Laadpaal Outlet.nl

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Laadpaal Outlet.nl

Ben je op zoek naar laadpalen en/of toebehoren voor elektrische auto’s? Dan is Laadpaal Outlet wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Laadpaal Outlet?


Via Laadpaal Outlet is het mogelijk om laadpalen en accessoires voor elektrische auto’s aan te schaffen. Een laadpaal wordt gebruikt om een wagen op te laden. De voorraad bestaat uit palen van uiteenlopende merken zoals Solar Edge, Newmotion en anderen. Het is mogelijk om direct te bestellen, maar ook om een offerte op te vragen. Orders die voor 15:00 uur ’s middags worden geplaatst, zullen dezelfde dag nog worden verstuurd. Voordeel hiervan is dat je snel over je aankoop kunt beschikken.


Laadpalen


Volgens de mensen van Laadpaal Outlet kunnen klanten met een laadpaal profiteren van vele voordelen. Zo wordt er aangegeven dat een laadpaal veel comfort biedt en duurzaam is. Ze zijn altijd beschikbaar en werken eventueel op eigen groene stroom. Er is in Nederland een selecte groep personen die al elektrisch rijdt. Installaties zijn vaak binnen 10 werkdagen te realiseren. Jouw paal kan beveiligd worden met een wachtwoord en laadpas. Zo zorg je dat onbevoegden er geen gebruik van kunnen maken. Thuis kan er opgeladen worden met een 230 volt aansluiting.


Verzendinformatie


Op de productpagina's staan de levertijden vermeld. Er wordt geleverd in Nederland, België en Duitsland. Naar België/Duitsland kan de verzendtijd een werkdag langer in beslag nemen. Er kan wel vanuit meerdere landen besteld worden. Voor pakketbestellingen wordt samengewerkt met transportbedrijven PostNL, DPD en GLS. Deze bedrijven garanderen volgens Laadpaal Outlet een rappe en betrouwbare levering. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van een pakket. Het exacte bedrag wordt altijd gecommuniceerd voordat je een bestelling plaatst.


Herroepingsrecht


Ben je niet tevreden met een product? Wil je je bestelling om een andere reden terugsturen. Je kunt dit binnen 14 dagen doen zonder dat je een reden van opgave voor annulering hoeft door te geven. Dit is onderdeel van het herroepingsrecht. De termijn gaat van start op het moment dat je het product fysiek hebt ontvangen. Als er diensten zijn afgenomen zal de herroepingstermijn ingaan op het moment dat er een overeenkomst is aangegaan. Als je van dit recht gebruik wil maken zal je een ondubbelzinnige verklaring moeten invullen. Dit kan gedaan worden door een modelformulier herroeping in te vullen. Dit is overigens geen verplichting. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.


Klachten


Ben je onverhoopt ontevreden over een product of met de dienstverlening? Wil je zelfs een klacht indienen? Het verzoek is om klachten in eerste instantie kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar klachten@nextgenhouse.nl. Het kan gebeuren dat er een geen vruchtbare oplossing wordt gevonden. Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat kan een geschil aangemeld worden bij de Stichting Webwinkelkeur. Sinds een aantal jaar kunnen klachten ook aangemeld worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie. Als geschillen nog nergens in behandeling zijn kunnen ze ook worden ingediend bij het platform van de Europese Unie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Laadpaal Outlet? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke producten heb je besteld en ben je daar tevreden over? Hoe heb je de service en het bestelproces ervaren? We zijn enorm benieuwd naar jouw mening. We stellen het op prijs als jij jouw visie doorgeeft via een review op deze pagina.    


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Banden

autobanden 240/70/16 besteld en betaald afgeleverd bij montage bedrijf foute banden geleverd ipv 16 inch kreeg ik 17 inch hoogte en breedte waren ook niet goed Bandenconcurrent heeft ze teruggehaald en mijn geld zou worden teruggestort 3 keer gebeld nog niets ontvangen Ik wacht hier nu bijna 3 weken op voor de keuring moet ik nieuwe banden hebben ! ster voor de Bandenconcurent

A

Aad Kaat

03-07-2022

0