NederlandReview

  Ervaringen Watch2Day

  Word jij van het woord kortingen altijd meteen enthousiast? Laten we eerlijk zijn, wie wordt er van kortingen nu niet enthousiast? Watch2Day heeft hun liefde voor kortingen gecombineerd met hun passie voor horloges. Elke dag worden er nieuwe deals toegevoegd in de webshop. Ben jij op zoek naar een nieuw horloge en wil je niet te veel betalen? Misschien is Watch2Day dan wel de perfecte webshop. Wil je eerst weten wat klanten van de webshop en de horloges vinden? Lees dan op NederlandReview hun beoordelingen. In de onafhankelijke reviews ontdek je alles over de ervaringen van echte klanten van Watch2Day. Zijn de kortingen namelijk betrouwbaar? Je ontdekt het hier!

  Over Watch2Day

  Er zijn 365 dagen in het jaar. Dat zijn 365 horlogedeals bij Watch2Day. De webshop doet namelijk precies wat het belooft. Elke dag is er een nieuwe horlogedeal te vinden. Soms worden er zelfs meerdere deals geplaatst. Wees er wel altijd snel bij. De deal is namelijk binnen 24 uur verlopen en op=op. Soms heb je nog de kans om ook van de gemiste deals te profiteren, maar dat is geen garantie. Soms worden er ook leuke extra’s toegevoegd in de webshop. Er zijn dus niet alleen horlogedeals te vinden. Wie weet? Misschien is er een pannenset in de aanbieding of misschien kun je sportapparatuur met kortingen kopen. Watch2Day werkt namelijk samen met andere webshops, zoals Gorilla Sports.


  Aykeevlogs zocht de duurste horloges van rappers! Misschien is één van de horloges de volgende dagdeal bij Watch2Day.

  Diensten Watch2Day

  Elke nacht om 00:00 worden de nieuwe horlogedeals geplaatst. De kortingen kunnen hoog oplopen, dus neem elke dag een kijkje in de webshop voor de nieuwste aanbiedingen. Je krijgt bij Watch2Day ook altijd de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je nooit meer geld uitgeeft dan nodig is. Alle horloges zijn overigens van originele merken. Betalen gaat ook makkelijk en veilig met iDeal, AfterPay, Bancontact, MisterCash, PayPal en CreditCard. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe aanbieding? Volg Watch2Day dan op Facebook en Instagram.

  Klachten Watch2Day

  Is er iets misgegaan met de levering? Of was je horloge beschadigd? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Op de website vind je de veelgestelde vragen die je misschien al verder kunnen helpen. Mocht je nog steeds geen oplossing gevonden hebben voor je probleem, dan kun je het contactformulier invullen. Probeer alle velden in te vullen, zodat de klantenservice je het beste kan helpen. Je kunt natuurlijk ook via Social Media contact opnemen om je klacht te melden of om een vraag te stellen.

  Jouw ervaringen met Watch2Day

  Heb jij een horloge besteld in de webshop, omdat de kortingen gewoon te mooi waren? Of zijn de kortingen echt te mooi om waar te zijn? Andere klanten horen graag over jouw ervaringen met de webshop en de horloges. Krijg je waar voor je geld? Is de webshop betrouwbaar? En kun je veilig bestellen? Schrijf een review en geef jouw beoordeling. Raad jij andere klanten aan een horloge te bestellen bij Watch2Day?

  Krijg elke dag een nieuwe horlogedeal bij Watch2Day. Zijn de kortingen betrouwbaar en veilig? Lees hier over de ervaringen van klanten in hun reviews.

  Watch2Day
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Watch2Day

  Uw beoordeling

  Yves Camani herenhorloge

  De klantenservice van Watch2Day is een regelrechte ramp.

  Het algemene beeld is duidelijk: aantrekkelijke aanbiedingen, maar de klantenservice is zó verschrikkelijk belabberd geworden dat er de laatste tijd vooral negatieve reviews komen.
  Ik ben 'vaste' klant (meer dan 10 horloges, houd het niet precies bij) en kan dat beeld beamen.
  De laatste was een 'dikke' Yves Camani waarvan de sluiting lam was. Ik had daags na ontvangst voorgesteld mij een nieuwe sluiting op te sturen waarop Watch2Day positief reageerde. Na een paar weken (en zelf steeds navragen) bleek dat niet mogelijk te zijn en kon ik het horloge ter reparatie opsturen (voor eigen kosten terwijl je bij melding van een defect binnen 3 dagen kosteloos mag retourneren).
  Na lang getouwtrek en wachten heb ik via Paypal een klacht ingediend en toen kon het, ruim een maand later, ineens wel: "Excuus, u heeft het defect inderdaad wel op tijd gemeld."
  Nu heeft Watch2Day het horloge ook al weer meer dan een maand retour en nog steeds geen enkele actie, ondanks herinneringen.

