Diks Verzekeringen

3.8

Bestellen

3

Service

4.5

Prijs

3.8

Levering

12.5%

Zou hier weer kopen

Diks Verzekeringen

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je de mogelijkheid hebt om verzekeringen te vergelijken? Wellicht is Diks Verzekeringen voor jou wel een geschikt bedrijf. Lees via NederlandReview welke klantervaringen er bij Diks Verzekeringen bekend zijn. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Diks Verzekeringen

 


Voor het vergelijken van verzekeringen ben je bij Dirks Verzekering aan het goede adres. Het bedrijf is in 1970 opgestart door Paul Diks. Het bedrijf heeft op het moment van schrijven meer dan 49 jaar ervaring op het gebied van het vergelijken van verzekeringen. Het bedrijf is onafhankelijk en stelt een groot aanbod van verzekeraars te hebben. Er wordt ook aangegeven dat je altijd wel een verzekering vindt die bij je past.   


Diks Verzekeringen begon in 1990 met oldtimerverzekeringen waar men uit kon kiezen. In 1997 was het tijd om de website www.diks.nl te lanceren. Het bedrijf is daarmee pionier als het gaat om het aanbieden van online verzekeringen. Diks Verzekeringen valt sinds 2018 onder de paraplu van de Voogd & Voogd groep. Op het moment van schrijven werken er 48 mensen bij het verzekeringsbedrijf.  


Hoe het werkt

 


Diks Verzekering selecteert zorgvuldig de verzekeringsmaatschappijen waar ze zaken mee doen. Deze selectie wordt gemaakt aan de hand van een aantal criteria. Je moet dan denken aan criteria zoals premie, kwaliteit van voorwaarden, ervaring met een instelling en hoe de maatschappij zich opstelt wanneer er beroep wordt gedaan op een uitkering.


Het bedrijf stelt dat je persoonlijke situatie en specifieke wensen worden bekeken als de verzekeringen vergelijkt gaan worden. Mocht het niet goed zijn krijg je binnen een termijn van 14 dagen je geld terug. Je aanvraag wordt in de regel snel beoordeeld. Dit gebeurt volgens het bedrijf 24 uur per dag en zeven dagen in de week.  


Contactmogelijkheden

 


Wil je contact opnemen met het bedrijf? Dit is op verschillende manieren mogelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 088 688 37 00. Het e-mail adres is info@diks.nl. Je kunt de klantenservice op werkdagen van 08:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds bereiken.  


Toezicht

 


Diks Verzekeringen stelt aan alle wettelijke bepalingen van de AFM te voldoen. Ze beschikken over diploma's en vergunningen die nodig zijn om aangesloten te kunnen zijn bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Diks Verzekeringen is ook aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk. Dit geeft consumenten zekerheid voor aankopen via internet.  


Premies

 


Er zijn verschillende manieren om de premie te betalen. Het bedrijf geeft aan dit graag zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden verzekeraars meerdere methodes aan om te betalen. Zo kun je kiezen voor automatische incasso, betalen met iDEAL en Acceptgiro. Bij een incasso machtig je de verzekeringsmaatschappij om het te betalen premiebedrag automatisch van je rekening af te schrijven. Bij enkele verzekeraars is het mogelijk om via iDEAL te betalen en of via een acceptgiro over te schrijven.  


Welke klantervaringen zijn er bij Diks Verzekering?

 


Ben je klant bij Diks Verzekering? Welke verzekering heb je afgesloten? Heb je alleen verzekeringen vergeleken. Wat zijn jouw ervaringen bij Diks Verzekering? Ga je hier vaker iets doen met betrekking tot verzekeringen? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Hoe heb jij de service eigenlijk ervaren? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Diks Verzekering. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw inbreng kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Autoverzekering

Eerst verzekerd bij V SP . Werd daarna voogd en voogd en nu Diks. Verzekering ging ineens van 55 euro naar 75. Vage reden van afsluit en of aansluitkosten. Telefonisch niemand bereikbaar. Uiteindelijk wel via de nieuwe verzekeringsweg, net een ander nummer. Veranderd van verzekering maar die is afgekeurd maar ze zijn wel bereid me iets anders aan te smeren. Volgens de mail rij ik nu onverzekerd rond en kan ik een boete verwachten van het RDW. Boos!!!!!

