Reaal verzekeringen

5.7

Bestellen

5.2

Service

5.3

Prijs

4.9

Levering

40.9%

Zou hier weer kopen

Reaal verzekeringen

Wat vinden anderen van Reaal verzekeringen? Het is goed om te ontdekken wat anderen van een bedrijf vinden, voordat jij er een dienst of product gaat afnemen. Je krijgt een goed beeld door de beoordelingen te lezen. Op NederlandReview verzamelen we reviews, ervaringen en beoordelingen over bedrijven. Als jij een oordeel over Reaal verzekeringen hebt dan is het goed om deze met ons te delen op NederlandReview. 
Reaal verzekeringen is een verzekeraar welke al vele jaren actief is op de Nederlandse markt. Reaal regelt het allemaal! Is de slogan waar ze zeer bekend mee zijn geworden in Nederland. 

Over Reaal verzekeringen

Een verzekering sluit je niet iedere dag af. Als je besluit om er dan een af te sluiten dan is het belangrijk om een goede te kiezen. Klanten kunnen op basis van hun financiële situatie een goede keuze maken. Het is belangrijk om de juiste verzekeringen te kiezen welke bij je persoonlijke situatie past.  
Reaal verzekeringen is ontstaan als een sociaal vangnet voor de werkende klasse. Het is dus altijd een verzekeraar geweest welke midden in de maatschappij heeft gestaan. De klanten stonden altijd bovenaan. Helaas zijn de idealen door de jaren heen wat verwaterd. Een eeuw later zijn ze gelukkig weer terug gegaan naar de basis. Een eeuw aan ervaring leert hun dus dat centraal staan in de maatschappij veel belangrijker is.  
Natuurlijk is de maatschappij de laatste jaren ook sterk veranderd. De overheid trekt zich steeds meer terug en mensen moeten steeds meer zorgen voor hun eigen toekomst en zekerheden. Hier kan Reaal verzekeringen dus een belangrijke rol bij gaan spelen. De diensten van Reaal verzekeringen

Reaal verzekeringen biedt een groot aantal verzekeringen aan. Hieronder hebben we de belangrijkste groepen en verzekering voor je opgesomd. Dit zijn de belangrijkste verzekeringen van Reaal verzekeringen:

-    Huis
o    Inboedelverzekering 
o    Woonhuisverzekering 
o    Woonpakket 

-    Recht
o    Aansprakelijkheid 
o    Rechtsbijstand 
o    Verkeersrechtbijstand 

-    Nabestaanden
o    Overlijdensrisico 
o    Uitvaart 

-    Lijfrente
o    Lijfrente komt vrij 
o    Lijfrente opbouwen 

-    Vervoer
o    Autoverzekering 
o    Oldtimerverzekering 
o    Motorverzekering 
o    Bromfietsverzekering 

-    Reis
o    Doorlopende reisverzekering 
o    Caravanverzekering 

-    Persoonlijk
o    Arbeidsongeschiktheid 
o    Ongevallen 

-    Beleggen
o    Vermogensverzekering 


Klachten of tips over Reaal verzekeringen

Ook bij Reaal verzekeringen kan het natuurlijk gebeuren, dat er iets niet zo loopt zoals je het graag zou zien. Het is dan belangrijk om kenbaar te maken dat je ontevreden bent over iets. Je kunt een klacht indienen of gewoon contact opnemen met Reaal verzekeringen. Op die manier is het mogelijk om het probleem op te lossen. Er is geen speciale pagina om complimenten of klachten in te dienen. De contactpagina toont echter duidelijk aan hoe je contact kunt opnemen met hun.  

Wat vind jij van Reaal verzekeringen?

Heb jij een ervaring en oordeel over Reaal verzekeringen welke je graag wilt delen? Maak dan gebruik van de mogelijk van NederlandReview om je beoordeling over Reaal verzekeringen achter te laten. Je helpt er anderen mee om een goed beeld van Reaal verzekeringen te krijgen. 


