Wise

5.3
5.7

Bestellen

4.9

Service

5.9

Prijs

4.7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Wise

Online bankieren zonder bank, gaat dat wel goed? Is het betrouwbaar? Veilig? Wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Hoe gaat het in zijn werk als er een creditcard bij zit? Hoe lang duurt het doorgaans voordat de ontvanger het geld ook daadwerkelijk heeft? Deze en andere vragen kunnen door je hoofd spoken als je een account overweegt bij Transferwise. Gelukkig zijn er consumenten voor je geweest die hun mening en ervaring gedeeld hebben in een review. Daarmee helpen zij de geïnteresseerden na hen bij het maken van een keuze. Toekomstige klanten hebben namelijk veel baat bij advies. Wil jij ook graag een beoordeling met de wereld delen? Schrijf dan vandaag nog een recensie.

What is it, precious? What is it?

Nee, een magische gouden ring die je onzichtbaar kan laten worden, is het niet. Het is wel een tool om internationale betalingen te doen, geld over te maken of te ontvangen, en een mogelijkheid tot sparen. Afhankelijk van welke je gebruikt, zitten er fees of kosten aan verbonden. Doordat het mogelijk is om vanaf jouw bankrekening naar het account te storten, en dit vervolgens door te storten naar bijvoorbeeld een andere buitenlandse rekening. Vaak is deze methode sneller en goedkoper, dan dat je het direct via de banken regelt. Naar het schijnt, kunnen verschillende eigen rekeningen, zowel in het binnenland als in het buitenland, samengebracht worden in zo’n online account. Dan wordt niet alleen het geld sturen nog eenvoudiger, maar ook het ontvangen.

It comes with a card?

Sommige van dit soort online accounts bieden hun klanten ook de mogelijkheid van een debitcard of creditcard aan. Daardoor kunnen er ook aankopen en betalingen buiten het web gedaan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het hotel als je op vakantie of onderweg bent. Dan is een fysieke betaalpas toch best handig.TransferWise

Dit initiatief bestaat al sinds 2010 en heeft zichzelf tot doel gesteld om internationale geldtransfers goedkoop, eerlijk en eenvoudig te maken. Daarbij bieden ze hun klanten een debit Mastercard aan. In hoeverre hun formule gewaardeerd wordt en de doelen bereikt zijn volgens hun klanten, lees je uiteraard in de recensies.

Om van deze bankiersdienst gebruik te kunnen maken, dienen nieuwe klanten een profiel aan te maken. Dit kan zowel als particulier of als bedrijf, want ook zakelijke klanten hebben toegang tot deze dienst. Om te kunnen overschrijven naar andere rekeningen, werk je net zoals bij een ‘gewone’ bank, met de IBAN.

Reviews van klantenervaringen

Werkt zo’n transaction account voor zowel particulieren als bedrijven? Of is het juist heel omslachtig? Klopt het echt dat je geen of amper transactiekosten moet betalen? Zijn de conversion fees van de ene naar de andere valuta redelijk? Hoe zit dat met zo’n borderless account? Met zoveel vragen is het prettig als mensen die de antwoorden weten, een recensie of beoordeling schrijven. Dankzij hun advies ben jij weer een beetje wijzer geworden. Wil je straks zelf ook mensen helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring. Jouw mening telt! Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (30)

Anderen bekeken ook