NederlandReview

    Ervaringen Gorilla Sports

    Lees alle beoordelingen die geschreven zijn over Gorilla Sports en ontdek of dit de manier is om een gezond en getraind lichaam te krijgen. Wanneer u op zoek bent naar fitnessmogelijkheden dan kunt u ervoor kiezen om naar de sportschool te gaan. Als u een doorzetter bent en in staat bent om u hiertoe te zetten, dan is dit een uitstekende keuze. Maar voor diegene die weinig tijd hebben of liever thuis trainen, is het aanschaffen van goede fitnessartikelen een must om te kunnen werken aan een goede fitness work out. Niet alleen is het belangrijk om kwalitatief goede fitnessmaterialen te kopen, maar ook garantie speelt een rol. Heeft u een aankoop gedaan bij Gorilla Sports? Laat dan uw beoordeling achter.

    Over Gorilla Sports
    Bij Gorilla Sports weten zij als geen ander dat fitness het middel is om een gezond en getraind te blijven. Hun missie is het aanbieden van kwalitatieve fitnessapparatuur dat voor iedereen bereikbaar moet zijn. Vrijwel alle fitnessartikelen die op hun website worden aangeboden, worden door Gorrilla Sports zelf geproduceerd. Op deze manier kunnen zij lage prijzen hanteren en twee jaar garantie op alle producten geven. Dit maakt het thuis fitnessen laagdrempeliger en op deze manier kunt u zelfs met een klein budget goede fitnessartikelen aanschaffen. Indien u meer wilt weten over het bedrijf kunt u de reviews van anderen lezen voor meer informatie.


    Block B's Gorilla Dance in 난리나 (Nalina)

    Diensten
    Op de website van Gorilla Sports vindt u een ruim assortiment aan fitnessartikelen. Haltersets, kettlebelts, fitnessapparaten, fitnessartikelen en accessoires zijn hier eenvoudig online te bestellen. Bij het lijstje veelgestelde vragen wordt uitgebreid informatie gegeven over productadvies en de garantie op producten. Ook voor het kopen van fitnesskleding voor en mannen en voor vrouwen bent u bij Gorrilasports.nl op het juiste adres. U kunt alle producten online bestellen die u op weg helpen naar het creëren van een eigen sportschool aan huis.

    Naast trainingsapparatuur voor de krachttraining kunt u via Gorrilasports.nl tevens fitnessartikelen vinden die geschikt zijn voor aerobics en conditietraining. Steppen, touwtje springen, oefeningen op een fitnessmat of een cross training zijn goede mogelijkheden om de conditie te verbeteren zonder een zware krachttraining. Wanneer u niet zeker weet of een bepaald type fitnessapparaat geschikt is voor uw trainingsdoel dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Omdat Gorrillasports.nl een groot gedeelte van zijn fitnessartikelen zelf produceert, mag u van de klantenservice medewerkers een uitgebreide productkennis verwachten over het eigen assortiment. Heeft u ervaring met de klantenservice van Gorilla Sports? Laat dan een beoordeling achter. 

    Klachten
    U kunt uw klachten melden bij de klantenservice contactpagina. Omdat op de website van Gorilla Sports niet diep op de klachtenafhandeling wordt ingegaan, zijn wij benieuwd naar uw ervaringen. Met uw beoordeling kunt u anderen informeren, alvorens zij overgaan tot het aankopen van fitnessartikelen. Wanneer u een fitnessartikel retour wilt sturen dan heeft u hiervoor veertien dagen de tijd. Helaas dient u bij Gorilla Sports zelf de kosten voor retourzending te betalen. Zij raden u aan om het pakket aangetekend te vesturen, dit betekent voor u als consument altijd hoge retourkosten. 

    Voordat u een bestelling plaatst, is het daarom goed om even alle reviews door te lezen. U krijgt hierdoor een goed idee van het bedrijf zelf, maar ook van de aangeboden producten.

    Indien u zelf ervaring heeft met de aankoop van fitnessartikelen bij Gorilla Sports dan kunt u een beoordeling achterlaten. U helpt hierdoor andere fitnessliefhebbers met het maken van een juiste keuze voor fitnessartikelen. 

