NederlandReview

  Ervaringen Gorilla Sports

  Lees alle beoordelingen die geschreven zijn over Gorilla Sports en ontdek of dit de manier is om een gezond en getraind lichaam te krijgen. Wanneer u op zoek bent naar fitnessmogelijkheden dan kunt u ervoor kiezen om naar de sportschool te gaan. Als u een doorzetter bent en in staat bent om u hiertoe te zetten, dan is dit een uitstekende keuze. Maar voor diegene die weinig tijd hebben of liever thuis trainen, is het aanschaffen van goede fitnessartikelen een must om te kunnen werken aan een goede fitness work out. Niet alleen is het belangrijk om kwalitatief goede fitnessmaterialen te kopen, maar ook garantie speelt een rol. Heeft u een aankoop gedaan bij Gorilla Sports? Laat dan uw beoordeling achter.

  Over Gorilla Sports

  Bij Gorilla Sports weten zij als geen ander dat fitness het middel is om een gezond en getraind te blijven. Hun missie is het aanbieden van kwalitatieve fitnessapparatuur dat voor iedereen bereikbaar moet zijn. Vrijwel alle fitnessartikelen die op hun website worden aangeboden, worden door Gorrilla Sports zelf geproduceerd. Op deze manier kunnen zij lage prijzen hanteren en twee jaar garantie op alle producten geven. Dit maakt het thuis fitnessen laagdrempeliger en op deze manier kunt u zelfs met een klein budget goede fitnessartikelen aanschaffen. Indien u meer wilt weten over het bedrijf kunt u de reviews van anderen lezen voor meer informatie.


  Block B's Gorilla Dance in ë‚리나 (Nalina)

  Diensten

  Op de website van Gorilla Sports vindt u een ruim assortiment aan fitnessartikelen. Haltersets, kettlebelts, fitnessapparaten, fitnessartikelen en accessoires zijn hier eenvoudig online te bestellen. Bij het lijstje veelgestelde vragen wordt uitgebreid informatie gegeven over productadvies en de garantie op producten. Ook voor het kopen van fitnesskleding voor en mannen en voor vrouwen bent u bij Gorrilasports.nl op het juiste adres. U kunt alle producten online bestellen die u op weg helpen naar het creëren van een eigen sportschool aan huis.

  Naast trainingsapparatuur voor de krachttraining kunt u via Gorrilasports.nl tevens fitnessartikelen vinden die geschikt zijn voor aerobics en conditietraining. Steppen, touwtje springen, oefeningen op een fitnessmat of een cross training zijn goede mogelijkheden om de conditie te verbeteren zonder een zware krachttraining. Wanneer u niet zeker weet of een bepaald type fitnessapparaat geschikt is voor uw trainingsdoel dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Omdat Gorrillasports.nl een groot gedeelte van zijn fitnessartikelen zelf produceert, mag u van de klantenservice medewerkers een uitgebreide productkennis verwachten over het eigen assortiment. Heeft u ervaring met de klantenservice van Gorilla Sports? Laat dan een beoordeling achter.

  Klachten

  U kunt uw klachten melden bij de klantenservice contactpagina. Omdat op de website van Gorilla Sports niet diep op de klachtenafhandeling wordt ingegaan, zijn wij benieuwd naar uw ervaringen. Met uw beoordeling kunt u anderen informeren, alvorens zij overgaan tot het aankopen van fitnessartikelen. Wanneer u een fitnessartikel retour wilt sturen dan heeft u hiervoor veertien dagen de tijd. Helaas dient u bij Gorilla Sports zelf de kosten voor retourzending te betalen. Zij raden u aan om het pakket aangetekend te vesturen, dit betekent voor u als consument altijd hoge retourkosten.

  Voordat u een bestelling plaatst, is het daarom goed om even alle reviews door te lezen. U krijgt hierdoor een goed idee van het bedrijf zelf, maar ook van de aangeboden producten.

  Indien u zelf ervaring heeft met de aankoop van fitnessartikelen bij Gorilla Sports dan kunt u een beoordeling achterlaten. U helpt hierdoor andere fitnessliefhebbers met het maken van een juiste keuze voor fitnessartikelen.

  Lees hier hoe klanten Gorilla Sports beoordelen voor jij hier jouw nieuwe haltersets, dumbells, kettlebells of fitnessapparaten aanschaft! Hoe kun je retourneren?