 


Hypotheek of levensverzekering? Hoe goed is reaal en hoe blij zijn consumenten met de klantenservice? Lees ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (22)

Uitvaartverzerking

Vader overleden en gemeld aan tussenpersoon Zuyderleven, maar deze laat tot 3x niks van zich horen. Probleem aangemeld bij verzekeraar Reaal, alle papieren meegstuurd (akte, polis, ID, bankafschrift). Teruggebeld door tussenpersoon, weer alle papieren toesturen. 's Avonds ontvang ik een URL van Reaal, waar ik een digitaal formulier moet invullen en ondertekenen en de benodigde bestanden WEER moet bijvoegen. Hoeveel mensen van boven de 50 jaar, kunnen een digitale PDF editten, digitaal ondertekenen en digitale bestanden bijvoegen ?????? Is dit hoe Reaal ontzorgt is (zie Reaal slogans: "Foutje, bedankt", "Reaal regelt het allemaal" of "Reaal. Realist in verzekeren". Het is in mijn ogen een ontmoedigingsbeleid op het verkeerde moment (overlijdens periode). 2 dagen later ontvang ik een e-mail van Reaal dat mijn moeder zich digitaal moet legitimeren, vanwege de strijd tegen het witwassen en terrorisme! Serieus????? We hebben het hier over een paar duizend euro (geen miljoenen), wat jarenlang door de gezamenlijke rekening van mijn ouders (85 en 87 jaar) betaald is, en dit bedrag moet nu op dezelfde rekening uitgekeerd worden. Hoe ongepast is het om een vrouw van 85 te onderwerpen aan een digitale identificatie, de kinderen op te zadelen met het veelvuldig sturen van allerlei formulieren ter uitbetaling van de uitvaartverzekering, in de droevige periode van het overlijden van hun vader.

P

Paul

11-09-2023

0

Hypotheek met verzekering

Wat een ongelooflijke grafpartij is dit zeg. Bespaar je de moeite om hier ook maar iets bij af te nemen. Extra aflossingen, kost je minimaal een half jaar. Zelfs dan is het mogelijk dat je je geld weer teruggestuurd krijgt, aangezien ze hun shit niet op orde hebben. Of op de website staat dat je betalingsachterstand hebt, terwijl ze het al maanden hebben. Zaken/wijzigingen die je op de website door geeft, komen compleet niet door terwijl je wel een bevestigingsmail krijgt. Incasso aanpassen duurt maanden en moet je tig keer voor bellen. Zelfs dan als je een formulier stuurt, krijg je ineens verzoeken om nog meer info aan te leveren. Kopie paspoort, mail maar gewoon open en bloot over het internet. Via de website kan niet. De complete mijn reaal portaal is bagger. Ze kunnen het net zo goed uit zetten, want je kan er compleet niets mee.

W

Willem

23-08-2023

0

Overlijdensrisicoverzekering

Mijn advies: sluit elders je verzekering af. Ik heb alleen maar gedoe gehad met Reaal, de initiële verwerking van mijn persoonsgegevens ging niet goed, ik heb mijn adres 3x moeten wijzigen voordat het overal goed stond en nu probeer ik al sinds 4 maanden mij te identificeren maar Reaal slaagt er niet in om mij de benodigde email te sturen. Ze slagen er natuurlijk wel in om mij brieven te sturen waar in dreigende toon staat dat ze geen dienstverlening bieden totdat ik geïdentificeerd ben (dus bijvoorbeeld ook geen uitkering uit deze verzekering of mutatie/opzegging ervan) en de premie mag ik ook lekker doorbetalen. Klantenservice personeel is aardig maar kan niet zien waar het probleem ligt, dus waarom ik geen email krijg, en krijgt het dus al maanden niet opgelost. Misschien is dit gewoon onderdeel van “geen dienstverlening” waar in de brief mee wordt gedreigd?

