Aescuvest

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Aescuvest

Ben je zoekende naar een bedrijf dat zich richt op het stimuleren en financieren van innovaties van Europese startups en MKB-bedrijven in de zorg? Wellicht is Aescuvest een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Aescuvest bekend zijn.  


Wat is Aescuvest?

 


Aescuvest is een platform dat zich volledig richt op het stimuleren en financieren van innovaties van Europese start-ups en MKB-bedrijven in de zorg. Met behulp van een volledig digitaal proces stelt het bedrijven in staat geld op te halen en geeft het EU-burgers de kans om, over landsgrenzen heen, te investeren. Het bedrijf biedt zowel particuliere als institutionele beleggers toegang tot de bedrijven die volgens hen in de kern zorgsectoren, biotechnologie, medische technologie en digitale zorg zijn.


Net als bij beleggingen op basis van een prospectus hebben deze investeringsvoorstellen een grondig goedkeuringsproces doorlopen. Asclepius was de Griekse god van geneeskunde en genezing. Aescuvest is afgeleid van zijn Latijnse naam, Aesculapius, en van 'investering'. Aescuvest stelt een interactief netwerk te hebben gecreëerd om iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van de gezondheidssector samen te brengen. Aescuvest wordt aangestuurd door een team van specialisten in geneeskunde en technologie, financiën en recht, marketing en verkoop en begeleidende faculteiten.  


Startups

 


Startups bouwen aan de economie van de toekomst. Ze verstoren oude markten en vinden nieuwe manieren om problemen op te lossen. Rijke investeerders hebben altijd kunnen investeren in dit soort opwindende kansen en kunnen profiteren van een groot rendement als de bedrijven hun ambities waarmaken. Tot voor kort was het grootste deel van het grote publiek uitgesloten van vroege bedrijfsinvesteringen.


Equity crowdfunding heeft dat volgens het bedrijf allemaal veranderd. Het stelt bedrijven in staat om financiering te zoeken bij een breed publiek, onder een verminderd openbaarmakingsregime. Deze investeerders zijn in staat om een groot aantal kansen te screenen en te vergelijken, om hun eigen weloverwogen beslissingen te nemen. Minimale investeringsgroottes van € 1.000,- betekenen dat het een realistische toevoeging is aan iemands gediversifieerde investeringsportefeuille.  


Gezondheidssector

 


De gezondheidssector is een van de belangrijkste economische sectoren in Europa. Het groeit aanzienlijk sneller dan de economie als geheel en creëert voortdurend nieuwe banen. Ook de behoefte van minder ontwikkelde landen om een inhaalslag te maken in de zorgsector biedt op de lange termijn enorme exportkansen. Er zijn veel redenen waarom deze markt in de toekomst blijft groeien ondanks de kostendruk van de betalers (zorgverzekeringen, overheid).  


Dit blijkt uit demografische ontwikkeling zoals hogere gemiddelde levensverwachting, wetenschappelijke vooruitgang zoals nieuwe kennis en betere technologieën. Andere elementen die worden benoemd zijn welzijn, zoals het vergroten van het gezondheidsbewustzijn en de noodzaak van verdieping in minder ontwikkelde landen.


Er wordt aangegeven dat institutionele beleggers deze factoren al lang waarderen. De sector is volgens bedrijven een van de favorieten van beleggers op de beurzen en voor investeringen buiten de beurs door business angels, private equity of venture capital-bedrijven.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens samengewerkt met Aescuvest? Ben je tevreden over de diensten van Aescuvest? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker in zee met deze organisatie? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Mede dankzij jouw inbreng kan NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)