nowGo

4

Bestellen

3.3

Service

4.4

Prijs

3.4

Levering

32.6%

Zou hier weer kopen

nowGo

Verzekeren, dat doe je tegenwoordig toch gewoon simpel online. Daar komt echt niet veel meer bij kijken. Met een aantal klikken van je muis ben je voor alles verzekerd. Een verzekering afsluiten is dus geen probleem meer, maar met zoveel spelers op de markt is het wel lastig om te kiezen welke verzekeraar het beste voor jou is. Daar willen we op NederlandReview een handje bij helpen. Ben je namelijk van plan een verzekering af te sluiten bij nowGo? Lees dan hier de reviews van klanten die al een verzekering hebben afgesloten en leer van hun ervaringen. Je kunt namelijk veel informatie vinden over de verzekeringen bij nowGo, maar door de reviews weet je nu ook alles over de verzekeraar zelf.


Over nowGo

NowGo is een nieuwe label van verzekeraar Vivat (voorheen bekend als Reaal). Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Zo omschrijft nowGo de verzekeringen die je bij hen kunt afsluiten. Ze willen simpele online oplossingen bieden en helpen om klanten altijd de beste keuze te bieden. NowGo is echter nieuw in de markt van verzekeringen. Ze brengen echter de ervaring van VIVAT met zich mee, omdat zij een label zijn van deze verzekeraar. NowGo weet dat online diensten niet altijd transparant en informatief zijn, daar willen zij verandering inbrengen. Bij nowGo vertellen ze klanten altijd precies hoe alles in elkaar zit, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. De verzekeraar is nog klein, maar NowGo heeft grote ambities.


Diensten van nowGo

Bij NowGo kan je verschillende verzekeringen afsluiten. Ze hebben voor klanten een autoverzekering, doorlopende en kortlopende reisverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en AirCare. Deze laatste verzekering is speciaal voor ongelukken tijdens je vliegtuigvlucht. Je vindt op de website van NowGo alle informatie over de verschillende verzekeringen en kunt de verzekering meteen online afsluiten. Je kunt nowGo ook volgen op Facebook en Twitter voor alle nieuwe mogelijkheden en extra’s die aan de verzekeringen worden toegevoegd.
Contact opnemen met nowGo

Heb jij schade opgelopen die je wilt melden? Op de website van nowGo vind je een speciale contactpagina voor het melden van schade. Er staat voor iedere verzekering apart uitgelegd hoe je het beste contact kunt opnemen. Gaat er bij jou steeds iets mis tijdens het online afsluiten van een verzekering? Kijk dan altijd eerst of de chat op de website online is. Dit is de snelste manier om met een medewerker te spreken. Je kunt hier terecht voor vragen, klachten en opmerkingen. Is de chat offline, neem dan contact op met de klantenservice van nowGo. Je kunt naar de klantenservice bellen of een bericht sturen via Twitter en Facebook.


Schrijf een review over nowGo

Heb jij een autoverzekering afgesloten bij nowGo? Of heb jij AirCare voor je reis naar New York? Vertel dan alles over jouw ervaringen met Nowgo hier op NederlandReview. Kun je eenvoudig een verzekering afsluiten? Geeft de klantenservice altijd professioneel advies? Kun je op de website alle benodigde informatie vinden? Geef jouw mening en laat weten of jij andere klanten aanraadt een verzekering af te sluiten bij nowGo.


Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering of reisverzekering, bij nowGo zit je goed. Lees hier de reviews van klanten over Nowgo.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (43)

Schade veroorzaakt door derden

Wat een slechte verzekering. Schade opgelopen door kapotte leiding van WML op de straat. De kosten van eigen risico en alle gevolgschade voor onze eigen rekening omdat ze zeggen dat de leiding niet is gesprongen door onzorgvuldig handelen en dat wij dat moeten aantonen als dat wel zo is. Ik vraag mij af waarom ik een verzekering heb!!!Nooit meer bij nowgo, incasseren hun geld en dan houdt het bij hun op.

M

Mariëlle Aarts

24-09-2021

0

Inboedel

Niet aan deze verzekering beginnen. Jaren verzekering betalen. En als je een keertje wat hebt, doen ze moeilijk. Bedankt voor niks. En aan die klantenservice heb je ook weinig.

J

JIMMY

22-02-2021

0

Autoverzekering

We kennen allemaal wel de verzekeringsmaatschappij die er als 1e bij is wanneer je moet betalen maar als er iets gebeurd en je wilt de schade verhalen dan loop je tegen een muur op waar je niet doorheen komt. Ze volharden in regels en procedures en als klant heb je het nakijken. Als dat het beeld is van jou ideale verzekeringsmaatschappij dan kun je gerust met NowGo in zee gaan. Ik had in mijn contact helemaal geen schade te verhalen bij NowGo, maar het betrof een andere situatie. Het verhaal is te lang omdat hier helemaal uit de doeken te doen maar ik wil iedereen waarschuwen voor deze firma. Want het woord klantgericht komt in hun organisatie niet voor. Ze verschuilen zich achter de regels en procedures want dat zou het beste zijn voor de klant. Anno 2021 kom je als bedrijf hier niet meer mee weg. De wereld veranderd. De meeste bedrijven gaan daar in mee. NowGo niet. Die is alleen maar op uw geld uit. Ik ben niet zo van het afkraken en klakkeloos iets posten, maar in dit geval heb ik heb het bedrijf tot 4x toe de mogelijkheid gegeven om tot een klantgerichte oplossing te komen maar ze blijven volharden in hun procedures. Daarom mijn review

