Blijdatikrij

6

Bestellen

6.5

Service

7

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Blijdatikrij

Wat? Heb jij het al gehoord? Wat ze zeggen over dit bedrijf? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees op onze site meer over dit bedrijf en wat anderen zeggen. 

Over blijdatikrij.nl

Het bedrijf richt zich op pechhulp in Nederland en Europa voor de auto. Wanneer je ergens een keer pech hebt dan kun je hier gebruik van maken, zelfs in je woonplaats. Er zijn meer dan 450 medewerkers welke je graag helpen. Ze doen dit dag en nacht. Het kan gaan om sleutelhulp, een transport of de zorg voor de inzittenden. Het bedrijf werkt in Nederland en heel Europa.  

Pech met de auto komt gewoon voor! Zo nuchter zijn ze bij dit bedrijf om dat zo te constateren. Zelfs met beter auto’s, betere wegen en met mobiele telefoons is dit het geval. Gemiddeld hebben de leden eens in de 5 tot 8 jaar pech. Natuurlijk weten ze niet wanneer dit gebeurt. Ook is het een gemiddelde en kan het bij jou ieder jaar het geval zijn. 

Natuurlijk zorgt het bedrijf ook voor vervangend vervoer. In meer dan 90 procent van de situaties is dit nodig. Bij hun is dit dus snel en goed geregeld. 

Achter het bedrijf zitten een aantal eigenzinnige ondernemers welke de zaken wille veranderen en de wereld willen opschudden. Ze zijn gefocust, onderzoekend, hebben lef en zijn nog steeds leergierig. Het zijn pioniers op het gebied van introduceren, verbeteren en het koppelen van diensten voor het auto rijdende publiek in ons land. Het is eigenlijk een ouderwetse (maar dan online) automobielclub. Ze zijn er voor hun leden en helpen op het gebied van mobiliteit. 

Diensten van blijdatikrij.nl

Het bedrijf biedt pechhulp aan voor de autorijders. Ze hebben een uitstekende dienstverlening voor een eerlijke prijs.

Klachten, tips en complimenten over blijdatikrij.nl

Ben je ergens ontevreden over? Dan moet je dit natuurlijk kenbaar maken. Het is goed om je stem te laten horen om zo kenbaar te maken wat er misgaat. 

Heb jij ervaring met blijdatikrij.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!


 


Handige pechhulp? Beter dan route mobiel of ANWB? Lees er alles over van automobilisten die u voorgingen en ervaringen hebben met blijdatikrij.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Europa service blij dat ik rij

Nadat mijn auto op zijn dak terecht is gekomen het alarmnummer van blij dat ik rij gebeld. Reactie van telefoniste: "Dat is schade, wij kunnen niets voor u doen, regel het maar met uw verzekeraar" Deze club is heel snel met geld incasseren maar de service de ze beloven bij het afsluiten wordt niet geleverd. Geen abonement afsluiten bij deze club.

P

Pedro

30-09-2022

1

Bij pech verzekerd van hulp

Bij de ANWB moet je altijd veel geld betalen bij pechhulp, maar dat valt bij Blijdatikrij nog reuze mee. Ik vind het helemaal handig dat je gewoon een pas kunt kopen voor het hele gezin. Hierdoor is iedereen verzekerd van hulp bij pech en dat is wel net zo handig. Geldt overigens niet alleen voor auto's, maar zelfs voor fietsen, brommers en campers. Je betaalt jaarlijks lidmaatschapskosten en daar komt dan nog wel een vaste eigen bijdrage bij wanneer je pech hebt. Weet niet precies hoeveel dit is zo, maar het was in ieder geval nog goedkoper dan de service van de ANWB.

R

Ronnie Dolfsma

23-02-2017

1

Goedkope pechhulp voor hele gezin

Onze kinderen hebben inmiddels allebei de beschikking over een rijbewijs en een auto en ook mijn man en ik hebben beiden een auto. Mijn man en ik waren jarenlang aangesloten bij de ANWB, maar dit liep behoorlijk in de kosten. Toen we op zoek gingen naar een goedkopere mogelijkheid, kwamen we bij Blijdatikrij terecht. Hier krijg je als gezin een pechpas waarop ook je kinderen staan. Het is in ieder geval een stuk goedkoper. Mijn man had laatst 's avonds laat pech gehad met zijn auto en enkele minuten later stond er ook al een monteur om het probleem te verhelpen. Ideaal!

M

Maria Beens

15-12-2016

0

Blij dat ik rij pechhulp

Was helemaal vergeten om pechhulp te regelen voordat mijn vrouw en ik op vakantie vertrekken naar Frankrijk. Kende blijdatikrij zelf niet, maar de buurman attendeerde mij hierop. Snelle service.

D

Dhr Zwoerd

10-08-2016

0