A

A de Vries

07-08-2021

0

watersportverzekering

Slechte service en communicatie, klantenbinding staat bij hun laag in het vaandel, problemen oplossen en corrigeren van door hun gemaakte fouten ook niet. Niet aan te bevelen deze tussenpersoon.

W

W. Dronkers

10-06-2021

1

Scooter verzekering

Er is voor geen mogelijkheid in contact te komen. Je krijgt elke keer een terugbelverzoek. Ik betaal elke maand netjes voor al mijn premies jaren lang. Op het moment dat hun iets moeten uitkeren kan je er naar fluiten. Ze zijn al maanden bezig en nog steeds niks ontvangen. Zeer ontevreden en zou niemand deze verzekeraar aanraden

N

Niels Hoekstra

14-04-2021

0

verzekering

Ook deze verzekering spant samen om bedrijven stuk te laten lopen die door de Corona getroffen zijn Ze moeten het hebben van de klanten maar ze handelen uit hebgier ze zullen bij schade zeker ook niet betalen zoals de grootste verzekering doet

H

hot stuf south

08-04-2021

0

Inboedelverzekering

Door misverstand een verzekering dubbel afgesloten. Deze bij Dirks proberen op te zeggen. Zijn nu twee maanden verder en nog geen vorderingen. Alleen een automatische reactie dat binnen vijf dagen wordt verwerkt. Na diverse mail geen reactie, nu gebeld. Reactie : afschuiven op de verzekeringsmaatschappij. Ruim twee maanden en nog geen enkele reactie lijkt mij best veel. Het is toch werk van tussenpersoon om klant te behartigen. Zeker niet aan te bevelen Dirks!

J

John Wong

03-03-2021

0

verzekeringspakket

Wat een ongelooflijk slechte service geeft dit bedrijf. Gewoon echt niet te geloven. Men reageert gewoon nergens op; zelfs niet als je meldt dat er een auto onverzekerd rond rijdt terwijl er een bevestiging is dat de dekking is geregeld.

G

GA van de Werken

12-02-2021

0

Verzekering moter

Absolute afrader! Mijn moter was gestolen ondanks dat deze voorzien was van 2 ART 5 motersloten en een goedgekeurd alarmsysteem. Gelukkig is mijn moter de volgende dag door de politie teruggevonden wel met een schade van circa € 3.000. Diks ( die weer namens Voogd & Voogd ) als intermediair functioneert wilt geen enkele medewerking verlenen om de schade te verhalen op de verzekeraar omdat ze zich beroepen op een clausule in de algemene voorwaarden waarin staat dat je een certificaat voor het alarm moet hebben. Nagevraagd bij Motoport de installateur en bij andere verzekeraars en het schijnt ongehoord te zijn om dit als eis te hebben laat staan zich daarop te beroepen. Komt bij 1% van de verzekeraars voor, Diks dus. Voogd&Voogd dus, daar moet je niet verzekeren. Ze keren niet uit, verzekeren heeft zo geen zin natuurlijk. Ben ook nergens gewezen bij het afsluiten van deze verzekering op deze " kleine lettertjes ". Gr. Jelle.

J

Jelle

05-11-2020

1

autoverzekering

Snel afgesloten en goede dekking wat mij betreft hier. Mijn vrouw had dit gevonden. Ik kende Diks aanvankelijk niet. Betere voorwaarden dan wat wij voorheen hadden. Daarom nu overgestapt.

T

T. Tegelaar

29-04-2020

2