  Gorilla Sports
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (46)

  4
  35% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gorilla Sports

  Uw beoordeling

  Universele Halterbank Met 100 kg Halterset Kunststof

  Na mijn bestelling behoorlijk geschrokken van de vele negatieve reviews op deze site. Ik had meteen spijt van mijn aankoop van €355 euro, want zou het wel aankomen?

  In tegenstelling tot mijn verwachting verliep het hele proces vervolgens soepel. Twee dagen na mijn bestelling en iDeal-betaling kreeg ik een verzendbevestiging en statusupdate in mijn klantprofiel op de site. Daar stonden maar liefst 12 track&trace codes van DPD. Zes daarvan waren dubbel, dus er kwamen in totaal zes pakketjes. Wel allemaal met dezelfde levering op dezelfde dag. Het wordt allemaal vanuit Duitsland verstuurd, maar wel netjes in Gorilla Sports-dozen.

  Ik had donderdag 23 januari de halterbank besteld en deze werd op maandag 27 januari netjes geleverd. Omdat de set zo zwaar was, heb ik de bezorger geholpen met de bus uitpakken ;)

  Al met al ben ik er dus heel blij en tevreden mee. Een mooie halterbank voor een nog mooiere prijs. Hoe alle schroeven en materialen verpakt waren kan zelfs IKEA nog een voorbeeld aan nemen.

  Een paar verbeterpunten:
  - Ik kreeg na mijn bestelling geen orderbevestiging in mijn mail, alleen maar een klantregistratiemail.
  - Er staat geen telefoonnummer op de site, een simpel contactformulier wekt geen vertrouwen
  - De halterbank heeft tijdens de verzending wat kleine krasjes opgelopen, dus misschien kan er wat extra aandacht aan verpakken in bubbelplastic worden besteed. (verder zie je de krasjes na het opbouwen helemaal niet)

  Ik zou dus zonder problemen opnieuw durven bestellen bij Gorillasports! En anders gewoon kiezen voor Afterpay, voor een kleine meerprijs biedt dat misschien gemoedsrust.

  Door: Thomas29-01-2020
  J.W.H. Hogestijn16-04-2020

  Op 17 maart heb ik bij Gorillasports besteld (ordernummer 801334224) en het volledige bedrag betaald (ca. 385 euro). Volgens Gorillasports is de levertijd 5-7 dagen. Ik wacht meer dan een maand op aflevering. Mijn emails naar de klantenservice zijn beantwoord met steeds hetzelfde standaardbericht Daarin wordt o.a. aangegeven dat de levertijd 5-7 werkdagen bedraagt. Bellen met de klantenservice: na ca. 15 minuten wachten wordt steevast door de Klantenservice de verbinding verbroken. Met vandaag het bericht om 11.14 uur dat de Klantenservice gesloten is en op werkdagen bereikbaar is tot 12 uur. Ik heb niet eerder zo'n slechte ervaring gehad en zal het hier niet bij laten zitten.

  Leon04-05-2020

  Ik heb hetzelfde ondervonden. Voor circa 300 euro besteld, heb maar 1 product binnen gekregen. Wacht al bijna 2 maanden op de overige 5 producten.. mailen heeft weinig zin, je krijgt pas 4 weken later een reactie dat men ernaar zal kijken en ik zou spoedig antwoord krijgen. Inmiddels weer weekend verder maar nog steeds geen reactie of product ontvangen... ik hoop toch echt dat men ernaar bezig is want ik lees ook een hoop goede recensies.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Geweldige fitnessbenodigdheden bij Gorrila Sports

  In verband met tijdgebrek mijn abonnement bij de sportschool opgezegd. Omdat ik niet helemaal wilde stoppen met trainen, heb ik enkele dumbells gekocht bij Gorilla Sports. Ik ben zeer te spreken over het product en het bedrijf. Het aanbod in dumbells was namelijk dusdanig groot, dat ik mij afvroeg welke het beste bij mij zou passen. De medewerkers stonden mij goed te woord en deden uiteindelijk een voorstel. Heb dit product ook besteld en het is inderdaad een product van goede kwaliteit. Het was redelijk prijzig, maar ik wil gewoon een goede set hebben en niet telkens weer nieuwe moeten kopen.

