kan er ook veel geld mee verliezen. Bij alles waar veel geld mee te verdienen is, zullen er partijen ontstaan die niet te vertrouwen zijn en zo zelf extra geld willen verdienen. Ook op de markt van online beleggen is dit het geval. Er zijn veel partijen te vinden die je kunnen helpen, maar dat wil niet zeggen dat ze allemaal te vertrouwen zijn. Daarom is het goed als je online wilt gaan beleggen, om goed te kijken naar de partij waar je mee in zee gaat.


Online beleggen met IG Markets

IG Markets is een broker die al in 1974 is opgericht door een zekere Stuart Wheel. Aanvankelijk werd het bedrijf opgericht onder de naam IG Index. IG staat voor investors gold. Het bedrijf was toen uiteraard nog niet de online broker die het nu is, maar het introduceerde toen al een relatief nieuwe dienst. Spread betting op de goudmarkt. Bij spread betting wordt je een simpele vraag voorgelegd. Denk je dat de koers gaat stijgen of gaat dalen. Als je denkt dat de koers gaat stijgen, dan druk je op kopen, denk je dat de koers gaat dalen, dan druk je op verkopen. Komt je voorspelling uit, dan verdien je geld, komt je voorspelling niet uit, dan verlies je geld.

Door de jaren heen is het aanbod van aandelen waarop spread betting kon worden toegepast aanzienlijk gestegen. Op dit moment kunnen beleggers bij deze online broker handelen op meer dan 10.000 markten.

IG Markets is wereldwijd actief en er werken wereldwijd meer dan 1000 mensen om de klanten van dit bedrijf tevreden te houden. IG Markets heeft 140.000 cliënten, die over de hele wereld verspreid zijn.

Beleggen bij IG Markets: wat mag je verwachten?

Als je gaat beleggen bij IG Markets, dan mag je volgens IG Markets, van een aantal zaken uitgaan. In de eerste plaats mag je vertrouwen op de ervaring die het bedrijf heeft. Het bedrijf helpt als meer dan 40 jaar klanten met (online) beleggen en heeft dus flink wat ervaring om haar klanten goed te helpen. Daarnaast is het bedrijf ook innovatief en blijft het vernieuwen. Dit leidt ertoe dat er steeds nieuwe producten aan het aanbod worden toegevoegd en dat er nieuwe mogelijkheden om te beleggen worden ontwikkeld. Mede om die reden is IG Market marktleider in diverse landen als het om CFD beleggen gaat.

IG Markets is daarnaast ook een groot bedrijf. Dat biedt wel wat extra zekerheid. Het bedrijf is geregistreerd aan de FTSE 250 en heeft een marktkapitalisatie van 4 miljard euro. Het bedrijf zegt zelf schuldenvrij te zijn. Waarom is dat belangrijk? Als je gaat beleggen dan is het natuurlijk fijn als je mooie rendementen behaalt. Maar als die rendementen vervolgens niet uitbetaald kunnen worden omdat het achterliggende bedrijf failliet is, dan schiet je daar natuurlijk niets mee op.

Hoe kan je beleggen bij IG Markets?

Eerder in dit artikel kwam al even kort aan de orde waarin je kunt beleggen bij deze online broker. Er zijn echter ook veel verschillende manieren hoe je kunt beleggen. Zo kan je direct aandelen of opties kopen, maar er zijn nog veel meer manieren hoe je kan beleggen. Een populaire manier van online beleggen is handelen in hefboomproducten en in het bijzonder in CFD’s. CFD staat voor contract for difference. CFD handel werkt redelijk eenvoudig en je kunt er grote winsten mee maken. Aan de andere kant is het risico om geld te verliezen op je beleggingen natuurlijk ook vrij fors.

CFD beleggen is onder andere geschikt voor mensen die niet een groot bedrag willen investeren, maar wel een serieus rendement willen halen. Op het moment dat je een CFD product koopt, dan leg je een bedrag in. Vervolgens wordt de margin gegeven. De margin is het bedrag dat je in moet leggen.

Stel dat je een aandeel ziet van €100 en je verwacht dat de koers gaat stijgen en je zou daar 100 aandelen van willen kopen, dan kost je dat €10.000. Stel dat je dat bedrag niet wilt investeren, dan zou je met CFD’s kunnen gaan beleggen. Je gaat dan niet 100 aandelen kopen, maar je koopt er maar 10. Het bedrag dat je dan moet investeren is €1,000. Dat is voor veel mensen nog wel te overzien. (In dit voorbeeld is de margin 10%, er kunnen hogere of lagere margins gehanteerd worden). De overige aandelen worden dan door de broker gekocht. Je belegt dan alsnog met een vermogen van €10.000. Als de koers nu 10% stijgt, dan krijg jij €1000 winst, als de koers met 10% daalt, ben je je inleg kwijt.

Het beleggen met CFD’s kan door de hefboom grote winsten opleveren. Houdt er echter rekening mee dat er door de hefboom ook grote verliezen gemaakt kunnen worden. Bij het beleggen in CFD’s zijn er echter wel goede mogelijkheden om het risico te beperken. Zo kan je instellen dat er automatisch ‘verkocht’ wordt als de koersen te ver dalen.

Hoe verdient deze broker zijn geld?

Wellicht rijst de vraag nu bij je op: hoe verdient IG Markets dan geld? Het is goed om vast te stellen dat het voorbeeld hierboven een versimpelde weergave van de werkelijkheid is. CFD trading ziet er wel ongeveer zo uit, maar niet exact. Om een voorbeeld te geven: bij beleggen met CFD’s koop je de aandelen niet echt. Een ander detail wat in het voorbeeld buiten beschouwing is gelaten is dat er voor het aangaan van een CFD-contract, of een andere belegging, er kosten betaald moeten worden. Deze kosten komen ten goede aan IG Markets.

Kan ik ook in andere producten handelen bij IG Markets?

Beleggen kan op verschillende manieren en deze broker maakt het mogelijk om ook met andere producten dan CFD’s te beleggen. Zo kan je bij IG Market gewoon beleggen in aandelen, obligaties en binaire opties, al zijn CFD’s wel erg belangrijk voor deze broker.

Zoals al eerder werd geschreven is deze broker behoorlijk groot en kan je op veel verschillende markten handelen. Niet alleen kan je op veel verschillende markten handelen, je kunt bij IG Markets ook bijna altijd handelen, ook als de beurzen gesloten zijn.

Beleggen op verschillende platforms

Als je wilt gaan beleggen dan kan je dit bij IG Markets heel eenvoudig doen. Een rekening is zo geopend. Bij online beleggen is het echter ook belangrijk om te kijken naar de platforms waarmee gehandeld moet gaan worden. Als een platform bijvoorbeeld te traag is, dan kan het zo zijn dat je order te laat geplaatst wordt, waardoor je geld verliest. IG Markets heeft verschillende platforms gebouwd waarmee je kunt beleggen. Zo kan je bij IG Markets beleggen met het web-based platform, maar kan je bijvoorbeeld ook een app downloaden voor je smartphone of tablet. Zo kan je makkelijk beleggen vanaf je luie stoel. Daarnaast biedt IG Markets nog geavanceerdere platformen aan waardoor je nog meer inzicht in de markt krijgt.

Leer beleggen van IG Markets

Als je wilt gaan beleggen, maar als je nog niet zo’n goed idee hebt hoe je hier mee moet beginnen, dan kan je beleggen leren van IG markets. Regelmatig worden er door deze broker seminars georganiseerd die je gratis bij kunt wonen. Tijdens deze seminars leer je meer over beleggen en over de risico’s die aan beleggene kleven. Daarnaast biedt dit bedrijf ook een speciale cursus voor nieuwe cliënten aan: TradeSense. Door deze cursus te volgen leer je, digitaal, in 6 weken behoorlijk veel over online beleggen.

Als je liever niet een seminar bij wilt wonen, maar wel meer informatie over beleggen wilt hebben, dan kan je natuurlijk ook altijd een filmpje op de website van deze broker bekijken. Op de website van IG Markets zijn voldoende filmpjes te vinden die je al een eindje op weg helpen.