    Lees hier hoe klanten Gorilla Sports beoordelen voor jij hier jouw nieuwe haltersets, dumbells, kettlebells of fitnessapparaten aanschaft! Hoe kun je retourneren?

    Gorilla Sports
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4,2
    27% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,6

    Service

    3,4

    Prijs

    4,8

    Leveren

    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Leugenaars en oplichters

    Trudy van Oostrom14-06-2018

    Mensen kijk uit, het zijn echt oplichters!!!
    Na bestelling en betaling niks meer gehoord, contact gezocht. Ik moest maar een screenshot sturen van betaling, daarna nog volhouden dat er geen betaling was, het lag misschien aan Paypal, maar nee hoor, ook daar was het gewoon afgehandeld. Stelletje schooiers.... ik ga naar tros radar en kassa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer slechte service

    Trudy van Oostrom11-06-2018

    Zodra zij de bestelling (en geld uiteraard) binnen hebben, zijn ze niet bereikbaar. Had een vaderdagcadeau besteld op 31 mei en gelijk betaald, maar krijg zelfs geen orderbevestiging.
    Ik eis vandaag nog antwoord, anders annuleer ik de bestelling en haal m'n geld terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Geen levering

    W11-06-2018

    Pluspunt is dat je gelijk kan betalen minpunt je moet heel lAng wachten op je bestelling waardeloze zaak

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Aanfluitinh

    Madelon Mulder07-06-2018

    Geen service na melding beschadigd artikel. De bestelling was door bezorger in een tuin gedumpt en pas na 4 dagen opgespoord (door mijzelf en niet door niet meewerkende Gorillasports). Goederen waren nat en vies want hadden in de regen gestaan. Ook zat er een gat in de bekleding van het halterbankje. Na contact met de klantenservice en een mail met foto's was de "service" dat ik een nieuw bankje mocht bestellen met 15% korting. Mijn protest hierop is niet beantwoord. Geen enkele reactie meervan gorillasport. Aanfluiting!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    schande

    Saurens13-03-2018

    Zeer slechte service. Verkopen een product gaat binnentwee weken kapot en verwijs dan naar de leverancier. Het nederlands recht zegt dat de verkopende partij de garantie verstrekt en niet de leverancier. Logisch ik heb ook niets gekocht bij hun leverancier. Eerste en laatste wat ik daar aanschaf. Ga dat dan ook maar eens rond vertellen op sprotschool van mij mijn zoon en van mijn vrouw. Dat betekend dat deze grap ze zeker45 klanten scheelt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    telefoon nummer

    richard van dijk 01-03-2018

    mensen als je het telefoon nummer op gaat zoeken via google
    085-8888601 , kom je uit op vele bedrijven met dit nummer ........dus je kan er van uit gaan dat ze
    zo veel mogenlijk geld binnen willen halen met ondeugende troep , dat ze voor een prikje uit china halen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte dumbells

    richard van dijk 01-03-2018

    heb ook een setje gekregen , volgens mij komen ze rechtstreekt uit china , maar worden via duitsland geleverd , de producten zijn never nooit prof. .......de dumbells waartels vallen er zo van af incl de gewichten , ik stuur het niet terug op eigen kosten dan ben ik maar wat geld kwijt en maak het product wel goed ................maar ik zou iedereen aanraden om gewoon wat uit de winkel te kopen , dan zie je wat je koopt .............trouwens is de website ook niet meer te bereiken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Geen levering

    Mickey26-01-2018

    Heb vorige week woensdag 18 januari 2018 een bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden nog niets ontvangen. Bedrijf is telefonisch ook niet bereikbaar. Riekt naar oplichting!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Ze zijn alleen snel in het innen van geld. Aftersales bestaat niet eens binnen deze ballentent

    Ruben Kessels08-01-2018

    Verkeerd product besteld. En na contact met klantenservice deze teruggestuurd. Daarna niets meer vernomen. Geen geld terug geen ander priduct. Geen contact meer mee te krijgen. Niet direct niet via Facebook niet via Twitter. Nooit bestellen bij deze ballentent