  Kortom: de aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk (goede prijs, mooie en vaak exotische modellen) maar de klantenservice is een regelrechte ramp.

  Door: Willem Wunderink13-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Michael Kors horloge

  Ik heb hier een mooi Michael Kors horloge besteld voor een fractie van de winkelprijs. Vandaag heb ik het horloge ontvangen en ik ben er helemaal weg van! Goed gedaan jongens!

  Door: Seval 05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top horloge en service

  Mooi klok voor weinig geld, bestellen was makkelijk. Had hem ook snel binnen. Ik zou zeker nog een horloge aanschaffen bij Watch2Day.

  Door: N.J05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Merk horloges, goede aanbiedingen

  Je vindt hier mooie merkhorloges en goede aanbiedingen. Bestellen was makkelijk en het horloge snel geleverd. Bedankt.

  Door: Mark van Dorp05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kapot horloge

  16 december horloge ontvangen. Ingepakt onder kerstboom. Opengemaakt op 25 december. Horloge werkt niet. 26 december geretourneerd.
  Watch2Day zegt binnen 3 dagen na ontvangst defect melden. Niet gedaan dus geen restitutie. Als ik defect horloge weer terug wil moet ik nogmaals verzendkosten betalen.
  Kennelijk hebben ze maling aan 14 dagen retourrecht waar zonder opgaaf van reden goederen kunnen worden geretourneerd voor restitutie.
  Waardeloos bedrijf.
  Eenmalig, nooit meer

  Door: J Koning 10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Smartwatch

  k ben een vaste klant van Watch2day. Ongeveer 8 horloges bij hen gekocht.
  Dit keer een smartwatch. Het horloge komt kapot aan.
  Stuur het direct terug en wil graag mn geld terug.
  Echter stuur ik het naar het verkeerde kantoor van W2D.
  Worden daar eens in de twee weken opgehaald ter beoordeling.
  Het vonnis luidt nu: sturen naar verkeerd kantoor,helaas voor u, u krijgt uw geld niet terug. Het horloge wordt voor reparatie opgestuurd.
  Ben hiermee akkoord gegaan, ben benieuwd hoelang dit gaat duren en of ze het horloge echt repareren!

  Dit is wel de laatste keer dat ik bij deze zaak iets gekocht heb.
  Ik houd u op de hoogte.
  H.G

  Even een update.
  Ik heb het horloge op 28 augustus jl besteld. Direct na levering teruggestuurd omdat het stuk aankwam. Het horloge is voor reparatie bij de horlogemaker gebracht. Hij heeft op 8 november het horloge bekeken en volgens mij terzijde gelegd, want 14 dagen later heb ik nog steeds niets gehoord.
  Al met al zijn we nu bijna drie maanden verder en denk ik ook dat de horlogemaker van Watch2day een smartwatch niet kan maken.
  Ik houd u op de hoogte.

  H.G

  6 dagen geleden een email gestuurd. Watch2day geeft geen antwoord!

  Weer 3 dagen later, nog steeds geen antwoord!

  7 dagen later, nog steeds geen antwoord. Wie begrijpt er nog wat van? Het kan toch niet zo zijn dat W2D zomaar mijn geld inpikt!

  Door: Hans Görtz01-12-2019
  Willem Wunderink13-12-2019

  De service was vreselijk slecht, je schrijft dat je hier nooit meer zou kopen, maar bij de vraag "Zou je hier ooit weer kopen?" staat de schuif op "JA". Hierdoor ontstaat de verkeerde indruk...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Horloge ordernummer 801277196

  Horloge besteld en betaald.
  10 september geld overgemaakt 142,95
  24 09 2019
  Niks ontvangen
  Probeer klantenservice te bellen die geven geen gehoor.
  Ben hier heel boos over!!
  Zou graag contact met jullie hebben.
  0637092199
  Mvg A zwaneveld

  Door: Aad zwaneveld01-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Watch2Day een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Watch2Day. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Watch2Day actief?

  Watch2Day is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Watch2Day gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.