E

Erik

19-02-2021

0

All risk auto verzekering

Alleen maar minpunten. Onprofessioneel en asociaal gedrag en zo word je dus ook behandeld als je na zes jaren krassen op je lak hebt. GO! NOW! Geen seconde langer bij Dit soort volk blijven

S

Stultiens

19-11-2020

0

kortlopende reisverzekering

begin van dit jaar een reisverzekering afgesloten , ging op vakantie naar nice eenmaal daar brak corona uit niet echt een relaxed gevoel om eenmaal daar te lezen dat je verzekering niets voor je gaat doen..daar neem je immers een reisverzekering voor

C

c thomkins

18-09-2020

0

Opstal Inboedel en WA

Zoals zo vaak, je claimt nooit en gebeurt er dan iets dan hebben ze wel een reden om niet uit te betalen: "In de tuin is niks gedekt!" Val je gezicht en bril vooral niet over de drempel naar buiten kapot maar naar binnen. Misschien heb je geluk en krijg je iets voor je premie terug.

S

Sophia Otten

11-09-2020

0

Reisverzekering

6 jaar klant elke maand betaald en wij vragen 1 keer een kleine vergoedingen en ze doen niks!! Beloftes worden niet nagekomen, verschuilen zich achter een pandemie. Wij snappen best dat wij niet alle gemaakte extra kosten terugkrijgen maar verwachten wel een compensatie vanuit hun kant. Wel van iedereen geld cashen maar niks willen uitkeren. Meteen opgezegd uiteraard!

C

Celeste Hoogland

06-04-2020

0

Doorlopende reisverzekering

Werkelijk weggegooid geld. Ik heb schade opgelopen op vakantie. En ja hoor, deze verzekeraar vergoed geen schade. Zelf diefstal van paspoorten wordt niets mee gedaan. Zeer slechte verzekeraar met zeer slechte kennis. Ze vragen zelf aangiftes van zaken waarvoor geen aangifte gedaan kan worden. Of ze verwachten een bepaald gedrag van mij. Ongelofelijk.

R

Rick

14-10-2019

0

nowgo de naam zegt het al

26 jaar schadevrij en mijn vrouw werd van achteren aangereden. ten eerste duurde het meer dan een jaar voor de schuldvraag bekend werd. Voordat dat gebeurde gingen er diverse telefoontjes aan vooraf met de mededeling dat er ineens getuigen waren opgedoken bij de tegenpartij terwijl er geen contact werd opgenomen met onze eigen getuigen en politierapport. Na mijn vraag of het NOWGO beter uitkwam als dochtermaatschappij van de tegenpartij ons schuldig te laten zijn werd de beste man aan de andere kant van de lijn boos daarop heb ik gevraagd naar de verklaringen en adressen van de nieuwe, na een jaar, opgedoken getuigen. De adressen kon niet ivm priveci etc. daarop de beste man gemeld dat er een rechtzaak zou volgen. waarop een week later de reactie kwam dat wij in het geliojk werden gesteld en uitkering volgde. na enkele maanden kreeg mijn vrouw een kleine schade door eigen schuld en werden de schadevrije jaren van 26 naar 10 teruggeschroefd wat gangbaar is. Wel werd de premie in het nieuwe jaar verhoogd van 17 euro naar 35 euro terwijl bij een echt verzekeraar, nu centraal beheer, met dezelfde 10 jaar een premie berekend van 21 euro. NOWGO`s wraakactie ? of gewoon een k.t maatschappij waar je niet moet wezen

L

los

24-09-2019

0

Teveel betaalde premie binne 2 weken terug gestort.

Toen wij tot de ontdekking kwamen dat er een voertuig verzekerd was dat niet meer in ons bezit is. Heb ik nowgo telefonisch benaderd. Er werd aangegeven dat er binnen 5 werkdagen contact opgenomen zou worden middels een mail. Na 3 dagen mail ontvangen met een toezegging beëindigen van verzerking. En de teveel betaalde premie, is binnen 10 werkdagen terug gestort. Nette afhandeling.

N

N. Van der Vinden.

14-05-2019

0

on aangekondigd

de premies zijn omhoog gegaan. en eerst had ik een eigen risico van 0€ nu van 150€!?!?!?!?

