Grond Investment

7.4
8

Bestellen

7.5

Service

8

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Grond Investment

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de grondmarkt? Grond Investment stelt specialist te zijn en klanten te helpen met het strategisch inkopen van grond. Lees via NederlandReview wat andere mensen van dit bedrijf vinden.

Wat is Grond Investment?

Grond Investment zorgt ervoor dat de grondmarkt transparant en inzichtelijk wordt. Grond Investment helpt klanten met het inkopen van strategische grondposities. Dit doen ze met het oog op de toekomst. Het bedrijf stelt op de website al jarenlang ervaring te hebben op het gebied van strategische verwerving van toekomstige uitbreidingslocaties in Nederland.

Historie

Grond Investment werkte in het verleden veelal in opdracht van buitenlandse en Nederlandse projectontwikkelaars. Het gaat hier om institutionele en particuliere beleggers. Op het moment van schrijven doet het bedrijf dit nu in opdracht van nationale en internationale (particuliere) investeerders.

Voordelen

Er wordt door Grond Investment aangegeven dat er op dit moment enorm veel vraag is naar duurzame bedrijfsruimte. Ook geeft het bedrijf aan dat de woningnood erg hoog is. Er moet volgens het bedrijf sneller ontwikkeld en meer gebouwd moet worden. Grond Investment biedt haar klanten de optie om te investeren in potentiele bouwgronden. Deze gronden zijn gelegen door heel Nederland.

Op het moment dat je als klant gaat investeren in grond betekent dit dat je de eigenaar wordt. Dit wordt officieel geregistreerd in het kadaster. Met uitzondering van een bestemmingswijzigingen of onteigening, bepalen de klanten zelf wat er met de kavel(s) gebeurt. Klanten zijn niet afhankelijk van anderen. De gehele procedure en regels staan op de website van Grond Investment beschreven.

Via Grond Investment worden klanten officieel eigenaar van de percelen die door Grond Investment worden ontwikkeld. Klanten ontvangen een onverdeeld aandeel. Dit betekent dat je als klant eigenaar bent van een deel van het ontwikkeling gebied. Als klant is het mogelijk om grond over te dragen. Dit kan alleen worden gerealiseerd als er medewerking door de notaris wordt verleend. Het is bij dergelijke situaties wel een plicht om het Kadaster op de hoogte te stellen.

Het laatst genoemde bedrijf stuurt vervolgens een bericht naar de nieuwe- en oude eigenaar. Mocht het zo zijn dat er een perceel wordt verkocht, is het zo dat iedere eigenaar van een onverdeeld aandeel dezelfde verkoopopbrengst krijgt toebedeeld per vierkante meter.

Klantenservice

Contact opnemen met Grond Investment is mogelijk op meerdere manieren. Dit kan telefonisch via +31 (0)20 244 32 45 of door een e-mail te sturen naar info@grondinvestment.nl. Je kunt contact opnemen voor uiteenlopende vragen of als je alleen meer informatie nodig hebt. Er is tevens een mogelijkheid om met het bedrijf te whatsappen. Het nummer voor deze whatsapp service lees je op de site van het bedrijf. Op de website van Grond Investment lees je ook veel gestelde vragen en antwoorden.

Klantervaringen bij Grond Investment?

Ben jij benieuwd naar de klantervaringen bij Grond Investment of ben je al klant bij Grond Investment? We zijn reuze benieuwd wat jij van de dienstverlening van dit bedrijf vindt. Door jouw visie met NederlandReview te delen, help je andere mensen een goede beslissing te nemen. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met betrekking tot Grond Investment? Welke diensten heb je via het bedrijf afgenomen? Wat vind je van de prijzen? Hoe kijk je terug op de samenwerking met Grond Investment?

Door jouw visie te delen met Grond Investment help je andere mensen een goede keuze te maken. Mede door jouw input gaan ze bepalen om wel of niet met Grond Investment te gaan samenwerken. NederlandReview is het onafhankelijke en objectieve platform voor bedrijfsbeoordelingen.

 

 

 

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook