NederlandReview

    Ervaringen Gorilla Sports

    Lees alle beoordelingen die geschreven zijn over Gorilla Sports en ontdek of dit de manier is om een gezond en getraind lichaam te krijgen. Wanneer u op zoek bent naar fitnessmogelijkheden dan kunt u ervoor kiezen om naar de sportschool te gaan. Als u een doorzetter bent en in staat bent om u hiertoe te zetten, dan is dit een uitstekende keuze. Maar voor diegene die weinig tijd hebben of liever thuis trainen, is het aanschaffen van goede fitnessartikelen een must om te kunnen werken aan een goede fitness work out. Niet alleen is het belangrijk om kwalitatief goede fitnessmaterialen te kopen, maar ook garantie speelt een rol. Heeft u een aankoop gedaan bij Gorilla Sports? Laat dan uw beoordeling achter.

    Over Gorilla Sports

    Bij Gorilla Sports weten zij als geen ander dat fitness het middel is om een gezond en getraind te blijven. Hun missie is het aanbieden van kwalitatieve fitnessapparatuur dat voor iedereen bereikbaar moet zijn. Vrijwel alle fitnessartikelen die op hun website worden aangeboden, worden door Gorrilla Sports zelf geproduceerd. Op deze manier kunnen zij lage prijzen hanteren en twee jaar garantie op alle producten geven. Dit maakt het thuis fitnessen laagdrempeliger en op deze manier kunt u zelfs met een klein budget goede fitnessartikelen aanschaffen. Indien u meer wilt weten over het bedrijf kunt u de reviews van anderen lezen voor meer informatie.


    Block B's Gorilla Dance in 난리나 (Nalina)

    Diensten

    Op de website van Gorilla Sports vindt u een ruim assortiment aan fitnessartikelen. Haltersets, kettlebelts, fitnessapparaten, fitnessartikelen en accessoires zijn hier eenvoudig online te bestellen. Bij het lijstje veelgestelde vragen wordt uitgebreid informatie gegeven over productadvies en de garantie op producten. Ook voor het kopen van fitnesskleding voor en mannen en voor vrouwen bent u bij Gorrilasports.nl op het juiste adres. U kunt alle producten online bestellen die u op weg helpen naar het creëren van een eigen sportschool aan huis.

    Naast trainingsapparatuur voor de krachttraining kunt u via Gorrilasports.nl tevens fitnessartikelen vinden die geschikt zijn voor aerobics en conditietraining. Steppen, touwtje springen, oefeningen op een fitnessmat of een cross training zijn goede mogelijkheden om de conditie te verbeteren zonder een zware krachttraining. Wanneer u niet zeker weet of een bepaald type fitnessapparaat geschikt is voor uw trainingsdoel dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Omdat Gorrillasports.nl een groot gedeelte van zijn fitnessartikelen zelf produceert, mag u van de klantenservice medewerkers een uitgebreide productkennis verwachten over het eigen assortiment. Heeft u ervaring met de klantenservice van Gorilla Sports? Laat dan een beoordeling achter.

    Klachten

    U kunt uw klachten melden bij de klantenservice contactpagina. Omdat op de website van Gorilla Sports niet diep op de klachtenafhandeling wordt ingegaan, zijn wij benieuwd naar uw ervaringen. Met uw beoordeling kunt u anderen informeren, alvorens zij overgaan tot het aankopen van fitnessartikelen. Wanneer u een fitnessartikel retour wilt sturen dan heeft u hiervoor veertien dagen de tijd. Helaas dient u bij Gorilla Sports zelf de kosten voor retourzending te betalen. Zij raden u aan om het pakket aangetekend te vesturen, dit betekent voor u als consument altijd hoge retourkosten.

    Voordat u een bestelling plaatst, is het daarom goed om even alle reviews door te lezen. U krijgt hierdoor een goed idee van het bedrijf zelf, maar ook van de aangeboden producten.

    Indien u zelf ervaring heeft met de aankoop van fitnessartikelen bij Gorilla Sports dan kunt u een beoordeling achterlaten. U helpt hierdoor andere fitnessliefhebbers met het maken van een juiste keuze voor fitnessartikelen.

    Lees hier hoe klanten Gorilla Sports beoordelen voor jij hier jouw nieuwe haltersets, dumbells, kettlebells of fitnessapparaten aanschaft! Hoe kun je retourneren?

    Gorilla Sports
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    4,2
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,6
    Service
    rating
    3,4
    Prijs
    rating
    4,8
    Leveren
    rating
    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Kettlebell + yogamat

    Super snelle levering. Eerder dan aangeven stond. fijn! Yogamat was licht beschadigd door transport. Contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg binnen 2 dagen een nieuwe. Top service, bedankt Gorilla!!