A

Anita

29-03-2019

0

slechtste verzekeraar ooit

Bizar slechte verzekeraar. Hebben hun processen totaal niet op orde. Onlangs heb ik hier drie verzekeringen afgesloten, op de polisbladen van alle drie de verzekeringen stond de verkeerde naam vermeld terwijl ik dit goed heb doorgegeven (heb ik nog nagekeken). Na herhaaldelijke verzoeken om dit aan te passen ben ik nu 2 maanden verder en zijn slechts 2 van de 3 polisbladen correct aangepast. Ik heb nu in totaal 10 keer gemaild naar ze met het verzoek het laatste polisblad ook in orde te maken. Hierop krijg ik echter geen eens reactie! Echt een belachelijke gang van zaken en ik raad iedereen aan om hier niets af te sluiten. Als iets simpels als een polisblad al problemen oplevert, hoe moet het dan wel niet gaan als je een schade uitgekeerd wil hebben? Ik zit helaas een jaar vast aan dit waardeloze bedrijf maar zodra deze termijn voorbij is ben ik weg.

N

Nick

06-03-2019

0

WAARDELOOS: SPAMMEN ZONDER AFMELDBUTTON EN GEEN SERVICE

Waardeloos bedrijf: SPAMMEN je meerdere keren op een dag met nieuwsbrieven ZONDER afmeldbutton. Via Facebook chat doet men alsof ze je niet kunnen uitschrijven zonder je persoonsgegevens. Men komt met een onzin verhaal aanzetten over "dat het niet hun schuld is dat hun email in de spambox komt en dat je dit kan wijzigen". Geen idee welke simpele ziel deze simpele ziel op de klantenservice heeft gezet.

E

Evert

08-01-2019

0

Onverwacht goed

Je hoopt hem nooit nodig te hebben: een annuleringsverzekering. Maar als het dan toch het geval is ben je blij dat je hem hebt en dat alles goed geregeld is. We waren net twee dagen in Turkije om te genieten van onze welverdiende vakantie. En toen werden we gebeld door mijn zwager: het gaat niet goed met schoonmoeder. Gelijk komen! We belden onmiddellijk met het noodnummer van Nowgo. Binnen een half uur belden ze terug: u kunt over twee uur vliegen naar Amsterdam. We hadden business class tickets en er stond op Schiphol een taxi klaar. Gelukkig waren we op tijd: de volgende dag is mijn schoonmoeder overleden. De auto die nog op Düsseldorf stond geparkeerd is zelfs opgehaald. En taxikosten van het hotel naar denluchthaven alsmede telefoonkosten zijn allemaal keurig vergoed. Hartelijk dank NowGo!!!

R

Ronald

17-12-2018

0

Te hoge Premie betaald

Voor de overnames al jarenlang verzekerd bij de vorige verzekeraars. Tot mijn verbazing kwam ik er achter dat ik te veel betaalde. Als ik nu een nieuwe autoverzekering afsluit betaal ik €200,- minder premie per jaar dan nu het geval is. Telefonisch om opheldering gevraagd, antwoord van nowGo: "U zegt uw huidige verzekering op en vraagt een nieuwe aan" Uiteraard geen restitutie van de afgelopen te veel betaalde jaren. Dit bedrijf is er alleen maar op uit om de premies te innen, liefst zonder iets uit te betalen

H

Hans

10-12-2018

0

goedkoopste reisverzekering

Ik zocht gewoon naar de goedkoopste reisverzekering en die vond ik bij nowgo. Afsluiten was zo gedaan, heel handig want om daar nou veel tijd aan te besteden. Gelukkig is er niks geks gebeurd onderweg dus we hebben niets hoeven declareren achteraf, maar het is goed om verzekerd te zijn vind ik. Zeker met baggage en overstappen en dat soort zaken

R

Ralph van der Poel

07-12-2018

0

Oplichters

Waardeloos! Reisverzekering afgesloten omdat we een rondreis per camper gingen maken. Laatste dag ingebroken in de camper, alle spullen van waarde gestolen. Now Go vergoed niets, omdat de spullen in een voertuig lagen. Blijkbaar hadden we iedere keer als we de camper verlieten al onze spullen van waarde mee moeten nemen.. had net zo goed dus geen verzekering af hoeven te sluiten..

D

Dyanne

05-12-2018

1

Online reisverzekering lukt NowGo noet

Enkele dagen voor vertrek online verzekering aangevraagd. 2x bevestiging van contact. Geen polis. Inmiddels weer thuis. Kan deze partij niet als betrouwbaar en zorgvuldig kenschetsen. Zou er nooit meer mee in zee gaan. Zoek de volgende keer van tevoren naar reviews en kies voor een maatschappij die ook een telefoonnummer heeft

A

A Stalma

01-11-2018

0

annulering

Wegens spoed opname in het ziekenhuis onze vakantie moeten annuleren. Claim ingediend, echter na 30 dagen nog geen enkele reactie. Na meerdere malen gebeld c.q. gemaild te hebben is de enige reactie van nowgo : "Wij hebben druk, u moet nog even geduld hebben!" Bij het indienen van de claim werd meegedeeld dat de afwikkeling van de claim maximaal 15 dagen zou zijn.

J

Jack Richheimer

25-10-2018

0

Nowgo is no go

Fouten op de polis die ze niet corrigeren, claim.waar ze elke.keer weer opnieuw papieren vragen met als uiteindelijk resultaat dat je claim wordt afgewezen. Contact nauwelijks mogelijk. Ga naar onze Facebook groep Nowgo is No Go en plaats je ervaring

G

Gert

06-09-2018

0