NederlandReview

  Ervaringen Total Tankpas

  Tank je altijd bij een (Express) tankstation van Total in de buurt, maar heb je nog niet bekend met hun tankpas en Total Club? Hier lees je recensies, meningen en beoordelingen van automobilisten en motorrijders die je voor gingen. Hoe bevalt de spaarpas in gebruik? Druppelen de punten een beetje snel met de benzine of diesel binnen? Bevallen de artikelen uit de webshop? En als je straks zelf de spaarkaart een tijdje in gebruik hebt, kom dan gerust nog eens terug om een review achter te laten. Zo help jij op jouw beurt weer de mensen na jou met het maken van een keuze!

  Gratis sparen

  Kortingen, cadeaus, gratis en voordeel zijn woorden die veel mensen als muziek in de oren klinkt. Zeker als we er eigenlijk maar weinig voor moeten doen. Ongemerkt sparen dus. Noem het een soort van slapend rijk worden. In sommige gevallen ben je dan dubbelop voordelig uit: goedkope kwaliteitsproducten én gratis punten. Lees wel altijd even de voorwaarden, want zo voorkom je teleurstellingen.

  Maar voor wat?

  Dat kan voor van alles en nog wat zijn. Bioscoopbonnen, dinercheques, pannen, föhn of haardroger, cadeaukaarten voor winkels of webshops, keukenbenodigdheden, puzzels, bordspellen, verlichting, Disney, weegschaal, krultang of stijltang, giftsets, dashboardcamera’s, enzovoort. Ook is het vaak mogelijk om korting te krijgen op activiteiten zoals een slipcursus, skydiven, off-road rijden of paintballen. Vaak is het ook mogelijk om met de gespaarde punten donatie te doenaan een goed doel.


  De juiste brandstof verhoogt de prestaties van de auto, motor of vrachtwagen, maar vliegen hoort daar doorgaans niet bij

  De tankpas van Total: Total Clubcard

  Een van de plekken waar je ongemerkt kunt sparen, is bij de tankstations van Total. Bij iedere afgerekende tankbeurt, spaart de klant punten. Total Clubpunten om precies te zijn. Doorgaans één punt per liter motorbrandstof, tenzij je Total Excellium tanks, want dan krijg je er twee per liter. Daarnaast krijgen klanten op een deel van de artikelen die in de tankshop verkocht worden een punt per euro. Die Clubpunten en het spaarsaldo lopen dus vrij makkelijk op. Deze kunnen ingewisseld worden voor bijvoorbeeld gratis cadeaus, uitjes, brandstof of autowassen in hun Carwash.

  Geïnteresseerden kunnen de gratis pas aanvragen en via de webshop van de Total hun spaarpunten gebruiken als betaalmiddel. Daar hebben ze keuze uit categorieën zoals Gaming, Belevenissen, Elektronica & Gadgets, Huis & Tuin, Speelgoed & Hobby, Mooi & Gezond, Cadeaukaarten (naast allerlei giftcards en e-vouchers, staan hier ook goede doelen als CliniClowns, waaraan gedoneerd kan worden) en Total Happy Fuel Cards.

  Maar de Total Clubcard bevat ook nog een service, namelijk Total Assistance. Klanten die het hele jaar door Excellium in de tank van de auto gieten, kunnen daarmee gratis gebruik maken van deze pechhulpdienst. Daarnaast zijn er acties speciaal voor kaarthouders, zoals extra korting op een autowasbeurt. Ook is het mogelijk om bonuspunten te innen als er meer dan 200 liter getankt wordt per kwartaal. Als je veel op de weg zit, zou dit nog wel eens voordelig kunnen zijn.

  Ook is het mogelijk om jouw Clubcard te koppelen aan jouw favoriete amateurvoetbalclub. Op die manier kun je voor hen geld sparen. Misschien een idee voor de plaatselijke voetbalclub van de kinderen?

  Recensies sparen

  Die sparen wij dus. Het voordeel daarvan is dat mensen die interesse hebben in producten, diensten of bedrijven, daardoor de reviews van ervaringen en meningen van consumenten die hen voor gingen kunnen lezen. Jouw beoordeling over de spaarkaart van dit benzinestation helpt toekomstige klanten dus bij het maken van een keuze!

  Total Tankpas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Total Tankpas

  Uw beoordeling