    Door: Anoniem23-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Halterbank

    BESTEL HIER NOOIT IETS !!!!! HET ZIJN DIEVEN DIE ALLEEN HET GOEDKOPE GEDEELTE OPSTUREN EN DE REST KRIJG JE NOOIT !

    Door: M prada09-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Waardeloos

    Meest rampzalige ervaring die ik ooit heb gehad met een online bestelling.

    Ik heb 8 weken geleden een bestelling geplaatst. In plaats van dat er contact met je wordt opgenomen over de bezorging (zoals aangegeven bij de bestelling) versturen ze het in 8 verschillende pakketten. Nog steeds zijn deze grotendeels niet geleverd.

    Communicatie met de klantenservice is ook erg stroef. Meer dan 'we gaan contact opnemen met de leverancier' komt er niet uit. En vervolgens hoor je dan weer niks.

    Tenzij je van stress houdt en graag voor Jan met de korte achternaam naar een postafhaaldepot rijdt adviseer Ik iedereen om nooit een bestelling te plaatsen van Gorilla Sports.

    Door: Frank06-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Slechte service

    Geen pakket (250EUR) ontvangen, chauffeur heeft zelf getekend.
    GS zou komen met een oplossing, maar reageren niet meer op mails en telefoonnummer is onbereikbaar.

    Door: B Eikholt01-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Waardeloos bedrijf

    Onveilige apparatuur. Service is zo slecht, ze beloven je van alles maar komen niks van hun afspraken na. We zijn al 4 maanden bezig met dit bedrijf om ons geld terug te krijgen. Het enige wat goed verliep is dat ze snel leverden, maar daar is alles mee gezegd.

    Door: Anoniem28-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    OPLICHTERS

    Inmiddels twee weken verder en het lukt dit incompetente bedrijf niet eens om een kettlebel af te leveren. Het was een cadeautje voor iemand, maar daar hebben ze bij Gorilla Sports dikke maling aan. Klanten'service' is onbereikbaar. Op de site kun je alleen een contactformulier invullen waar je een week later een reactie op krijgt dat ze het gaan checken. Een week later krijg je dezelfde reactie. Hier niks bestellen! Ik heb zojuist een koude douche item op RADAR aangemaakt.

    Door: Stan21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Stel oplichters

    Treurige winkel met baggerservice. Ik bestelde een liftriem die na 3x gebruiken volledig uitscheurde. Direct contact opgenomen maar krijg absoluut geen gehoor. Ook via de telefoon zijn ze onbereikbaar. "wegens aanhoudende drukte kunnen wij de telefoon niet opnemen". Aanhoudende drukte van klachten mag ik hopen? Want bestellen via deze site komt uit op één doffe ellende.

    Door: Frank Roosen13-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Oplichting

    Na net als zovelen een vreselijke ervaring met dit bedrijf te hebben gehad zou ik iedereen willen aansporen aangifte te bij de politie van deze wandaden. Want de politie doet helemaal niets na 1 of 5 aangiftes van deze zaken. Maar wanneer 30 mensen dezelfde aangifte doen zullen ze het niet kunnen negeren.

    Door: Jorien05-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Mw

    Ik heb op 21 de een sport handschoenen besteld. Deze handschoenen zijn nog steeds niet geleverd na veel bellen en e-mailen met de klantenservice van Gorilla sport. Door onbekende redenen wordt mijn zending steeds teruggestuurd. De beloftes van de klantenservice medewerker hebben tot 10 keer niets geleden!
    Ik heb betaald en na een maand heb ik het bestelde product nog niet. Vandaag 31. Januari heb ik 10 keer gebeld, ik word in de wacht gezet en daarna wordt mijn tel. gesprek gewoon afgebroken zonder dat ik iemand heb kunnen spreken. Ongelofelijk! Ik zou voor de service minder dan een ster, voor levering ook minder dan 1 ster. Maar dat is helaas niet mogelijk!
    Gorilla sport doe hier wat aan en laat de klanten niet in de kou zitten!!

    Door: Paqui Palacios Román31-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Goede prijs, slechte service en verkeerd product geleverd.

    Op 6 november een bestelling gedaan en op 8 november een pakket ontvangen, maar iets ontvangen wat ik niet heb besteld. Een fitnessbank, terwijl ik een halterbank, stand en gewichten heb besteld. Een geheel ander product dus. Na e-mail contact met de klantenservice zou het geregeld worden en zouden de juiste producten worden gestuurd. Uiteindelijk op 12 november een pakket ontvangen, maar desondanks weer niet de gehele bestelling. Dit keer alleen de halterstang en gewichten. Het is inmiddels 16 november en heb ik nog geen halterbank ontvangen of de bevestiging gehad dat deze onderweg is. Slechte service, communicatie en nooit weer hier bestellen en/of betalen met IDEAL. Ik heb wel een retour formulier ontvangen voor het terugsturen van de fitnessbank, maar deze moet ik vervolgens zelf naar een DHL Parcelshop brengen. Een hoop werk en ergernis alles met elkaar.

    Door: Bernard16-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Slechte transporteur en zeer slechte communicatie

    Prijs top, makkelijk bestellen maar dan....
    Duurde meerdere werkdagen voordat het product verstuurd werd en daarna blijkt de transporteur zijn werk niet te doen... Kreeg op mijn vraag waar het pakket bleef van 2 verschillende werknemers een antwoord. Zou opnieuw verstuurd worden; inmiddels week verder en opnieuw mail gestuurd; nog geen reactie ontvangen...
    'Athleteshop 2' ? :-o

    Door: Rob12-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Kut levering

    Sinds 28 september bokshandschoenen besteld en volgens hun nog steeeeeeds onderweg het is nu 5 oktober echt belachelijk als ik zie dat veel mensen zijn opgelicht wordt aangifte bij politie gedaan gorilla sports

    Door: M Zine05-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Tevreden klant

    Een complete halterset gekocht voor een prijs die een stuk goedkoper is dan bij andere sites. Netjes 5 dagen later geleverd. 5 dozen maar liefst, maar alles compleet en goed ingepakt.
    Ik ben zeer tevreden.

    Door: Frank25-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Leugenaars en oplichters

    Mensen kijk uit, het zijn echt oplichters!!!
    Na bestelling en betaling niks meer gehoord, contact gezocht. Ik moest maar een screenshot sturen van betaling, daarna nog volhouden dat er geen betaling was, het lag misschien aan Paypal, maar nee hoor, ook daar was het gewoon afgehandeld. Stelletje schooiers.... ik ga naar tros radar en kassa

    Door: Trudy van Oostrom14-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Zeer slechte service

    Zodra zij de bestelling (en geld uiteraard) binnen hebben, zijn ze niet bereikbaar. Had een vaderdagcadeau besteld op 31 mei en gelijk betaald, maar krijg zelfs geen orderbevestiging.
    Ik eis vandaag nog antwoord, anders annuleer ik de bestelling en haal m'n geld terug.

    Door: Trudy van Oostrom11-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Geen levering

    Pluspunt is dat je gelijk kan betalen minpunt je moet heel lAng wachten op je bestelling waardeloze zaak

    Door: W11-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Aanfluitinh

    Geen service na melding beschadigd artikel. De bestelling was door bezorger in een tuin gedumpt en pas na 4 dagen opgespoord (door mijzelf en niet door niet meewerkende Gorillasports). Goederen waren nat en vies want hadden in de regen gestaan. Ook zat er een gat in de bekleding van het halterbankje. Na contact met de klantenservice en een mail met foto's was de "service" dat ik een nieuw bankje mocht bestellen met 15% korting. Mijn protest hierop is niet beantwoord. Geen enkele reactie meervan gorillasport. Aanfluiting!

    Door: Madelon Mulder07-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    schande

    Zeer slechte service. Verkopen een product gaat binnentwee weken kapot en verwijs dan naar de leverancier. Het nederlands recht zegt dat de verkopende partij de garantie verstrekt en niet de leverancier. Logisch ik heb ook niets gekocht bij hun leverancier. Eerste en laatste wat ik daar aanschaf. Ga dat dan ook maar eens rond vertellen op sprotschool van mij mijn zoon en van mijn vrouw. Dat betekend dat deze grap ze zeker45 klanten scheelt.

    Door: Saurens13-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    telefoon nummer

    mensen als je het telefoon nummer op gaat zoeken via google
    085-8888601 , kom je uit op vele bedrijven met dit nummer ........dus je kan er van uit gaan dat ze
    zo veel mogenlijk geld binnen willen halen met ondeugende troep , dat ze voor een prikje uit china halen

    Door: richard van dijk 01-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    slechte dumbells

    heb ook een setje gekregen , volgens mij komen ze rechtstreekt uit china , maar worden via duitsland geleverd , de producten zijn never nooit prof. .......de dumbells waartels vallen er zo van af incl de gewichten , ik stuur het niet terug op eigen kosten dan ben ik maar wat geld kwijt en maak het product wel goed ................maar ik zou iedereen aanraden om gewoon wat uit de winkel te kopen , dan zie je wat je koopt .............trouwens is de website ook niet meer te bereiken

    Door: richard van dijk 01-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Gorilla Sports

    Uw beoordeling