E

Eva

21-02-2023

0

lijfrente kapitaal polis - na 5 maanden nog geen uitkering

Heb een kleine lijfrente kapitaal polis een paar decenia geleden gekocht voor mijn vrouw. In februari overlijdt mijn vrouw, ik meld dit direct aan Reaal. Pas in april wordt een afkoop offerte voorgesteld waarop direct gereageerd wordt. Elke keer dat je een reactie geeft gaat een belachelijke reactie termijn van 6 weken in. Afgezien dat de polis na al die jaren niets heeft opgeleverd (behalve voor reaal) is er na 5 maanden nag steeds geen uitkering gedaan. wat een belachelijk bedrijf, even opbellen en meteen regelen, nee dat kan niet hoor hopeloos

T

tom

28-06-2022

0

Motorverzekering

Onterecht als fraudeur aangemerkt. Het gevolg is dat je in allerlei databanken wordt opgenomen als fraudeur. Ik heb uiteindelijk een rechtszaak moeten aanspannen en net voordat er een rechtzaak zou komen, wilde ze schikken. Nu duizenden euro’s later aan advocaatkosten, maar toch gelijk gekregen. Ze reageren niet op je mailtjes en belletjes, schrijven bij een claim de domste dingen op om maar een reden te hebben om je als fraudeur te bestempelen. Kortom, hier niet verzekeren!

H

Henk

04-12-2021

0

polis

Reaal is er in geslaagd om over 20 jaar beleggen negatief te scoren (20% verlies). Dat ze nog niet failliet zijn is een Godswonder. nooit aan beginnen is mijn devies..

S

sander kamphuis

20-03-2020

0

Premierestitutie uitspraak geschillen commissie kifid

Reaal weigert een teveel berekende marktpremie terug te betalen op een polis, die onder personeelscondities was afgesloten. Deze vindt dat zij geen zorgplicht heeft voor polissen van oud personeel. Deze zogenaamde kantoorposten gooien ze op een extern agentschap, teneinde niet te hoeven te voldoen aan zorgplicht. Een ordinaire rotclub is Reaal geworden,zeer slecht voor ex personeel van Deze verzekeraar en haar rechtsvoorgangers. Echt een verderfelijke mentaliteit!!

E

E.B.Jilsink

09-05-2019

0

Stroperige afwikkeling levensverzekering na overlijden.

Na het overlijden van mijn vader heb ik maanden moeten wachten op de uitkering van de levensverzekering om de uitvaart te kunnen bekostigen. Helaas is dit weer het geval na het overlijden van mijn moeder. Hier zit ik niet op te wachten. Van enige welwillendheid is geen sprake. Bah!

M

Michel

30-11-2018

0

Slechte bedrijf !!

Behandelen de slachtoffers heel slecht, tot niet ! Een slechter bedrijf dan dit bestaat niet GEEN WOORDEN VOOR REAAL. Zou hun eerder FEAAK noemen

M

Mickey

08-10-2018

0

declaratie snel afgehandeld

goedkope verzekering op zich declaratie was redelijk snel afgehandeld prima geregeld had ik niet verwacht maar was wel zo

L

l. van boheme

21-04-2018

0

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering via Reaal laten lopen. Prima dekking, lage prijs. Na de twee weken vakantie gewoon weer gestopt, ging makkelijk. Niet nodig gehad, wel goed om gedekt te zijn geweest.