Klantenservice van dit bedrijf

Bij NederlandReview zijn we er voor de consument. We doen er alles aan om te zorgen dat een potentiële klant op een betere manier een keuze voor een bedrijf kan maken en verzamelen kortingscodes. We proberen te achterhalen of een bedrijf alleen maar mooie praatjes verkoopt, of dat het bedrijf deze ook waar maakt. We letten daarom altijd erg op de klantenservice. Als een bedrijf er alleen maar voor je is op het moment dat ze geld aan je kunnen verdienen, dan heb je er niet veel aan. Als je ook nadat je klant bent geworden nog op het bedrijf kunt rekenen, dan is dat al een stuk prettiger.

De concurrentie tussen bedrijven die online beleggen mogelijk maken is behoorlijk groot. Het is daarom voor een online broker belangrijk om een goede klantenservice te hebben. Bij deze broker heb je toegang tot een team van specialisten. Als klant kun je hen telefonisch bereiken op een gratis nummer, potentiële klanten moeten een lokaal nummer bellen. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen naar deze broker. IG Markets is ook op twitter actief.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Ripple

Let op voor deze broker. Naast de hoge spreads en slippage van tot 30-40 punten worden klanten hier ook bewust ingeluisd doordat IG misleidende informatie verstrekt en foute kosten aangeeft. Hier wordt op de handel in cfd's in crypto currencies twee keer zoveel berekend dan wat wordt beschreven op de site en in de voorwaarden van IG. Klanten betalen structureel meer als dat wordt beschreven. Als je wat ervan zegt gaan ze je blokkeren om te handelen en proberen je voor dom te verkopen.

K

Kai

28-10-2019

1

Slechte service

Hallo allemaal, Wees voorzichtig met IG als broker te nemen!! Vandaag was opeens mijn eigen vermogen van 267 euro plots verminderd naar 6 euro. Ik vroeg mij af hoe dit kwam en besloot IG op te bellen met wat de reden hiervan is. Wat blijkt nou dat ik een positie had geopend??? Waar ik dus totaal niet van op de hoogte was. Ik heb ze nog uitgelegd dat een beginnende trader niet grote orders plaatst op CFD's. Ze wilden mij niet geloven en de vrouw aan de lijn was echt zeer onbeschoft. Kort en bondig: heb meer het gevoel dat het geld gewoon van mijn rekening is gehaald! PAS OP!!

G

Gast

18-04-2017

0

Makkelijk instappen met beleggen en veilig gevoel.

Er zijn behoorlijk wat rare partijen op de markt waar je kunt beleggen, maar die ik niet vertrouw. Uiteindelijk terecht gekomen bij IG Markets, contact opgenomen en dit is tenminste een bedrijf waar je zaken mee kunt doen. Ik ben zelf zeker geen ervaren belegger, wil het juist nog leren en de kneepjes van het vak aanleren. Dat is me hier nu langzaam aan het lukken. Je kunt voorzichtig beginnen, advies vragen en voorzichtig de eerste schreden zetten in een spannende wereld. Ik doe het zelf voorzichtig aan, niet met grote bedragen. Heb zelfs al kleine winstjes geboekt, erg motiverend. Leuk om te oefenen en het langzaam te leren. Ik hoop er goed bedreven in te raken en daarvoor vind ik IG Markets tot nu toe zeer geschikt. Makkelijk instappen en veilig gevoel.

W

W. Raadskamp

05-04-2017

0

Schreeuwerig maar beste systeem online beleggen

Beetje schreeuwerig allemaal naar mijn smaak, maar voor mij toch een handige website om koersen te volgen en deel te nemen met beleggingen. Je moet even wennen aan het systeem en hoe alles werkt, maar het werkt dan simpelweg uitgebreider en beter dan de andere partijen die ik heb bezocht.

J

Johannes

05-01-2017

1

IG ziet er bijzonder amateuristisch uit

Ik sta op het punt om te gaan beleggen en via via kwam ik bij IG terecht. Denk maar niet dat ik hier mijn geld in ga investeren. De site ziet er amateuristisch uit en dat maakt dat ik het allemaal niet vertrouw. Bovendien vind ik de prijzen niet bepaald aantrekkelijk

G

Gast

23-08-2016

0

WOOWWW

Wooww check dat plaatje op die website!!!

V

vet

19-10-2015

1