  Door: J. Moppers24-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Halterbank plus gewichten en halterstang.

  Drie weken geleden een halterbank gekocht, plus 90 kg aan gewichten en een halterstang. Alles voor nog geen 260 euro. Het duurde even voordat de bezorging op gang kwam maar alles moet ook uit Duitsland komen. Alles netjes in vijf keer bezorgd. De kwaliteit is goed en ben dan ook tevreden over Gorilla Sports. Kan nu dus toch nog wat trainen nu de sportschool i.v.m. corona dicht is.

  Door: Johan Kampen05-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  halter set goede kwaliteit

  set halters aangeschaft bij gorilla Sports. wegens de prijs gekozen voor deze winkel.

  snel in huis ik kan direct beginnen met trainen

  kwaliteit is goed. had in een winkel buiten andere halters gezien, die waren veel duurder, maar helemaal niet zo mooi en stevig als ik die ik nou heb.

  Door: Jochem 10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Fitness apparaat

  Wat een ongelooflijk helse ervaring met dit bedrijf maanden wachten en dan alles incompleet binnen krijgen. Klantenservice zuigt houden je aan het lijntje.. wat een kanker winkel niet normaal... 1 keer nooit meer.

  Door: Ruben 20-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Halterbank

  Ik had een halterbank besteld. Deze retour aangemeld, zoals aangegeven door de klantenservice. Ik kreeg automatisch een mail met retoursticker. Die er op geplakt. Kwam ik aan bij een PostNL punt en moest ik 15 euro afrekenen?! Dit doorgegeven aan de klantenservice en die zeggen ja jammer voor je is je eigen keuze geweest. Had je maar de retoursticker moeten gebruiken. Te idioot voor woorden dit....

  Door: Lars06-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Laat die feestdagen maar komen

  Feestdagen voor de deur. =. aankomen

  Ik ben zo slim geweest eindelijk dat fitnessapparaat aan te schaffen, welke ik altijd al wilde! Maar nu heb ik goede reden!

  Laat die kilo's maar komen, ik train ze er wel weer af!!

  Door: Maurits Van Sandenburg08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Tevreden klant

  Een complete halterset gekocht voor een prijs die een stuk goedkoper is dan bij andere sites. Netjes 5 dagen later geleverd. 5 dozen maar liefst, maar alles compleet en goed ingepakt.
  Ik ben zeer tevreden.

  Door: Frank25-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kettlebell + yogamat

  Super snelle levering. Eerder dan aangeven stond. fijn! Yogamat was licht beschadigd door transport. Contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg binnen 2 dagen een nieuwe. Top service, bedankt Gorilla!!

  Door: Anoniem23-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  T-Shirt

  Redelijk snelle levering.
  Kwaliteit echter slecht. De mouwen waren niet even groot, de afstanden van de hals tot de mouwen waren verschillend enz.
  Ik kan het bedrijf niet aanraden.

  Door: J. Szymanowski 09-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Luxe box standaard

  Ik vind ze echte oplichters en wat een slechte dienstverlening met aanhang laakbaar handelen en valse beloftes.

  Naar meerdere klachten tegen ondeugdelijk product werd er twee weken geleden beloofd me geld terug te krijgen, nu twee weken verder me geld niet terug ontvangen.

  Door: Wesley Ruymgaart13-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  2019

  Wat een slechte dienstverlening en nalatigheid, koop je product van €280 een boxstandaard gaat die kapot na een jaar breekt die af. Dien je klacht in volgens de wet binnen de garantie termijn krijg je geen reactie of besluit. Dus producten zijn duur en gaan niet lang mee en je bent je geld kwijt. Na 7 maanden nog geen reactie of besluit of een nieuw product of geld terug.

  Door: Wesley28-07-2020
  Wesley29-07-2020

  Probleem is naar behoren opgelost

  Wesley Ruymgaart29-07-2020

  Probleem is naar behoren opgelost

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Halterstang

  Begin april besteld en betaald, geld is weg en niks geleverd. Klantenservice onbereikbaar en via de mail word ik aan het lijntje gehouden. Kortom hier nooit wat bestellen!! Inmiddels wel aangifte gedaan.

  Door: Marjo22-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  halterset + extra schijven

  OPLICHTERS!