F

F. Bakker

18-04-2018

0

doorlopende reisverzekering

Voor een doorlopende reisverzekering na prijzen vergelijken op websites gekozen voor Reaal. Was snel afgesloten en de prijs is voordelig met een nette dekking, dus ik ben tevreden. Gelukkig verder nog geen gebruik van hoeven maken

M

Marieke

30-10-2017

0

slecht telefonisch geholpen na invullen webformulier

In februari op de website van Reaal een adreswijziging ingevuld. Mijn vader heeft ooit voor zijn kinderen een uitvaartverzekering afgesloten en wij mogen nu ook de polissen hiervoor thuis krijgen. Op de website dus het formulier ingevuld en duidelijk aangegeven wie er gaat verhuizen met naam en geboortedatum. Dit 3x gedaan ook voor mijn zussen. Inmiddels kregen wij vanuit reaal de post voor iedereen op mijn huisadres. Hierover al 2x gemaild maar nooit goede reacties. Zojuist gebeld en ik had het zelf helemaal fout gedaan. Het blijkt dat het webformulier niet correct is en dat zij de wijzigingen dus niet hadden moeten doorvoeren. Op het webformulier staat nergens een verschil tussen verzekerde en verzekeringsnemer. En ja.. hoe dat 3x fout ingevoerd kan worden door Reaal? Dat kan niemand mij vertellen. Ik kan het niet herstellen echter. Dat moet mijn vader zelf doen??? Eh... Zelf iets verkeerd doen als Reaal en dan het niet kunnen herstellen??? Oplossing is nu dat we het per post moeten gaan doen, dan kunnen we de verzekeringsnemer aanpassen. Was wel fijn geweest als we dat antwoord hadden gekregen n.a.v. ons ingevulde webformulier van 20 februari. Kortom zo spoedig mogelijk afhandelen zit er bij deze maatschappij niet in. Webformulier aanpassen ook niet. Dat is duidelijk genoeg vinden zij zelf aan de telefoon.

S

S TP

11-10-2017

0

Slechte ervaring

Bij afkoop kreeg keurig bericht maar na de eerste twee weken geen geld. Gebeld maar er was toch een form.niet. Weer twee weken later nog steeds geen geld. We maken er spoed van . Kreeg zelfde mail als in begin dus wederom gebeld ja we gaan er spoed van maken dus reken niet op snel afhandelen als reaal moet betalen.

D

Dirk

03-10-2017

0

zeer slecht.

Typisch geval roltrap omhoog houten oude trap naar beneden. Aanmelding allemaal leuk en aardig. Bij declaratie, onnodig brutaal alles doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken. Telefoon tijden (opgeteld) uren / waarvan alleen wachten. telefoon drie keer afgebroken. Klachten kunnen alleen schriftelijk er per onderwerp. zeer slecht. Uiteindelijk declaratie laten zitten en opgezegd wat al een heel traject was.

F

Frank Deurzen

15-07-2017

0

Reisverzekering snel geregeld

in een paar klikken waren we verzekerd voor ons weekje Spanje ideaal, ik weet nog dat het vroeger een enorme klus was om een reisverzekering af te sluiten. Nou, hier niet! Dekking lijkt ook prima en de prijs best laag dus ik ben tevreden hier!

B

B. Oosterbeek

22-06-2017

0

Zeer tevreden met onze verzekeringen bij Reaal.

Zeer tevreden met onze verzekeringen bij Reaal. Behulpzaam aan de telefoon met vragen (en die hebben we nogal eens) en duidelijke manier van indienen en snel uitkeren.

J

Jaap de Winter

20-06-2017

0

Wat duurt alles hier lang.

Levensverzekering bij reaal stopzetten. Erg vriendelijke mensen aan de telefoon,maar als alle benodigde stukken binnen zijn,is de uitbetaling na 4 weken nog steeds geregeld. Ik ben nu al 7 weken bezig. Echt slecht!!!

M

M. Boeree

19-04-2017

2

Beste voorwaarden ongevallenverzekering

SNS Reaal had gewoon de beste voorwaarden voor mijn nieuwe ongevallenverzekering. Heb me goed laten adviseren en ik kwam hier uit. Premie valt ook zeker mee. Afsluiten was snel gebeurd.

A

A. Kramers

15-02-2017

0

No-nonsense verzekering.

No-nonsense verzekering. Dekking is goed, afsluiten ging snel, communcatie verloopt correct en ik voel me goed gedekt.

P

P.H. Karels

10-09-2016

0