    Dave13-01-2018

    Mij is hetzelfde overkomen. Ook een verkeerd product. Deze retour verzonden, wacht nu al meer dan 2 weken op een reactie dan wel terug boeking van mijn geld!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Slechtste bedrijf van allemaal

    Henk bouwens14-12-2017

    Week geleden gymringen besteld en betaald geen bevestigingsmail gekregen en geen gymringen kan de klantenservice niet bellen dus mail gestuurt na 6 dagen nog niks totaal geen andwoord of iets wil me geld terug ,dus maar proberen via ideal.

    Alfonso Wernet22-12-2017

    Beste Henk Bouwens, Ik zou graag willen weten of je bestelde producten heb gekregen van Gorilla sport.Ik heb op 11-12-17 een voordeel set halterstangen besteld en niks ontvangen en al 3 mails gestuurd zonder reactie.Als je niks heb ontvangen is het gelukt je geld via Ideal terug te krijgen. Graag hoor ik van u. Mvg Alfonso Wernet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Super slecht

    Elles26-10-2017

    De crosstrainer die ik had besteld vond ik van te lage kwaliteit en heb hem dus binnen 14 dagen geretourneerd (op eigen kosten). Na twee weken nog mijn geld niet terug gekregen dus toen heb ik een mail gestuurd. Dat is nu 9 dagen geleden en nog geen antwoord. Telefonisch proberen te bereiken, helemaal geen gehoor. Echt waardeloos product en waardeloze service. Nooit bestellen!

    Henk bouwens14-12-2017

    Het slechtste bedrijf waar ik ooit wat heb besteld ,en ik bestel veel .Gym ringen besteld en betaald via iDEAL niks geen bevestigingsmail gekregen en geen ringen 5 mails gestuurd en na 6 dagen nog geen antwoord telefonisch niet bereikbaar en wil me geld terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Een RAMP

    Sven Van Bauwel21-02-2017

    heb 3 maanden geleden voor 1500 euro aan gerief besteld.
    is zeker met 5 verschillende koeriers gekomen waarbij je dan direct voor ontvangst moet handtekenen, natuurlijk ontbraken er dingen of beschadigd en na 3 maanden wacht ik nog steeds op 1 item.
    ze zijn telefonisch niet te bereiken en mails worden pas 10 dagen of later beantwoord.
    slechtste internetwinkel-ervaring van mijn leven, een echte schande hoe ze de klanten hier behandelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    halter set goede kwaliteit

    Jochem 10-01-2017

    set halters aangeschaft bij gorilla Sports. wegens de prijs gekozen voor deze winkel.

    snel in huis ik kan direct beginnen met trainen

    kwaliteit is goed. had in een winkel buiten andere halters gezien, die waren veel duurder, maar helemaal niet zo mooi en stevig als ik die ik nou heb.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Laat die feestdagen maar komen

    Maurits Van Sandenburg08-12-2016

    Feestdagen voor de deur. =. aankomen

    Ik ben zo slim geweest eindelijk dat fitnessapparaat aan te schaffen, welke ik altijd al wilde! Maar nu heb ik goede reden!

    Laat die kilo's maar komen, ik train ze er wel weer af!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldige fitnessbenodigdheden bij Gorrila Sports

    J. Moppers24-11-2016

    In verband met tijdgebrek mijn abonnement bij de sportschool opgezegd. Omdat ik niet helemaal wilde stoppen met trainen, heb ik enkele dumbells gekocht bij Gorilla Sports. Ik ben zeer te spreken over het product en het bedrijf. Het aanbod in dumbells was namelijk dusdanig groot, dat ik mij afvroeg welke het beste bij mij zou passen. De medewerkers stonden mij goed te woord en deden uiteindelijk een voorstel. Heb dit product ook besteld en het is inderdaad een product van goede kwaliteit. Het was redelijk prijzig, maar ik wil gewoon een goede set hebben en niet telkens weer nieuwe moeten kopen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Gorilla Sports

    Uw beoordeling