International Amsterdam Motor Show

10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

International Amsterdam Motor Show

Ben je op zoek naar een autoshow in Amsterdam? Wellicht is voor jou de International Amsterdam Motor Show leuk om te bezoeken. Lees wat de klantervaringen bij dit event zijn.


Wat is International Amsterdam Motor Show?


De International Amsterdam Motor Show vindt plaats in de RAI Amsterdam en is de grootste Autoshow van Nederland! In Amsterdam tref je meer dan 64.000 m2 autofun. Je kunt de International Amsterdam Motor Show van 9 tot en met 13 april bezoeken. Het is het grootste supercar event van Nederland. Op de motorshow tref je meer dan 300 Supercars, Hypercars, Electric en Classic cars.


Feestelijke opening


De Amsterdam Motor Show zal feestelijk worden geopend. Dit feest staat gepland voor 9 april. Er wordt dan een speciale IAMS Preview Night georganiseerd. Tijdens de première avond zal er een avond zijn dat bol staat van de champagne en entertainment. Er zullen ook prominenten uit de Nederlandse autoindustrie aanwezig zijn. Zij lopen rond te midden van BN-ers, coureurs, deejay's en opvallende influencers. Mocht je willen ervaren hoe het is om over de bekendste circuits van de wereld te racen dan kun je tijdens het evenement in de RAI ook plaatsnemen in een speciale F1 simulator. Dit is de grootste F1 simulator die er is en deze is van groot formaat. Je kunt er met meerdere vrienden inzitten. Je kunt ervaren hoe het is om in een AMG-Mercedes Formule 1 auto over de meest bekende circuits van de wereld.


Zeven hallen en 100 standhouders


Het evenement vindt plaats verdeeld over zeven hallen en er zijn meer dan 100 standhouders te vinden. Zij verkopen de mooiste producten en diensten op het gebied van horloges, lifestyle, audio, tuning en niet te vergeten auto's. Er is dit jaar ook weer een Car Catwalk. Dit gebeuren werd vorig jaar voor het eerst gepresenteerd en was volgens de organisatie een groot succes. De toeschouwers waren massaal aanwezig om te kijken naar de speciale auto's die af en aan reden op het speciale podium. Je ziet auto's zoals een oude Rolls-Royce die van de Koninklijke familie is geweest, maar ook een auto zoals een Bugatti Chiron.


Mustangs, Ferrari’s en Lamborghini’s


Het bedrijf stelt dat het op de 10.000 m2 in Amsterdam-Zuid een en al reuring zal zijn met driftende BMW's, Mustangs, Ferrari ‘s en Lamborghini’s. Mocht je verkikkerd zijn op autogames dan kun je jouw skills tonen tijdens het Amsterdamse motor evenement in de RAI. Er worden SIM races georganiseerd op Formule 1 circuits en er zal een ruim aanbod zijn aan verschillende autogames.


Er is ook aan de jongste autoliefhebbers gedacht. Zij kunnen in een speciale Kids Corner terecht waar je allerlei leuke dingen kunt doen. In die kidsruimte kunnen ze laten zien wat ze in hun mars hebben in het minicircuit met verschillende gamepods, raceauto's en autobanen. Voor meer informatie, ins & outs, kun je het beste een kijkje nemen op de website van de Amsterdam Motor Show.


Wat zijn de klantervaringen bij International Amsterdam Motor Show?


Ben jij klant bij de International Amsterdam Motor Show of heb je dit evenement als bezoeker bezocht? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. We stellen het zeer op prijs als je dit wil doorgeven via NederlandReview. Mede door jouw inbreng kunnen mensen een verstandige beslissing nemen. Gaan zij wel of geen bezoekje brengen aan de RAI?! Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij op deze pagina je klantervaringen deelt over dit bedrijf. NederlandReview is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

ik ga ieder jaar

ik ga hier ieder jaar heen en vind het echt superleuk. ik ga altijd met mijn pa want dit houd hier ook van. nieuwe auto's testen en allemaal goodies mee naar huis, yes!

M

mark

05-02-2020

0