Hotelopia

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Hotelopia

Hoe vaak hoor je wel niet van je vrienden dat je gewoon een prijsvergelijker moet gebruiken. Het internet geeft je toegang tot miljarden online retailers en er moet er één de goedkoopste zijn, maar hoe kun je die ene retailer vinden? Om dat probleem op te lossen, werden prijsvergelijkers ontwikkeld. Zij vergelijken de prijzen van verschillende retailers en beloven hun klanten altijd de laagste prijs. Er zijn nu echter ook duizenden prijsvegelijkers te vinden. Welke prijsvergelijker kun je nu vertrouwen en welke niet? Op NederlandReview vind je het antwoord. Lees hier de reviews over Hotelopia, een prijsvergelijker voor hotels, en ontdek alles over de ervaringen van echte klanten! 


Over Hotelopia

Op de website van Hotelopia kunnen klanten kiezen uit meer dan 70.000 hotels die verspreid zijn over 7.500 bestemmingen overal ter wereld. De hotelaanbieder is onderdeel van de Hotelbeds Group, een van de grootste touroperators van Europa. De bedrijven van de Hotelbeds Group helpen ieder jaar 30 miljoen klanten met het boeken van hun perfecte reis. Deze 30 miljoen klanten komen uit meer dan 180 verschillende landen en reizen met Hotelopia de hele wereld over. Hotelopia staat klaar voor alle individuele reiziger, of zij nu op zakenreis gaan of een plezierreis maken. Bij Hotelopia maken ze een hotelkamer boeken simpel, eenvoudig en veilig. Of je nu op zoek bent naar een luxe vijf-sterren hotelkamer of een goedkoop appartement, bij Hotelopia kun je het vinden.
Waarom Hotelopia?

-    Je bent in goede handen: Hotelopia brengt de ervaring met zich mee van een internationale reisgroep die al vele jaren ervaring heeft op het gebied van reizen. 
-    Laagste prijsgarantie: Bij Hotelopia houden ze niet van onverwachtse verrassingen en geven hun klanten dan ook altijd duidelijk informatie. Geen verborgen extra kosten, maar gewoon eerlijke prijzen. 
-    Veilig online betalen: Je moet bij online boekingen jouw betaalgegevens invullen. Hotelopia belooft alle klanten dat zij voorzichtig omgaan met hun gegevens. Alle informatie wordt namelijk versleuteld doorgestuurd om een veilige transactie te kunnen garanderen.
-    Twee betalingswijzen: Wil jij liever pas betalen bij aankomst in het hotel? Dat is bij Hotelopia geen probleem. Je hebt namelijk zelf de keuze of je direct wilt betalen, of liever bij aankomst in het hotel pas betaalt.


Klachten Hotelopia

De website heeft een uitgebreid contactformulier speciaal voor klanten met klachten. Je wordt gevraagd om het reserveringsnummer in te vullen en duidelijk uit te leggen wat er precies is misgegaan. Zodra het bericht binnenkomt bij de klantenservice, wordt er een antwoord teruggestuurd. Hotelopia heeft overigens ook een telefoonnummer dat je kunt gebruiken. Mocht je geen antwoord krijgen op het contactformulier, dan raden wij je aan om telefonisch contact op te nemen. 


Schrijf een review over Hotelopia!

Ben jij net terug van een zakenreis naar Londen? Of heb jij genoten in een vijf-sterren hotel in Brazilië? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over de hotelaanbieder! Zijn de hotelkamers duur? Werd je vriendelijk geholpen door de klantenservice? Kun je eenvoudig boeken? Vertel over jouw ervaringen met Hotelopia en laat andere klanten weten of jij de hotelaanbieder aanraadt.


Wat vinden klanten van de hotelkamers? Zijn de hotels duur? Hoe beoordelen klanten Hotelopia? Ontdek het hier in de reviews en ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)