OHRA

6.2
6.4

Bestellen

6.4

Service

5.7

Prijs

6.2

Levering

61.3%

Zou hier weer kopen

OHRA

Wilt u goed verzekerd zijn en heeft u OHRA op het oog? Dan wilt u vast weten waar u aan toe bent, wat u kan verwachten van OHRA, maar vooral hoe u wordt behandeld. Wij van NederlandReview zeggen u niet wat goed en wat niet goed is, maar u kunt aan de hand van reviews van andere consumenten voor uzelf beslissen welke keuze u maakt. Heeft u zelf ervaring met OHRA? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen!

Over OHRA

OHRA is een verzekeringsmaatschappij die deel uit maakt van de Nationale-Nederlanden en valt onder de Delta Lloyd groep en is gericht op verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht in 1925. De naam OHRA staat voor Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere Rijksambtenaren. OHRA heeft een uitgebreid scala aan verzekeringen, waardoor er voor iedereen wel iets is wat van toepassing kan zijn. 
Stel u voor: uw buurman heeft een gloednieuwe peperdure fotocamera gekocht. Als hij de camera aan u laat zien, laat u hem per ongeluk uit uw handen vallen. Een aansprakelijkheidsverzekering kan ervoor zorgen dat de schade gedekt wordt door de verzekering.

OHRA

heeft heel wat verzekeringen ter beschikking zoals onder andere de volgende verzekeringen: 
- Auto- caravan- of motorverzekering
- Caravanverzekering
- Huisdierenverzekering
- Inboedelverzekering
- Overlijdensrisicoverzekering
- Rechtsbijstandsverzekering
- Reisverzekering
- Schadeverzekering
- Zorgverzekering
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Ongevallen verzekering
- Honden- en kattenverzekering

Diensten

OHRA biedt de diensten vooral online aan. Dat zorgt ervoor dat u zelf via uw eigen account uw verzekeringszaken kan regelen. Het voordeel hiervan is dat het snel gaat en u zelf goed kunt controleren of alle gegevens kloppen. Er wordt gezorgd voor juiste informatie bij de verzekeringen, waardoor u snel en makkelijk het overzicht heeft over de producten waarin u geïnteresseerd bent. OHRA zet ook sterk in op transparantie, door bijvoorbeeld hun jaaroverzichten en nog heel wat extra informatie te delen met Nederland. Dat zorgt ervoor dat u meteen een vertrouwd en de klantenservice van OHRA is beschikbaar per telefoon, mail of via social media. OHRA richt zich op mensen die een hoge mate van zelfstandigheid hebben, wat betreft het zelf regelen van hun geldzaken en verzekeringen. OHRA is dus een zeer direct kanaal waar je als klant rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten via de telefoon, internet of de post. 

 

Vragen of klachten voor 

OHRA
Hebt u vragen of een klacht over OHRA? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen u vast en zeker verder helpen! Op de website vindt u alle informatie die u nodig hebt om ze te bereiken. U kan ze bereiken via e-mail, de telefoon of stel je vraag gewoon via Facebook of Twitter! OHRA heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vindt u hier wel het antwoord dat u zoekt! 

Schrijf uw eigen review!
Wil u anderen laten weten hoe uw ervaring is met OHRA? Hoe verloopt de service? Wordt u er snel geholpen als u vragen heeft? Welke prijzen hanteert OHRA? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van OHRA. Zo helpt u anderen bij het maken van een beslissing! 

Bent u van plan om één van de verzekeringsproducten van OHRA te nemen? Lees dan zeker de reviews van OHRA op NederlandReview! U vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Bent u van plan om in zee te gaan met een bedrijf die u niet zo goed kent? bent u niet zeker of u een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

Anderen bekeken ook

close

OHRA

Vergelijk reviews en bekijk OHRA