  Ik wacht al dik VIJF WEKEN op mijn bestelling. Op de website stond dat de producten op voorraad waren, en dat de levertijd 5-6 dagen zou zijn. Ik heb na 5 weken nu eindelijk één doos met één schijf van 2.5KG binnengekregen, vanuit Duitsland. Volgens mij doen ze dit omdat je de order niet meer can annuleren (ook niet via je bank) als je al een deel binnen hebt.

  Met de coronadrukte kan Gorillasports natuurlijk een gigantische hoop geld binnen harken door mensen producten te laten bestellen waarvan ze weten dat ze ze de komende maanden niet kunnen leveren. Dat is slim, maar simpelweg oplichterij.

  Er is geen telefoonnummer en op de klantenservice emails krijg je alleen standaard auto replies. Dit zijn duidelijk boeven.

  Door: David29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Halterbank met 70kg halterset

  Helaas behoor ik ook tot de lange lijst van gedupeerde klanten van dit bedrijf.

  - Na uitbraak van het corona virus in Nederland werden op deze webshop schandalige prijs verhogingen doorgevoerd. Werkelijk ongelofelijk asociaal.
  - Ze verstrekken misleidende informatie over levertijden. In verband met corona virus zijn langere levertijden begrijpelijk maar na 6 weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet volledig ontvangen.
  - Tracking informatie die verstrekt wordt werkt niet of is niet meer te doorgronden door de onbegrijpelijke hoeveelheid Track&Trace linkjes naar DPD.
  - Klantenservice onbereikbaar en reageert nauwelijks op emails. Als er al gereageerd wordt dan is dat met een standaard mail waar je niets mee opschiet. Bellen is al helemaal onmogelijk gemaakt.

  Ik heb een klacht ingediend bij Consuwijzer en bij de politie online aangifte gedaan van internetoplichting. Ik raad de gedupeerde klanten van deze webshop aan om hetzelfde te doen. ConsuWijzer is het loket van de overheid voor consumenten.
  Alle klachten komen dan terecht bij toezichthouders zoals Consumentenautotiteit, OPTA en HMa.
  Deze organisaties kunnen tegen dit soort malafide webshops optreden en eventuele dwangsommen opleggen om hun informatieplicht na te leven.

  Door: Janus24-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Halterset en bank

  Op 17 maart heb ik bij Gorillasports besteld (ordernummer 801334224) en het volledige bedrag betaald (385 euro).
  Volgens Gorillasports is de levertijd 5-7 dagen. Ik wacht meer dan een maand op aflevering.
  Mijn emails naar de klantenservice zijn beantwoord met steeds hetzelfde standaardbericht Daarin wordt o.a. aangegeven dat de levertijd 5-7 werkdagen bedraagt.
  Bellen met de klantenservice: na ca. 15 minuten wachten wordt steevast door de Klantenservice de verbinding verbroken. Met vandaag het bericht om 11.14 uur dat de Klantenservice gesloten is en op werkdagen bereikbaar is tot 12 uur. Dit is veruit de meest slechte ervaring ooit met een aankoop via het net en ik kan het hier niet bij laten zitten.

  Door: J.W.H. Hogestijn16-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Halterset

  Leuke artikelen en een leuke webshop.
  Echter is de service ver te vinden.
  Ik heb 2 weken moeten wachten op 1 bestelling die in 8 delen werd opgestuurd. En tot op heden wacht ik nog op 2 delen. En niemand die me te woord kan staan. Belachelijk.

  Door: Dave 14-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Yogamaten

  Niet bereikbaar telefonisch en via de mail ook niet!!
  De matten al online betaald maar hoor en zie niets, slecht dus. En 1 ster werk ook niet!!

  Door: Caprino10-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bankje, stang, 2 schijven

  Meer dan 2 weken geleden wat besteld en nu de helft van de bestelling in huis, als je weet dat je de levertijd niet gaat redden zet er dan geen 5/6 werdagen neer maar 4 weken, dan had ik namelijk gewoon ergens anders besteld. Klantenservice is alleen bereikbaar per mail, maar daar wordt ook al een aantal dagen niet op gereageerd

  Door: Arjan10-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Gorilla Sports een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 46 ervaringen geplaatst over Gorilla Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gorilla Sports actief?

  Gorilla Sports is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gorilla Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.