Ervaringen Gorilla Sports

Lees alle beoordelingen die geschreven zijn over Gorilla Sports en ontdek of dit de manier is om een gezond en getraind lichaam te krijgen. Wanneer u op zoek bent naar fitnessmogelijkheden dan kunt u ervoor kiezen om naar de sportschool te gaan. Als u een doorzetter bent en in staat bent om u hiertoe te zetten, dan is dit een uitstekende keuze. Maar voor diegene die weinig tijd hebben of liever thuis trainen, is het aanschaffen van goede fitnessartikelen een must om te kunnen werken aan een goede fitness work out. Niet alleen is het belangrijk om kwalitatief goede fitnessmaterialen te kopen, maar ook garantie speelt een rol. Heeft u een aankoop gedaan bij Gorilla Sports? Laat dan uw beoordeling achter.

Over Gorilla Sports

Bij Gorilla Sports weten zij als geen ander dat fitness het middel is om een gezond en getraind te blijven. Hun missie is het aanbieden van kwalitatieve fitnessapparatuur dat voor iedereen bereikbaar moet zijn. Vrijwel alle fitnessartikelen die op hun website worden aangeboden, worden door Gorrilla Sports zelf geproduceerd. Op deze manier kunnen zij lage prijzen hanteren en twee jaar garantie op alle producten geven. Dit maakt het thuis fitnessen laagdrempeliger en op deze manier kunt u zelfs met een klein budget goede fitnessartikelen aanschaffen. Indien u meer wilt weten over het bedrijf kunt u de reviews van anderen lezen voor meer informatie.


Block B's Gorilla Dance in 난리나 (Nalina)

Diensten

Op de website van Gorilla Sports vindt u een ruim assortiment aan fitnessartikelen. Haltersets, kettlebelts, fitnessapparaten, fitnessartikelen en accessoires zijn hier eenvoudig online te bestellen. Bij het lijstje veelgestelde vragen wordt uitgebreid informatie gegeven over productadvies en de garantie op producten. Ook voor het kopen van fitnesskleding voor en mannen en voor vrouwen bent u bij Gorrilasports.nl op het juiste adres. U kunt alle producten online bestellen die u op weg helpen naar het creëren van een eigen sportschool aan huis.

Naast trainingsapparatuur voor de krachttraining kunt u via Gorrilasports.nl tevens fitnessartikelen vinden die geschikt zijn voor aerobics en conditietraining. Steppen, touwtje springen, oefeningen op een fitnessmat of een cross training zijn goede mogelijkheden om de conditie te verbeteren zonder een zware krachttraining. Wanneer u niet zeker weet of een bepaald type fitnessapparaat geschikt is voor uw trainingsdoel dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Omdat Gorrillasports.nl een groot gedeelte van zijn fitnessartikelen zelf produceert, mag u van de klantenservice medewerkers een uitgebreide productkennis verwachten over het eigen assortiment. Heeft u ervaring met de klantenservice van Gorilla Sports? Laat dan een beoordeling achter.

Klachten

U kunt uw klachten melden bij de klantenservice contactpagina. Omdat op de website van Gorilla Sports niet diep op de klachtenafhandeling wordt ingegaan, zijn wij benieuwd naar uw ervaringen. Met uw beoordeling kunt u anderen informeren, alvorens zij overgaan tot het aankopen van fitnessartikelen. Wanneer u een fitnessartikel retour wilt sturen dan heeft u hiervoor veertien dagen de tijd. Helaas dient u bij Gorilla Sports zelf de kosten voor retourzending te betalen. Zij raden u aan om het pakket aangetekend te vesturen, dit betekent voor u als consument altijd hoge retourkosten.

Voordat u een bestelling plaatst, is het daarom goed om even alle reviews door te lezen. U krijgt hierdoor een goed idee van het bedrijf zelf, maar ook van de aangeboden producten.

Indien u zelf ervaring heeft met de aankoop van fitnessartikelen bij Gorilla Sports dan kunt u een beoordeling achterlaten. U helpt hierdoor andere fitnessliefhebbers met het maken van een juiste keuze voor fitnessartikelen.

Lees hier hoe klanten Gorilla Sports beoordelen voor jij hier jouw nieuwe haltersets, dumbells, kettlebells of fitnessapparaten aanschaft! Hoe kun je retourneren?

Gorilla Sports
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

4
22% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4,4

Service

3,2

Prijs

4,6

Leveren

3,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Halterbank

BESTEL HIER NOOIT IETS !!!!! HET ZIJN DIEVEN DIE ALLEEN HET GOEDKOPE GEDEELTE OPSTUREN EN DE REST KRIJG JE NOOIT !

Door: M prada09-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Waardeloos

Meest rampzalige ervaring die ik ooit heb gehad met een online bestelling.

Ik heb 8 weken geleden een bestelling geplaatst. In plaats van dat er contact met je wordt opgenomen over de bezorging (zoals aangegeven bij de bestelling) versturen ze het in 8 verschillende pakketten. Nog steeds zijn deze grotendeels niet geleverd.

Communicatie met de klantenservice is ook erg stroef. Meer dan 'we gaan contact opnemen met de leverancier' komt er niet uit. En vervolgens hoor je dan weer niks.

Tenzij je van stress houdt en graag voor Jan met de korte achternaam naar een postafhaaldepot rijdt adviseer Ik iedereen om nooit een bestelling te plaatsen van Gorilla Sports.

Door: Frank06-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slechte service

Geen pakket (250EUR) ontvangen, chauffeur heeft zelf getekend.
GS zou komen met een oplossing, maar reageren niet meer op mails en telefoonnummer is onbereikbaar.

Door: B Eikholt01-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Waardeloos bedrijf

Onveilige apparatuur. Service is zo slecht, ze beloven je van alles maar komen niks van hun afspraken na. We zijn al 4 maanden bezig met dit bedrijf om ons geld terug te krijgen. Het enige wat goed verliep is dat ze snel leverden, maar daar is alles mee gezegd.

Door: Anoniem28-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

OPLICHTERS

Inmiddels twee weken verder en het lukt dit incompetente bedrijf niet eens om een kettlebel af te leveren. Het was een cadeautje voor iemand, maar daar hebben ze bij Gorilla Sports dikke maling aan. Klanten'service' is onbereikbaar. Op de site kun je alleen een contactformulier invullen waar je een week later een reactie op krijgt dat ze het gaan checken. Een week later krijg je dezelfde reactie. Hier niks bestellen! Ik heb zojuist een koude douche item op RADAR aangemaakt.

Door: Stan21-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Stel oplichters

Treurige winkel met baggerservice. Ik bestelde een liftriem die na 3x gebruiken volledig uitscheurde. Direct contact opgenomen maar krijg absoluut geen gehoor. Ook via de telefoon zijn ze onbereikbaar. "wegens aanhoudende drukte kunnen wij de telefoon niet opnemen". Aanhoudende drukte van klachten mag ik hopen? Want bestellen via deze site komt uit op één doffe ellende.

Door: Frank Roosen13-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Oplichting

Na net als zovelen een vreselijke ervaring met dit bedrijf te hebben gehad zou ik iedereen willen aansporen aangifte te bij de politie van deze wandaden. Want de politie doet helemaal niets na 1 of 5 aangiftes van deze zaken. Maar wanneer 30 mensen dezelfde aangifte doen zullen ze het niet kunnen negeren.

Door: Jorien05-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Mw

Ik heb op 21 de een sport handschoenen besteld. Deze handschoenen zijn nog steeds niet geleverd na veel bellen en e-mailen met de klantenservice van Gorilla sport. Door onbekende redenen wordt mijn zending steeds teruggestuurd. De beloftes van de klantenservice medewerker hebben tot 10 keer niets geleden!
Ik heb betaald en na een maand heb ik het bestelde product nog niet. Vandaag 31. Januari heb ik 10 keer gebeld, ik word in de wacht gezet en daarna wordt mijn tel. gesprek gewoon afgebroken zonder dat ik iemand heb kunnen spreken. Ongelofelijk! Ik zou voor de service minder dan een ster, voor levering ook minder dan 1 ster. Maar dat is helaas niet mogelijk!
Gorilla sport doe hier wat aan en laat de klanten niet in de kou zitten!!

Door: Paqui Palacios Román31-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Goede prijs, slechte service en verkeerd product geleverd.

Op 6 november een bestelling gedaan en op 8 november een pakket ontvangen, maar iets ontvangen wat ik niet heb besteld. Een fitnessbank, terwijl ik een halterbank, stand en gewichten heb besteld. Een geheel ander product dus. Na e-mail contact met de klantenservice zou het geregeld worden en zouden de juiste producten worden gestuurd. Uiteindelijk op 12 november een pakket ontvangen, maar desondanks weer niet de gehele bestelling. Dit keer alleen de halterstang en gewichten. Het is inmiddels 16 november en heb ik nog geen halterbank ontvangen of de bevestiging gehad dat deze onderweg is. Slechte service, communicatie en nooit weer hier bestellen en/of betalen met IDEAL. Ik heb wel een retour formulier ontvangen voor het terugsturen van de fitnessbank, maar deze moet ik vervolgens zelf naar een DHL Parcelshop brengen. Een hoop werk en ergernis alles met elkaar.

Door: Bernard16-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Slechte transporteur en zeer slechte communicatie

Prijs top, makkelijk bestellen maar dan....
Duurde meerdere werkdagen voordat het product verstuurd werd en daarna blijkt de transporteur zijn werk niet te doen... Kreeg op mijn vraag waar het pakket bleef van 2 verschillende werknemers een antwoord. Zou opnieuw verstuurd worden; inmiddels week verder en opnieuw mail gestuurd; nog geen reactie ontvangen...
'Athleteshop 2' ? :-o

Door: Rob12-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Kut levering

Sinds 28 september bokshandschoenen besteld en volgens hun nog steeeeeeds onderweg het is nu 5 oktober echt belachelijk als ik zie dat veel mensen zijn opgelicht wordt aangifte bij politie gedaan gorilla sports

Door: M Zine05-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Tevreden klant

Een complete halterset gekocht voor een prijs die een stuk goedkoper is dan bij andere sites. Netjes 5 dagen later geleverd. 5 dozen maar liefst, maar alles compleet en goed ingepakt.
Ik ben zeer tevreden.

Door: Frank25-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Leugenaars en oplichters

Mensen kijk uit, het zijn echt oplichters!!!
Na bestelling en betaling niks meer gehoord, contact gezocht. Ik moest maar een screenshot sturen van betaling, daarna nog volhouden dat er geen betaling was, het lag misschien aan Paypal, maar nee hoor, ook daar was het gewoon afgehandeld. Stelletje schooiers.... ik ga naar tros radar en kassa

Door: Trudy van Oostrom14-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Zeer slechte service

Zodra zij de bestelling (en geld uiteraard) binnen hebben, zijn ze niet bereikbaar. Had een vaderdagcadeau besteld op 31 mei en gelijk betaald, maar krijg zelfs geen orderbevestiging.
Ik eis vandaag nog antwoord, anders annuleer ik de bestelling en haal m'n geld terug.

Door: Trudy van Oostrom11-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Geen levering

Pluspunt is dat je gelijk kan betalen minpunt je moet heel lAng wachten op je bestelling waardeloze zaak

Door: W11-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4,5

Aanfluitinh

Geen service na melding beschadigd artikel. De bestelling was door bezorger in een tuin gedumpt en pas na 4 dagen opgespoord (door mijzelf en niet door niet meewerkende Gorillasports). Goederen waren nat en vies want hadden in de regen gestaan. Ook zat er een gat in de bekleding van het halterbankje. Na contact met de klantenservice en een mail met foto's was de "service" dat ik een nieuw bankje mocht bestellen met 15% korting. Mijn protest hierop is niet beantwoord. Geen enkele reactie meervan gorillasport. Aanfluiting!

Door: Madelon Mulder07-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

schande

Zeer slechte service. Verkopen een product gaat binnentwee weken kapot en verwijs dan naar de leverancier. Het nederlands recht zegt dat de verkopende partij de garantie verstrekt en niet de leverancier. Logisch ik heb ook niets gekocht bij hun leverancier. Eerste en laatste wat ik daar aanschaf. Ga dat dan ook maar eens rond vertellen op sprotschool van mij mijn zoon en van mijn vrouw. Dat betekend dat deze grap ze zeker45 klanten scheelt.

Door: Saurens13-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

telefoon nummer

mensen als je het telefoon nummer op gaat zoeken via google
085-8888601 , kom je uit op vele bedrijven met dit nummer ........dus je kan er van uit gaan dat ze
zo veel mogenlijk geld binnen willen halen met ondeugende troep , dat ze voor een prikje uit china halen

Door: richard van dijk 01-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

slechte dumbells

heb ook een setje gekregen , volgens mij komen ze rechtstreekt uit china , maar worden via duitsland geleverd , de producten zijn never nooit prof. .......de dumbells waartels vallen er zo van af incl de gewichten , ik stuur het niet terug op eigen kosten dan ben ik maar wat geld kwijt en maak het product wel goed ................maar ik zou iedereen aanraden om gewoon wat uit de winkel te kopen , dan zie je wat je koopt .............trouwens is de website ook niet meer te bereiken

Door: richard van dijk 01-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Geen levering

Heb vorige week woensdag 18 januari 2018 een bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden nog niets ontvangen. Bedrijf is telefonisch ook niet bereikbaar. Riekt naar oplichting!!

Door: Mickey26-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Ze zijn alleen snel in het innen van geld. Aftersales bestaat niet eens binnen deze ballentent

Verkeerd product besteld. En na contact met klantenservice deze teruggestuurd. Daarna niets meer vernomen. Geen geld terug geen ander priduct. Geen contact meer mee te krijgen. Niet direct niet via Facebook niet via Twitter. Nooit bestellen bij deze ballentent

Door: Ruben Kessels08-01-2018
Dave13-01-2018

Mij is hetzelfde overkomen. Ook een verkeerd product. Deze retour verzonden, wacht nu al meer dan 2 weken op een reactie dan wel terug boeking van mijn geld!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Slechtste bedrijf van allemaal

Week geleden gymringen besteld en betaald geen bevestigingsmail gekregen en geen gymringen kan de klantenservice niet bellen dus mail gestuurt na 6 dagen nog niks totaal geen andwoord of iets wil me geld terug ,dus maar proberen via ideal.

Door: Henk bouwens14-12-2017
Alfonso Wernet22-12-2017

Beste Henk Bouwens, Ik zou graag willen weten of je bestelde producten heb gekregen van Gorilla sport.Ik heb op 11-12-17 een voordeel set halterstangen besteld en niks ontvangen en al 3 mails gestuurd zonder reactie.Als je niks heb ontvangen is het gelukt je geld via Ideal terug te krijgen. Graag hoor ik van u. Mvg Alfonso Wernet

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Super slecht

De crosstrainer die ik had besteld vond ik van te lage kwaliteit en heb hem dus binnen 14 dagen geretourneerd (op eigen kosten). Na twee weken nog mijn geld niet terug gekregen dus toen heb ik een mail gestuurd. Dat is nu 9 dagen geleden en nog geen antwoord. Telefonisch proberen te bereiken, helemaal geen gehoor. Echt waardeloos product en waardeloze service. Nooit bestellen!

Door: Elles26-10-2017
Henk bouwens14-12-2017

Het slechtste bedrijf waar ik ooit wat heb besteld ,en ik bestel veel .Gym ringen besteld en betaald via iDEAL niks geen bevestigingsmail gekregen en geen ringen 5 mails gestuurd en na 6 dagen nog geen antwoord telefonisch niet bereikbaar en wil me geld terug

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Een RAMP

heb 3 maanden geleden voor 1500 euro aan gerief besteld.
is zeker met 5 verschillende koeriers gekomen waarbij je dan direct voor ontvangst moet handtekenen, natuurlijk ontbraken er dingen of beschadigd en na 3 maanden wacht ik nog steeds op 1 item.
ze zijn telefonisch niet te bereiken en mails worden pas 10 dagen of later beantwoord.
slechtste internetwinkel-ervaring van mijn leven, een echte schande hoe ze de klanten hier behandelen.

Door: Sven Van Bauwel21-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

halter set goede kwaliteit

set halters aangeschaft bij gorilla Sports. wegens de prijs gekozen voor deze winkel.

snel in huis ik kan direct beginnen met trainen

kwaliteit is goed. had in een winkel buiten andere halters gezien, die waren veel duurder, maar helemaal niet zo mooi en stevig als ik die ik nou heb.

Door: Jochem 10-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Laat die feestdagen maar komen

Feestdagen voor de deur. =. aankomen

Ik ben zo slim geweest eindelijk dat fitnessapparaat aan te schaffen, welke ik altijd al wilde! Maar nu heb ik goede reden!

Laat die kilo's maar komen, ik train ze er wel weer af!!

Door: Maurits Van Sandenburg08-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Geweldige fitnessbenodigdheden bij Gorrila Sports

In verband met tijdgebrek mijn abonnement bij de sportschool opgezegd. Omdat ik niet helemaal wilde stoppen met trainen, heb ik enkele dumbells gekocht bij Gorilla Sports. Ik ben zeer te spreken over het product en het bedrijf. Het aanbod in dumbells was namelijk dusdanig groot, dat ik mij afvroeg welke het beste bij mij zou passen. De medewerkers stonden mij goed te woord en deden uiteindelijk een voorstel. Heb dit product ook besteld en het is inderdaad een product van goede kwaliteit. Het was redelijk prijzig, maar ik wil gewoon een goede set hebben en niet telkens weer nieuwe moeten kopen.

Door: J. Moppers24-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Schrijf zelf een review over Gorilla Sports

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)